Şimdi Ara

Arctic Freezer Duo ACFRE00060A İşlemci Soğutucusu | 478TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arctic Freezer Duo ACFRE00060A İşlemci Soğutucusu | 478TL

Arctic Freezer 34 eSports DUO - Intel / AMD Uyumlu, 2 Adet BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00060A)

Ücretsiz Kargo

Link: https://www.teknobiyotik.com/arctic-freezer-34-esports-duo-intel-amd-uyumlu-2-adet-bionix-p-fanli-4x-isi-borulu-pwm-fanli-islemci-sogutucu-ar-acfre00060a.html

Sıvı soğutucular kadar kaliteli. Yorumlara bakarsanız herkes memnun. 1 adet aldım ben :D

• Uzun süredir aynı fiyata satılıyor bu sitede. Sıcak fırsat değil gibi.

Diğer sitelerde 550-600 TL'den aşağı değil. Bence ihtiyacı olanlar alabilir gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hoksi kullanıcısına yanıt

bence zamanını ayırıp farklarına bakmanı öneririm  

Ürünü kötülemeye gerek yok. Sıvı soğutucularla bile hemen hemen aynı performansı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 20 Kasım 2020; 18:12:9 >
  • 10 numara soğutucu r5 3600 yanıyordu bunu takmadan önce :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • on numara soğutucu , 3600x ime taktım süper soğutuyor

1 hava giriş fanını kasanız müsaitse işlemci soğutucusuyla aynı hizada takın, zaten exhaust fanlar genelde aynı hizadan çıkış sağlar onun ön versiyonu gibi giriş olarak düşünün.

Tam işlemcinin olduğu hizada üste de bir exhaust fanı takın, yani işlemciden çıkan havayı 2 fan birden dışarı atsın. Mümkünse manuel ayarlayın fan hızlarını.

i5 4690k 4.5 OC halinde böyle kullanıyorum, oldukça performanslı.

Bu arada kasada toplamda 5 kasa fanı ve 1 tower fan var toplamda. sadece 3'ü işlemciye göre konumlandırıldı.

Orijinalden alıntı: atakanuludag

bence zamanını ayırıp farklarına bakmanı öneririm  

Ürünü kötülemeye gerek yok. Sıvı soğutucularla bile hemen hemen aynı performansı veriyor

ben tek fanlısını kullanıyorum zaten

• ağustos ayında 440a almıştım sanırım n11 den. ryzen 5 3600 ile kullanıyorum, sistem boşta 38 derece stres testinde ise 68 dereceyi geçmedi. 4.2ghz 1.1v da kullanıyorum. Arctic Freezer Duo ACFRE00060A İşlemci Soğutucusu | 478TL 

Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
  • i Am Not Dead kullanıcısına yanıt

Sizinki 33 modeli olmasın? 17 euro'ya satıldığını zaten sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 23 Kasım 2020; 20:54:13 >
    Ya bi zeki sensin ya pardon yaa 33 dur benimki kesin sen cok zekisindir. almanyadan aldim kardesim anliyomusun kirmizi 34 esport duo iki fanli olani anlatabiliyomuyum? Cok mu akillisin tek dunyanin zekisi senmisin?

İmzayı güncelleyin de bir şeye benzesin

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Kardesim turkiyede pc satiyorum bos yapma ben kendim 33 kullaniyorum ayrica 33 le 34 arasinda 2 derece sicaklik farki var 33 duo da 16 euro idi onuda 95 liraya mi ne aldim gecen kasimda

Doktora görün

• r5 1600 ile boşta 40 derece de kullanıyorum tek fanlısını sizce normal mi ? 1.38v ram o.c var sadece

• 6-7 ay önce kuzenime aldım 3600 ile kullanmak için. Gayet sağlam performansı var. Fiyatlar malum sebeplerden dolayı artmış ama hava soğurma isteyip bu bütçesi olan için alınır. Kasanın boyutlarını ölçmeyi unutmayın.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.