Şimdi Ara

Arda'nın gelmesini istemeyenler kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 milyon euro nedir abi 7 MİLYON EURO..arda yıllık 7 milyon euro eder mi? hem fanatik galatasaraylı olduğunu bilmeyen yok bu adamın..ne yapmaya çalışıyor aziz ben anlamadım siz anladınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben istemiyorum 7 milyon degil 3 milyona da gelmesin

Arda gelmesin.

• ardayi fener alsinda goygoyun dibine vuralim yine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

ardayi fener alsinda goygoyun dibine vuralim yine

Savaş çıkabilir ne goygoyu
  • Gelmesini cok istiyorum.

• saçma sapan işler, gsnin alcağı adamı alıyor şimdide eski gs liyi getiriyor taraftara sevindirceğinimi sanıyo anlamıyom.yıllık 7 milyona bir sürü oyuncu getirirsin
  • Ya beyler pardon da Arda Fenere gidicek oyle mi? Ruyamda gorsem inanmam. Bu kadar da buyuk konusuyorum.

Arda Galatasarayliligindan suphe edilmeyecek bir kac isimden biri. Degil 7, 17 milyon euro verseniz dusunmeden reddeder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gelmesin
  • Konuşulan paralara takımın bütün eksik bölgelerine transfer yapılır üste para kalır.
    Onu da geçtim piyasada adam mı kalmadı umarım basının uydurmasıdır iki gün sonra Arda çıkacak ben Gsliyim Fener kimmiş diyecek Gsliler haklı olarak gelip bunu söyleyecekler.
    Ayrıca Gelmelerini istesem de Cardozo,Emenike,Belhanda olayı da aynı şekilde hep belirli adamların etrafında dönüyorüz.
  • Yedi milyona gelsin. Aykuttan fazla kazaniyorsa aykut cekemez onu oynatmaz zaten. Takinda ardaya verilen para yuzunden dagilir. Azizin batisi olur ardanin gelmesi

• Kesinlikle katılıyorum.40 yaşında dahi olsa gelmez.Messi için Barcelona ne ise Arda için Galatasaray da o dur.
  • 6-7 milyona değil ama 4 milyona gelmesini isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

Ya beyler pardon da Arda Fenere gidicek oyle mi? Ruyamda gorsem inanmam. Bu kadar da buyuk konusuyorum.

Arda Galatasarayliligindan suphe edilmeyecek bir kac isimden biri. Degil 7, 17 milyon euro verseniz dusunmeden reddeder.

Biraz daha çıkarsa Fatih Terim bile gider. Yıllık 7m euro nedir, kepenk kapatır FB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Drogba

Yedi milyona gelsin. Aykuttan fazla kazaniyorsa aykut cekemez onu oynatmaz zaten. Takinda ardaya verilen para yuzunden dagilir. Azizin batisi olur ardanin gelmesi

e sizin için bu durum kötü olur ki . senin dediğin senaryo gerçekleşirse seneye azizden kurtuluyoruz demektir ondan sonra ver elini seri şampiyonluklar

• quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

quote:

Ya beyler pardon da Arda Fenere gidicek oyle mi? Ruyamda gorsem inanmam. Bu kadar da buyuk konusuyorum.

Biraz daha çıkarsa Fatih Terim bile gider. Yıllık 7m euro nedir, kepenk kapatır FB

Arda duygusal birisi, senin benim gibi icimizden biri. Galatasarayin oglu, baskasinin degil.
  • quote:

Şu ana kadar reddetmemiş ama. Hatta gidip Sinan Engin'in oğluna söylemiş. Hala düşünüyormuş. Gelip gelmez bilemem ama öyle Metin Oktay tavrı beklemeyin. Düşünüyor şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Drogba

Yedi milyona gelsin. Aykuttan fazla kazaniyorsa aykut cekemez onu oynatmaz zaten. Takinda ardaya verilen para yuzunden dagilir. Azizin batisi olur ardanin gelmesi

e sizin için bu durum kötü olur ki . senin dediğin senaryo gerçekleşirse seneye azizden kurtuluyoruz demektir ondan sonra ver elini seri şampiyonluklar

Bencede. Ardaya 7 milyon vermek yanlis karar. Gersi azizin harcadigi para sizin. Bu arada aziz giderse sampiyon olacaginizin garantisi nerde. Aykut var krasic var.

• Futbol sahada basit oynanan,dışarıda(Futbolcu alım satım diğer klüplerle olan ilişkiler yatırımlar vs vs ) profesyonel olan bir spor dalıdır ;

Duruma böyle bakacak olursanız Arda' eğer profesyonel bir oyuncu ise Fenerbahçeye gelebilir bu ihtimal her zaman var ufakta olsa, ama biraz gerçekçi ve Fenerbahçenin menfaatlerini düşünecek bir tutum sergilenecek olunursa klüp yöneticileri tarafından,doğru olan şudur,arda gibi bir futbolcuya ödecenek maximum ücre 4m £ olmalı takım içi dengeleri ve otoriteyi sarsamamak adına bu şartlar altında maç başı ücretler ile sağlam bir zemin oturtulabilir fakat böyle 7m gibi astronomik rakamları ben Klübümüzün vereceğine ne kadar inanmasamda A.yıldırıma da o kadar az güveniyorum yapar mı yapar ama gereksiz ve yanlış bir hamle yapar yaptığı taktirde.

4m £ gayet normal bir rakamdır arda'nın bize gelebilmesi için aksi taktirde sadece parasal değil bu adamın klübe girdiği andan itibaren kaos ortamı peşimizi bırakmaz buraya yazıyorum ama katılın ama katılmayın görüşlerim bu doğrultuda..

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Şu ana kadar reddetmemiş ama. Hatta gidip Sinan Engin'in oğluna söylemiş. Hala düşünüyormuş. Gelip gelmez bilemem ama öyle Metin Oktay tavrı beklemeyin. Düşünüyor şu an

Adam altiyi reddetti yedi teklof edildi. Birde bu isler sen soylersin nezaketen bi dusunelim denir. Usulen direk yok cekilmez pasa. Adam metin oktay tavrini gosterdi zaten
    Ha yediye giderse fenere memnun olurum. O parayi verirsin takim dagilir. Ama yedi veripte alamazsaniz da aziz bi ders alir umarim

• 7 Milyon mu ? ManCity miyiz lan biz Arap başkanımız varda haberimiz mi yok ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.