Şimdi Ara

Arctic Freezer Duo ACFRE00060A İşlemci Soğutucusu | 478TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://tavsiyeforumu.com/konu/arctic-freezer-34-esports-duo-islemci-sogutucusu-incelemesi.7922/

Şurada detaylı incelemesi yapılmış. Almayı düşünenler fikir edinebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.bossbilisim.com/arctic-freezer-34-esports-duo-rot--tower-cpu-with-bionix-p-series-fans-in-push-pull-configuration-12-cm-lga-1150-soket-h3-lga-1151-soket-h4-lga-1155-soket-h2-lga-1156-soket-h-lga-2011...-200-rpm-2100-rpm-31506

Burda fiyatı 382 lira, piyasanın baya altında. Fakat belirtmem gereken nokta teslimat 9 iş günü içinde diyor. Yani ürün yurtdışından gelecek dolayısıyla teslimat çok uzayabilir. Ben teslimat 1 iş günü olan ürünü ertesi gün teslim aldım. Fakat teslimat 9 iş günü denilen ürünü yaklaşık 35 günde aldım bilginiz olsun. iyi forumlar

• Daha önce 3700x ile kullandım bu soğutucuyu evet sessiz güzel de bir türlü ısınamamıştım, şu an noctua dh-15 kullanıyorum boşta çok bir fark yok ama Oc yapınca noctua nh d15 farkını çok net ortaya koyuyor. 10700k ile aynı saat hızında stress testinde 10 dereceye yakın farklar oluştu. Yazın inventustan 660tl ye satılmıştı. O fiyatlara bulursanız ömürlük seçim olacaktır

• daha önce duo 34 kullanmıştım gayet iyi sıvı soğutucuları aratmıyor, fakat şimdiki topladığım mini itx kasada 3900x işlemcime deep cool gammaxx 300 diye bir hava soğutma aldım inanamadım duo 34 ile çok benzer sonuçlar alıyorum üstelik çok daha sessiz ve yarı fiyatına uygun fiyatlı ve 15cm den alçak bir soğutucu bakanlara gammax 300 ü şiddetle tavsiye ederim stress testinde ryzen 9 işlemciye 72 derece üzerine asla çıkmadı boşta 38-40 derece oyunlarda 55-60 derece civarı

Orijinalden alıntı: zero-man

siyah ısıyı çeker. 

güneşin altında siyah ısıyı çeker evet fakat fan kasanın içinde karanlık bir yerde çalışıyor nasıl bir mantık?

Güneşe gerek yok, sıcak olan her cisim ışıma yaparArctic Freezer Duo ACFRE00060A İşlemci Soğutucusu | 478TL 

• imzamdaki sistem var bende aida64 de stres testinde 3 4 dakika icinde 105 dereceleri goruyor sizce normal mi oyunlarda 55-70 arasi sicaklik genelde 1080p 60hz monitor var. islemci bosta 38-42 arasi. bi sogutucu düşünüyorum ama cok parada vermek istemiyorum bu aralar snowman t6 dikkatimi cekti fiyatiyla bu urunde dikkatimi cekti daha kaliteli malzemeye sahip ondan

Arctic Freezer Duo ACFRE00060A İşlemci Soğutucusu | 478TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.