Şimdi Ara

Arda Turan, Twitter'daki takipçisi tehdit etti. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ünlü insanlari biz gözümüzde çok büyütüyoruz adamlar daha türkçeyi doğru düzgün yazamıyor.
  • Gerçek olduğuna inanmıyorum nedense
  • Ardayı her gördüğümde bu reklam aklıma geliyor.Hep bi reklam hep bi medyada kalma çabaları.Futbolu ile konuşulma gereği duymuyor bence zaten Acun NTV falan yeterince reklamını yapıyor.
  • arda turan primcinin teki bu ülke bayılır böyle insanlara, transferide sponsor transferi zaten barcanin ardaya bu yaşta 40 küsür milyon euro vereceğini sanan var mı cidden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ardanın her hareketi show... Atletico da oynarken cidden seviyordum başarısını istiyordum ama Atletico ile şampiyon oldukları sene birşey oldu bu adama... Sürekli bi artistlik,reklam garip garip şeyler. Gol atıyor golden sonra Secde ediyor mesela ama genel olarak yaşantısına baktığınızda hiçte öyle dindar bi adam gibi görünmüyor. Yani yanlış anlamayın beni öyle yobaz bi adam değilimdir ama sanırım anlamışsınızdır ne demek istediğimi. Öyle bi hal aldı ki artık her hareketi show gibi geliyor bana.

• Cidden arda mevzusu baydı artık. İşi gücü show. Sanırsın barçaya futbolcularla foto çekinmeye gitmiş. Edebinle işini yap. Parasına güvenip insanları tehdit etmeler falan. Erkekse çıksın karşısına tek başına. Yer mi yemez.
  • Son bir iki senedir sogudum bu adamdan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suyu ısındı bunun

• barca seriveni kısa sürdü.sene sonu atletico ya geri döner.
  • Adam doğru söylemiş bunda gücenecek birşey yok ki. Futboldan başka herşeyle ilgilenir oldu.

• Önümüzdeki sezon için kiralasak aslında güzel olabilir
  • Nurdan gittiği sezonda aynı şeyleri yazıyordunuz. Futbolharici her şeyle ilgileniyor bilmem ne...

ben siz kafalarınızı değiştirin. Hayatında ülkeye vergi vermekten başka katsı olmayanlar atıp tutuyorlar. Adamın borcu var sanki ülkeye , kotuyse kotu size ne , Barcelona nın problemi. Ama yok illa bir bok atma çabaları. Adam ülkeden kaçtı hala sizden kurtulamadı.

• o kadar çok koç grubu reklamında oynadı ki , herkesin aklına Barca'ya transferi Koç grubu sayesinde oldu düşüncesi geldi. Buda malesef ki "birisinin adamı olarak mevkiye geldi" tepkisi ve algısı oluşturdu insanlarda.
  • Bir insanın karakteri sağlam olursa kim ne kadar uğraşırsa uğraşsın gözü falan kalkmaz bunun gibi..
    Arkadaş havalara girdiyse, anında aşağı iner, o zaman da iş işten geçmiş olur.

Evet fena topçu değil ama bu gözü kalkmışlık futbolunu da bir anda alaşağı eder.. Konuşmalarında mimiklerinde tavırlarında buram buram küstahlık kokuyor.
    Messi dünyanın bir numarası, bu barcelona yedeği kadar şımarık değil, aksine alçakgönüllü bile davranıyor..
  • Arda haksizda sayılmaz kendini gelistir ne demek kolay sanki Manisaspor'da Kiralık oynayıp gelecekte dünyanın en iyi liglerinden birinde Forma giymek dünyanın en üst düzey takımlarından birinde oynamak

• Balonun patlayacağı zaten belliydi, kimyası da bozulunca kontrolü kaybetmiş.
  • arda haklı herif boş boş yazmış arda ciddiye alınca da "yusuf yusuf" yapmış.
    arda bulsun elemanı hesabını sorsun ki bir daha yazacaklara ders olur.

barçaya 41m euroya transfer olan kaç türk var onu geçtim kaç oyuncu var ona yaklaşan bile yok yerlilerde.
    klavye başında işkembeden atmaya benzemez bu işler.
  • Futbolcu oldu ama ADAM olamadi ve olamazda...Yaptigi ilk terbiyesizlik degilki...Anma törenine takim otobüsüyle gitmedi.Kendi söförü ile gitti ,kimseyi selamlamadi.....Milli macta seyirciye saldirdi....Bir Hanim Gazeteciye telefon acip küfür etti...Say babam say...
    Milli macta seyirci üzerine yürüyünce polis sayesinde staddan citi...Emre Abisi ile beraber...
    Tam arka kalkma durumlari....Amaaa...Ispanyada indirdiler...Simdi bir arkadasina kaptirdigi yüzük pesinde...Etilerde yemek yemeyi sosyal olarak niteleyen ,sosyal hayattan nasibini almamis bir Arapca bes...
    https://youtu.be/HNHLlrYVowo

http://www.gazeteciler.com/gundem/arda-turandan-burcu-esmersoya-kufur-19924h.html

Arda Turan, Twitter'daki takipçisi tehdit etti.

• Sertaç bey haklı arda kukla olmaktan reklam yıldızı olmaktan başka birşey olamadı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.