Şimdi Ara

Arctic Cooling Accelero S1 Rev. 2 mayıs sonu Türkiye'de!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    mayıs sonu s1 inde içinde olduğu seri geliyormuş
    8800gt için kaliteli ve ucuz soğutucu arayanlara duyrulur

• Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Bu ürünü bekleyenler veya hakkında bilgi arayışı içinde olanlar için güzel bir haber...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.Bu ürünü bekleyenler veya hakkında bilgi arayışı içinde olanlar için güzel bir haber...

bi şi değil hocam
    f/p ürünü olduğundan bilgilendireyim dedim
    sonuçta herkes hr-03 alamıyor
  • Dehşet bir heatsink, ben aldım ABD'den express mail ile. İki adet 12 cm 1100 rpm lik fan bağladım rahatlıkla. Şimdi yükte 48 derece.
  • walla dayanamadım zerotherm 8800cu aldım ekran kartında sıfır oc yapmadan aaf felam acınca cs:sourcede yarım saat sonra 94C oluyo e dogal olarak fps kayıpları yaratıyo kasamda hava akışı oldukça verimli oldugu halde ki buralara ısınmaya başladı hafifden 3 basamaklı rakamlara ulaşmadan dun sipariş verdim bugun elime geldi saol exa hepsiburadadan alıcaktım 75lira kampanya cekmısler kargo felam 80 oluyo neyse4 verdım 8 gun bekledim tedarik felam diyince vazgectim 5 lira fazla verdim exa dan aldım...ama benim gonlumde s1 den geciyo idi gelmedi o gelene kadar da ekran kartını riske atmak istemedim zmaınında 389lira verdim..bu sogutucuyuda ilerdeki kartlarıma bi şekilde takarım ama sanmıyom ben 8800gt im den çok memnunum : ) zaten 2 sene dokunmıcam makineye böle devam eskiyene kadar ne zaman oyunlarda low secersem o zaman upgrade yapıcam ayy çok konustum hade bb

• quote:

Orjinalden alıntı: s3k0
    walla dayanamadım zerotherm 8800cu aldım ekran kartında sıfır oc yapmadan aaf felam acınca cs:sourcede yarım saat sonra 94C oluyo e dogal olarak fps kayıpları yaratıyo kasamda hava akışı oldukça verimli oldugu halde ki buralara ısınmaya başladı hafifden 3 basamaklı rakamlara ulaşmadan dun sipariş verdim bugun elime geldi saol exa hepsiburadadan alıcaktım 75lira kampanya cekmısler kargo felam 80 oluyo neyse4 verdım 8 gun bekledim tedarik felam diyince vazgectim 5 lira fazla verdim exa dan aldım...ama benim gonlumde s1 den geciyo idi gelmedi o gelene kadar da ekran kartını riske atmak istemedim zmaınında 389lira verdim..bu sogutucuyuda ilerdeki kartlarıma bi şekilde takarım ama sanmıyom ben 8800gt im den çok memnunum : ) zaten 2 sene dokunmıcam makineye böle devam eskiyene kadar ne zaman oyunlarda low secersem o zaman upgrade yapıcam ayy çok konustum hade bb

acaba turkıye de fıyatı ne olur?

yanılmıyorsam palıt 9600gt modelının bırınde bu sogutucuyu kullanmıstı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 16 Nisan 2008; 16:59:36 >

• quote:

walla dayanamadım zerotherm 8800cu aldım ekran kartında sıfır oc yapmadan aaf felam acınca cs:sourcede yarım saat sonra 94C oluyo e dogal olarak fps kayıpları yaratıyo kasamda hava akışı oldukça verimli oldugu halde ki buralara ısınmaya başladı hafifden 3 basamaklı rakamlara ulaşmadan dun sipariş verdim bugun elime geldi saol exa hepsiburadadan alıcaktım 75lira kampanya cekmısler kargo felam 80 oluyo neyse4 verdım 8 gun bekledim tedarik felam diyince vazgectim 5 lira fazla verdim exa dan aldım...ama benim gonlumde s1 den geciyo idi gelmedi o gelene kadar da ekran kartını riske atmak istemedim zmaınında 389lira verdim..bu sogutucuyuda ilerdeki kartlarıma bi şekilde takarım ama sanmıyom ben 8800gt im den çok memnunum : ) zaten 2 sene dokunmıcam makineye böle devam eskiyene kadar ne zaman oyunlarda low secersem o zaman upgrade yapıcam ayy çok konustum hade bb

valla hocam bende aynısını yaptım
    zerotherm hc92 cu yu aldım
    fatal1ty fs-v7 ile vga load da 78c iken
    hc92-cu ile load 56c!!!
    tamtamına 22c!!!

• Bende vallaha en dandik 1100 rpmlik fanlar kullanmama rağmen yükte maksimum 48-49 derece oluyor S1 ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -erna-

quote:

hc92-cu ile load 56c!!!
    tamtamına 22c!!!

taktım şimdi işten geldim yimah yedim felam ekran kartı default masaüstünde 40 derece loadda 1.5 saat source oynadım dm server 64 kişi sıcaklık 53 derece sabit(klaveyede gozuken ile rivatuner aynı yani gercek sıcaklık) inanamadım tam tamına 40c fark etti e yuh dedim :D fanda low da haa :D
    acep oc de yapsammı :D 750/2200 yapmıstım bi 10dk 73 c olunca kart sapıtmıstı stock sgotucusu ile şimdi yapsam mi ki :D ama gerenk yok bilader ne koysam full acıyom kasmadan felam ueheuhe
    zerotherm benden 10 üzerinden 7 aldı nedenmi 7 birincisi 2 slot bilemedin 3 slot iptal ediyo ikinci etrafındaki shroud dene plastik koruması fanın sesini arttırıyo daha güzel şöle bişi yapsalar imiş daha iyi olurmus :D bide 10 uzerinden 10 thermalright alır yani hakkını yememek lazım ben şimdi oyun oynamaya hade bb janlarım kendinize iyi bakın çüss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3k0 -- 16 Nisan 2008; 19:42:29 >

• Orjinalden alıntı: s3k0

]

taktım şimdi işten geldim yimah yedim felam ekran kartı default masaüstünde 40 derece loadda 1.5 saat source oynadım dm server 64 kişi sıcaklık 53 derece sabit(klaveyede gozuken ile rivatuner aynı yani gercek sıcaklık) inanamadım tam tamına 40c fark etti e yuh dedim :D fanda low da haa :D
    acep oc de yapsammı :D 750/2200 yapmıstım bi 10dk 73 c olunca kart sapıtmıstı stock sgotucusu ile şimdi yapsam mi ki :D ama gerenk yok bilader ne koysam full acıyom kasmadan felam ueheuhe
    zerotherm benden 10 üzerinden 7 aldı nedenmi 7 birincisi 2 slot bilemedin 3 slot iptal ediyo ikinci etrafındaki shroud dene plastik koruması fanın sesini arttırıyo daha güzel şöle bişi yapsalar imiş daha iyi olurmus :D bide 10 uzerinden 10 thermalright alır yani hakkını yememek lazım ben şimdi oyun oynamaya hade bb janlarım kendinize iyi bakın çüss

Bu hangi dilden olduğunu anlamadığım yazı çorbasından dolayı, sizi şiddetle kınıyorum arkadaşım. Bir dil, bu derece katledilmez.
    Sizi güzel Türkçemizi daha itinalı kullanmaya davet ediyorum. Lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMFİBİ -- 16 Nisan 2008; 22:01:30 >

• quote:

quote:

quote:

hc92-cu ile load 56c!!!
    tamtamına 22c!!!

zerotherm alıpta oc yapmadan olmaz
    720/2050 lerde rahat çalışır
    ama 750 e vmod yapmadan ulaşamazsın

• nihayet dünyadaki an itibari ile en iyi performans gösteren pasif soğutucuyu getirmeye çabalamışlar.

Yurtdışı fiyatı 22 dolar. Umarım türkiyede 35$+kdv gibi ilginç bir fiyatlandırma görmeyiz.

Oldukça sevindirici. Ayrıca bu ürünü sadece 8800gt si olan arkadaşlar düşünmesinler. Yaklaşık piyasadaki her ekran kartını (9/8800gtx veya eski ati 2900 gibi boş zamanlarında soba olarak kullanılabilecek kartlardan bahsetmiyorum elbette) pasif olarak soğutabilecek kapasitede bir ürün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendorm

nihayet dünyadaki an itibari ile en iyi performans gösteren pasif soğutucuyu getirmeye çabalamışlar.

Yurtdışı fiyatı 22 dolar. Umarım türkiyede 35$+kdv gibi ilginç bir fiyatlandırma görmeyiz.

Oldukça sevindirici. Ayrıca bu ürünü sadece 8800gt si olan arkadaşlar düşünmesinler. Yaklaşık piyasadaki her ekran kartını (9/8800gtx veya eski ati 2900 gibi boş zamanlarında soba olarak kullanılabilecek kartlardan bahsetmiyorum elbette) pasif olarak soğutabilecek kapasitede bir ürün.

tabii hepside kullanabilir
    35dolar olursa hele peynir ekmek gibi satılır
  • orada hiç dikkat etmedim bu arada konumuz o değil böle yazıya felam dikkat edicekseniz yanlış konumdasınız lütfen dağıtmayalım konuyu ben agzıma geleni orda hızlıca yazdım hiç dikkat etmedim bilmediğmiz bir türkçe sınavı mı var burda ? hı ? takmayın böle şeylere ...
    klavyem oldukça kötüdür yazı yazma bakımından ingilizce klavyem var...wasd gibi oyun konumlu tuşları daha çok kullanırım v yerine w kullanırım genellikle istemeden de olsa alışkanlık bu bende sen oraya istediğin kadar türkçe dikkat et felam de bana gene değişmeyecek böle ben napayım yani siz dikkat edin ben genellikle o şekilde yazmam hadi yazdım diyelim..bu kadar önemli diil benim için türkçe burda tartışılmamalı en azından hava soğutma da..

beni böyle kabul edin amfibi bey kusura bakmayın ayy gene fazla konustum...hade bb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3k0 -- 17 Nisan 2008; 14:47:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.