Şimdi Ara

Arctis 5 vs Cloud Alpha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Gerçekten çok kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim.1 Aydır kulaklık arayışındayım son olarak bu 2 kulaklık arasında kaldım.Kriterlerimi belirtmem gerekirse;

    Öncelikle hardcore bir oyuncu değilim. Arkadaşlarımla orta-ciddi şekilde lol-cs-pubg ve bu tarz oyunlar oynuyoruz.Yani bana çok üst düzey bir kulaklık lazım değil.(Ne kadar iyi olursa o kadar iyi olur tabii ) Ama sorun şu ki, oyun oynadığımız kadar film izleyip müzik de dinliyoruz. Burada kafam karışıyor işte. Özellikle çok fazla müzik dinleyen biriyim. Telefonda olsun, Bilgisayarda olsun Spotiyfydan bass müzik dinlemeyi seviyorum. Bunların dışında rahatlık, malzeme kalitesi de önemli benim için.Uzun ömürlü olmalı.

    Bu 2 kulaklıktan hangisini önerirsiniz ? Ses kalitesi olarak herkes alpha diyecek biliyorum, ama şöyle bir durum var. lenovo z510 laptop kullanıyorum yani nispeten eski bir model. Onboard ses kartım kötü yani. Alpha alırsam, ilerde param olduğunda birde usb ses kartı almak zorunda kalacağım ve usb ses kartıyla ne kadar performans alabilirim bilmiyorum açıkcası. Bu konu beni tedirgin ediyor. Biraz araştırdım laptop kullanıcılarında cloud 2 den alphaya geçenler olmuş bir kaç kişi memnun kalmadığını belirtmiş.

    Arctis 5 ise, oyunlarda rahatlıkta ve mikrofon kalitesinde çok iyi gerçekten, Ama müzik konusunda kötü deniyor bu seferde buradan kaybediyor.Müzik benim için önemli. Birde kablo olayı var tabi. Arctis kendine özel kablo kullanıyor ve kablosu silikon dayanıksız.Kablo hasar aldığında türkiyede satışı yok, kulaklık direk perte çıkıyor ki kablodan çok kişi sıkıntı yaşamış gördüğüme göre.

    Sizin bana tavsiyeniz ne olur? Çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.







  • cloud alpha tabii ki en basitinden sürücüleri iyi alphanın ayrıca çift odacıklı bas için ayrı tiz için ayrı odacıklar var
  • Zamanında HyperX cloud 2 ile Steel series Artics 3 kullakları kullandım. Oyun performans konusinda Artics 3 başarılı bulmuştum. HyperX cloud 2 daha çok kalın ses ağırlıklı tonlar veriyor. Bu yüzden ince sesleri kaçırıyordum. Müzik konusunda Artics 3 güzel bir ekolayzır ile tatminkar seviyeye getirmiştim. Hatta arkadaşım HyperX cloud alpha kullanıyor. Cloud 2 ses yüksekliği olarak daha iyidi dedi. Artics 5 denedim ben 3 kullaniyordum ki artics 5 artics 3 den daha iyi bence artics 5 derim. Hyperx yazilim desteği yok. Artics 3 ile film, muzik vs oyun için ayrı ekolayzır ayarlarim vardi. Sorun yasamıyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu iki kulaklık arasında kalmıştım ama arctis 2019da güncellendiği için tecihimi arctis 5 ten yana kullandım. Kulaklık rahat oyun konusunda gayet işimi görüyor pubgde yön tayin edebiliyorum.
  • hyperx cloud flight öneririm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: badmobil

    Zamanında HyperX cloud 2 ile Steel series Artics 3 kullakları kullandım. Oyun performans konusinda Artics 3 başarılı bulmuştum. HyperX cloud 2 daha çok kalın ses ağırlıklı tonlar veriyor. Bu yüzden ince sesleri kaçırıyordum. Müzik konusunda Artics 3 güzel bir ekolayzır ile tatminkar seviyeye getirmiştim. Hatta arkadaşım HyperX cloud alpha kullanıyor. Cloud 2 ses yüksekliği olarak daha iyidi dedi. Artics 5 denedim ben 3 kullaniyordum ki artics 5 artics 3 den daha iyi bence artics 5 derim. Hyperx yazilim desteği yok. Artics 3 ile film, muzik vs oyun için ayrı ekolayzır ayarlarim vardi. Sorun yasamıyordum.
    valla dış görünüş ve rahatlık açısından arctis 5 var benim de gönlümde yalan yok, ama sürekli oyun oynayan değilde, bilgisayarda herşeyi yapmayı seven birisiyim. Nerede sorsam oyun için arctis 5 ama işin içinde müzik ve film varsa arctis çöpe çıkıyor diyorlar.

    Cloud alphayı ise övmeyen görmedm. ama şöyle de birşey var, fazla terleyen insanım cloud alpha rahat olacak büyük ihtimalle ama terleyeceğim bunu bilerek alıyorum.

    Edit: Bu arada ses azlığı arkadaşlarının ses kartlarından kaynaklı. Usb bir ses kartı alırlarsa hyperx'in gerçek ses seviyesini görebilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Skywalker Dude -- 23 Haziran 2019; 14:36:32 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: İtalyan Aygiri

    hyperx cloud flight öneririm
    malesef o kadar bütçem yok hocam. arctis 5 i 580 tlye cloud alphayı ise 600tlye alabiliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: relling

    Ben de bu iki kulaklık arasında kalmıştım ama arctis 2019da güncellendiği için tecihimi arctis 5 ten yana kullandım. Kulaklık rahat oyun konusunda gayet işimi görüyor pubgde yön tayin edebiliyorum.
    oyunda şüphem yok ikiside memnun edecek bundan eminim.

    Önemli olan diğer kısımlar. rahatlık ve müzik kalitesi. Rahatlıkta arctis öne çıkarken müzikte alpha öne çıkıyor. Çok kararsızım :(
  • The Skywalker Dude kullanıcısına yanıt
    Ben oyun için almıştım oyun konusunda herhangi bir pişmanlığım yok. Fazla müzik dinleyen biri olmadığım için bu konuda yorum yapamayacağım ama deneme şansınız varsa deneyip ona göre karar vermeniz daha iyi olur hocam. Sonuçta çoğu özellik kişiden kişiye değişiyor. En iyisi kendi deneyimleriniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arctis 5 genel paket anlamında daha memnun edecektir
    İkisi de oyuncu kulaklığı olduğu için müzik açısından performansları yakın ama bir beast kulaklık performansı beklemeyin
    Arctis 3-5-7 fiyat açısından seçenleri çok kaliteleri de hemen hemen aynı stellseries in beğendiğim ürünleri..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel bir ses kartiyla ses cikisi almadan kulaklik karsilastirmasi yapmaniz hata.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende cloud alpha var önceki kulaklığım yıllar öncesinden kalma kötü bişeydi bir de telefonun kulaklığını kullanıyordum o yüzden diğer kaliteli modellerle karşılaştıramaycağım eminim onlar da iyidir ,ben direk anakarta bağladım ses kartım yok cs go da telefon kulaklığıyla çok benzer ses alıyorum ses biraz daha olması gereken yerlerde basslı oluyo bu da güzel bi hissiyat bana baya güzel geliyo ama dediğim gibi başka üst düzey kulaklık kullanmadım ,müziğe gelirsek yine aynı şekilde bana baya hoş geliyo tatmin oldum ben zaten uzun süre pc kullanan birisiyim bunun dezavantajı terleme yapması pedleri çok yumuşak çok hoş ama deri yapıda olmasından dolayı böyle yaz aylarında 2 saatten sonra fln kesin terletir diyebilirim ben çok terleyen biri değilim ama arada bi çıkarmak zorunda kalıyorum ,mouseum da steelseries ama niyeyse bunu aldım :D kablosunun çıkabilir olması da çok hoş genel olarak dediğim gibi memnunum öneririm.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.