Şimdi Ara

ARCTİC COOLİNG MX4 TERMAL MACUN 22 TL (YENİ SERİ 2013)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ARCTİC COOLİNG MX4 TERMAL MACUN 22 TL (YENİ SERİ 2013)

ARCTİC COOLİNG MX4 TERMAL MACUN 22 TL (YENİ SERİ 2013)

Dünyanın en iyi (elektrik iletmeyen) termal macunlarından biri, cpu-gpu ile soğutucu arasına sürdüğünüz noktada 8 yıl boyunca yenilemenize gerek yok, resimdeki gibi acılmamış şeklinde poşetinde ürün

Thermal conductivity: 8.5 W/mK
    Viscosity: 870 poise
    Density: 2.5 g/cm3
    Net weight:4g
    Durability: 8 year

22 TL

İstanbul içi elden teslim alabilirsiniz diğer illere kargolanır. Elimde Mevcut Aynı Gün Kargolanır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxömür -- 16 Ocak 2013; 18:45:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ısı iletimini çok iyi yapıp elektirik iletimini durdurmayı nasıl başarmışlar bilmiyorum ama şu zamana kadar öğrendiklerime dayanarak böyle bişiyin mümkün olmadığını söyleyebilirim. alan arkadaşın dikkatli olmasını önerebilirim. hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronin

ısı iletimini çok iyi yapıp elektirik iletimini durdurmayı nasıl başarmışlar bilmiyorum ama şu zamana kadar öğrendiklerime dayanarak böyle bişiyin mümkün olmadığını söyleyebilirim. alan arkadaşın dikkatli olmasını önerebilirim. hayırlı satışlar

Yıllardır bu işi yapıp birde en iyi şekilde en basarılı termal macunu yapabildiklerine göre bizden cok daha fazla bildikleri seyler var

• Tabi ki öyledir ancak firmalar çok kolay yalan soyleyebilmektedir. Zaten 8w/mk çok yüksek bir ısı transfer katsayasi değil aluminyumun 200 olduğunu düşünür ve en iyi elektrik iletkenlerinden biri olduğu düşünülürse ve bu kat sayı arttıkça iletkenlik arttigi sonucuna bi çok malzemede ulasabilirsin. Illa firmanın bilcegi gizli bilgiler yok dünyada termodinadik ve ısı transferi her unide öğretiliyor. Bu temel kurallari dünya üzerinde değiştirmek mümkün değil. Bütün malzemeler zaten ısı ve elektriği iletir hava bile buna dahil ama çok yüksek akımlara ihtiyaç duyar. Belirledikleri değer anladığım kadarıyla optimum değer. Anakarttaki akımı göz önüne alarak seçmişler. 8 w/mk hava ile kıyaslandığında mükemmel bi değer zaten :) havanın katsayısı:0,024w/mk. Orada hiç bişi olmamasından yani hava olmasından bu macunun olması kat kat iyi:) Sonuç olarak yazdığım biraz eksik kalmış, yani ben kötü olduğunu söylemedim sadece dikkatimi çekti onu belirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronin -- 16 Ocak 2013; 11:42:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Tabi ki öyledir ancak firmalar çok kolay yalan soyleyebilmektedir. Zaten 8w/mk çok yüksek bir ısı transfer katsayasi değil aluminyumun 200 olduğunu düşünür ve en iyi elektrik iletkenlerinden biri olduğu düşünülürse ve bu kat sayı arttıkça iletkenlik arttigi sonucuna bi çok malzemede ulasabilirsin. Illa firmanın bilcegi gizli bilgiler yok dünyada termodinadik ve ısı transferi her unide öğretiliyor. Bu temel kurallari dünya üzerinde değiştirmek mümkün değil. Bütün malzemeler zaten ısı ve elektriği iletir hava bile buna dahil ama çok yüksek akımlara ihtiyaç duyar. Belirledikleri değer anladığım kadarıyla optimum değer. Anakarttaki akımı göz önüne alarak seçmişler. 8 w/mk de zaten çok düşük sıcaklıklar olduğundan yeterli oluyodur. Ben kötü olduğunu söylemedim sadece dikkatimi çekti onu belirttim.

yok kesinlikle kötülediginizi düşünerek cevap vermedim size öyle algılamayın sakın sadece kullanan arkadasın dikkatli olmasını önerebilirim dedin ya o takıldı aklıma sadece en ufak bi riski bile olmus olsa bu kadar tutulmazdı bu ürün su ana kadar bilenede bilmeyenede sattım ne bana bi şikayet geldi nede internette öyle bişeye denk geldim

ama tabii ki olmayacak diye bişeyde yok kul yapısı sonuçta :) 100000\1 de olsa oda bi ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxömür -- 16 Ocak 2013; 11:32:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxömür

quote:

Tabi ki öyledir ancak firmalar çok kolay yalan soyleyebilmektedir. Zaten 8w/mk çok yüksek bir ısı transfer katsayasi değil aluminyumun 200 olduğunu düşünür ve en iyi elektrik iletkenlerinden biri olduğu düşünülürse ve bu kat sayı arttıkça iletkenlik arttigi sonucuna bi çok malzemede ulasabilirsin. Illa firmanın bilcegi gizli bilgiler yok dünyada termodinadik ve ısı transferi her unide öğretiliyor. Bu temel kurallari dünya üzerinde değiştirmek mümkün değil. Bütün malzemeler zaten ısı ve elektriği iletir hava bile buna dahil ama çok yüksek akımlara ihtiyaç duyar. Belirledikleri değer anladığım kadarıyla optimum değer. Anakarttaki akımı göz önüne alarak seçmişler. 8 w/mk de zaten çok düşük sıcaklıklar olduğundan yeterli oluyodur. Ben kötü olduğunu söylemedim sadece dikkatimi çekti onu belirttim.

yok kesinlikle kötülediginizi düşünerek cevap vermedim size öyle algılamayın sakın sadece kullanan arkadasın dikkatli olmasını önerebilirim dedin ya o takıldı aklıma sadece en ufak bi riski bile olmus olsa bu kadar tutulmazdı bu ürün su ana kadar bilenede bilmeyenede sattım ne bana bi şikayet geldi nede internette öyle bişeye denk geldim

ama tabii ki olmayacak diye bişeyde yok kul yapısı sonuçta :) 100000\1 de olsa oda bi ihtimal

Alıntıları Göster
    Olmaz hocam olmaz bişi:) zaten belirttim yüksek akım lazım diye:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronin -- 16 Ocak 2013; 11:52:57 >

• Size yalan yanlış bilgi veriyorsun demedim, sadece bu tarz ufak bilgi eksiklikleri karmaşaya neden oluyor. Yeni ve eski ürünler arasında zaten çok fark yok, fakat ticaret etiğini etkiliyor böyle durumlar. Hayırlı satışlar dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semonk

Size yalan yanlış bilgi veriyorsun demedim, sadece bu tarz ufak bilgi eksiklikleri karmaşaya neden oluyor. Yeni ve eski ürünler arasında zaten çok fark yok, fakat ticaret etiğini etkiliyor böyle durumlar. Hayırlı satışlar dilerim.

bişey dediğinizi ima etmedim yanlıs anlamayın sadece bunu pm den sorsanız daha iyi olurdu

• Haklısın, benim yaptığımda pek uygun değil. Mesajları sileceğim. Ama ürün resmini yenilerseniz benide bir dertten kurtarmış olursunuz. Alıcılarım bana sitem ediyor çünkü.
  • Pm gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: séquestre

Pm gönderdim.

pm cevaplandı

• kargo sizdenmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.