Şimdi Ara

Arda koşarak Kazıma vurmuş!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu bilmiyordum bide kalkmış diyorki ortalığı yatıştırmaya çalışıyordum Semih arkadan bana vurdu diyo
    sevmiyorum bu şımarık çocuğu

• evet önce kazıma vurdu, sonra semih ardaya, sonra arda semihe, sonra semih ardaya, sonra yine arda semihe
  • Oda seni sevmiyor merak etme.
  • Kesinlikle, izliyorum yazılanları maç sonundan beri kimse bunu söylemedi.Arda ayırmak için gittim diyor uçarak Kazım'a giriyor kime neyin yalanını söylüyorsun Arda.Sonra Semih'e .ok atmalar falan, Semih arkasından sertçe çektim diyor ve aynen bunu yapmış.Ama herkes doğruyu söyleyene sövüyor Arda'yı kral yapıyor şurada, ayıp.Resmen Semih'e yumruk attı herif.
    Bu çocuktan adam olmayacağı 18 19 yaşında Şamp liginde kafa atmasından belliydi 30kusur yaşında adama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orgulas

Kesinlikle, izliyorum yazılanları maç sonundan beri kimse bunu söylemedi.Arda ayırmak için gittim diyor uçarak Kazım'a giriyor kime neyin yalanını söylüyorsun Arda.Sonra Semih'e .ok atmalar falan, Semih arkasından sertçe çektim diyor ve aynen bunu yapmış.Ama herkes doğruyu söyleyene sövüyor Arda'yı kral yapıyor şurada, ayıp.Resmen Semih'e yumruk attı herif.
    Bu çocuktan adam olmayacağı 18 19 yaşında Şamp liginde kafa atmasından belliydi 30kusur yaşında adama.

Semih ben vurmadım diyor, bu mu vurmaması?
    http://www.youtube.com/watch?v=rPAY1e7CCHg

• de sanctisin yaptığı hiç konusulmuyor??
  • Arda yı transfer edecek 1 tane avrupa kulübü çıkmaz.

Gs de ise bu gidişatla tutunamaz.

Önce AHLAK.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Semih'inde eli ağırmış çekince böyle oluyorsa vurunca ne olacak acaba? İnsan da biraz haysiyet olur... O kadar kamera var. Sana mı inanacaz gördüğümüze mi?
  • her sene aynı şeyler oluyor ALİ SAMİ YEN de bu kadar olmaz...

Arda, sabri, emre aşık hepsi çok yakışıyor GS ye...
  • Gerest'in kafada sami yen'de yarıldı... Ses bombasınıda sami yen de yedik di mi? Hey allahım yaa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

Gerest'in kafada sami yen'de yarıldı... Ses bombasınıda sami yen de yedik di mi? Hey allahım yaa...

ses bombası mı? yok atom bombasıydı o yaa... ulan kıytırık torpilide ses bombası yaptınızya helal olsun...

ayrıca ben futbolcular arasındaki olaylardan bahsetmiştim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

Gerest'in kafada sami yen'de yarıldı... Ses bombasınıda sami yen de yedik di mi? Hey allahım yaa...

ses bombası mı? yok atom bombasıydı o yaa... ulan kıytırık torpilide ses bombası yaptınızya helal olsun...

Güzel yanıt vermişsin tebrikler renkdaş.

• quote:

Orjinalden alıntı: To die

evet önce kazıma vurdu, sonra semih ardaya, sonra arda semihe, sonra semih ardaya, sonra yine arda semihe

Sonra hepsi uşağa
  • quote:

Orjinalden alıntı: nkrt

Arda yı transfer edecek 1 tane avrupa kulübü çıkmaz.

Gs de ise bu gidişatla tutunamaz.

Önce AHLAK.

öncelik ahlakta olduğundan mı fenerlilerin en sevdiği oyuncu lugano

arda kadar ahlaklı futbolcu türkiyede yok zaten sen merak etme.

quote:

senin kafanda mı patladı nereden biliyorsun?

olayların samiyende olmasıyla ne değişiyor topsuz alanda kafa atıp yerdeki adama ne yatıyorsun diyen şeref yoksunu oyuncular sizde.maç marsta olsa ne değişecek?

• quote:

Orjinalden alıntı: chiller

her sene aynı şeyler oluyor ALİ SAMİ YEN de bu kadar olmaz...

Arda, sabri, emre aşık hepsi çok yakışıyor GS ye...

yaw sizin stadınızda adam vuruldu ölü kurşun dendi kalkıp samiyene laf edionuz insan önce bi kendi kapısının önüne bakarda sonra başkalarına laf eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alp

Oda seni sevmiyor merak etme.

Salon seviyor mu
  • Bence varya orada o kadar adam içinde Semihin Ardayı önce çekmeye çalışması onu sevdiğinden çok ykaın olduklarından. Ama çekip itmiş gelmeyince, arda da onu arkasına bakınca görünce dellenmiş... Olan bu....

Ama ne olursa olsun Arda Semih e vurmaması gerek, zaten Ardanın o sahada dövebileceği tek adam yok, ne Sabriyi ne Emreyi kismeyi dövemez en güçsüz adam çıtkırıldım neyin delikanlılığını yapıyorsun be adam

Bir de yok içeride dışarıda da sözünü söylermiş delikanlı havalarına girio yesinler
  • Konuşa konuşa bitiremediniz. Bu tartışmada kesinlikle orta nokta bulunamaz. Kimsede objectif bakamaz. Açılan topikleri okuyorum hep aynı. Kendi futbolcusunu kayırmayan yok.
    Hatalı hatasız bilmiyorum ama o kargaşaya gerek yoktu. Hele ki milli takımda oynayan futbolcuların milli kamptaki sıcak ilişkileri sadece milli kamp için miydi?
    Kızmadım ama üzüldüm bu duruma. Sabri Arda Semih Emre ve Emre A. önce abi kardeşlik ilişkilerini öğrensinler. Yabancılara bişey demiyorum. Agresif olanlar veya olmayanlar olarak ayırabilir veya kayırabilirsiniz elbette...
    Ama bu güne hiç yakışmadı.. Forumda derbi sonrası galibiyet veya puan durumları tartışılırdı eskiden .. Bir şekilde üstünlük kurulurdu veya takılıp dalga geçilirdi.. Şimdi ise benim futbolcum en temizi , yok senin ki pis vs.
    Hiç düşünen yok yine birbirimize kaldık , rakiplerle puan farkı açıldı. İki takımında şampiyonluk şansı kalmadı. Uefa ya koşturuyoruz :)
    Azıcıkta formayı çıkartıp konuşmak, düşünmek lazım.

Ben böyle düşünüyorum. Forum çapında değerlendirirsek heralde yalnış düşünüyorum değil mi?

• Kim kime vurmadı ki? Semih de çok çirkefmiş bunu ogrendik.efendi bilirdik kendini.deli dana gibi saldırdı her tarafa.dayağı yiyince de yerden zor kalktı. Maçtaki çekişmeli futbol gölgede kaldı Luganonun sayesinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

Kim kime vurmadı ki? Semih de çok çirkefmiş bunu ogrendik.efendi bilirdik kendini.deli dana gibi saldırdı her tarafa.dayağı yiyince de yerden zor kalktı. Maçtaki çekişmeli futbol gölgede kaldı Luganonun sayesinde

Birazcık objektif olmaya çalışsan bir şey kaybetmezsin korkma. Böyle daha komik duruma düşüyorsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.