Şimdi Ara

ArcheAge Unchained 9.3 ArcheAge 2 Öncesi Son Yeni Sunucu 9 Şubat 2023 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
4
Favori
24.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • steam e geldi 147 tl fiyatı
  • geldi

• 147 tl ne abi ya, boşuna mı bekledik steami?
  • Bu 79 dolarlık paketmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır. Gümüş paket. Giriş paketi. Şaka gibi.
  • en ucuz paket 25dolarlık 150 lira steame gelmenin ne anlamı kaldı ki
  • Oha 147 ne, kurdan almışlar direk eskisi gibi 4'ten almamışlar. Valla salıyorum ben oynayacaklara iyi eğlenceler.
  • geçmiş olsun beyler boşuna bekledik dahada alıp oynamam ya.
  • arkadaşlar bi süre sonra fiyat düşebilir mi acaba? Yeni çıktığı için böyle olmasın? direk güncel kurdan
  • Bende saldim verilmez bu para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    İndirimlerde anca.
  • yabancı başka bi oyunda, birkaç item satmaya çalışıyorum steamden archeage gifti karşılığında, birini bulabilirsem anca öyle oynarım ben
  • Bence Fiyat olarak pahalı değil yani pahalıda oyun için değil yaptıkları ayıp normalde ama yaprak dökümüne döndü çıkışı steam'e bende herkes gibi sırf fiyat politikasından dolayı steam'i bekledim ama normal alsamda giremicektim yoğunluktan millet hep küfretti oyun kalitesinin rezaletinden anca toparlamıştır zaten. Neyse aldık bakalım eğer saçma sapan olursa basarım iadeyi.
  • Piyasada ki MMORPG oyunların hepsini oynadım. Yıllardır mmorpg bağımlısıyım. Fiyat fazla, hayal kırıklığına uğradım evet, ama arkadaşlar bu oyun gerçekten kaliteli. Zamanında çok oynadım.P2W oyuncuda oldum suyunu çıkardım oyunun, ama yinede satın aldım oynayacağım. Açık ara piyasada ki mmorpg'lerden çok daha iyi özelliklere sahip. Deneme şansınız olduysa anlarsınız bunu. Uzun saatler zevk alarak oynayacağınız bir oyun. Eğer imkanınız var ise alıp oynayın. Gerçek bir MMORPG kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR251 -- 17 Ekim 2019; 23:14:0 >
  • Bende aldım oyunu şu an indiriyorum. Alıp başlayan varsa, steamde de sıra oluyor mu? eğer sıra varsa boşa beklemeyeyim, bi kaç gün sonra başlarım. Bu arada türklerin yoğunlukta olduğu taraf neresi?
  • SeyyeHan kullanıcısına yanıt
    Valla bende ilk defa oynayacağım yıllarca wow oynadım swtor oynadım en son bdo oynadım ama sadece kesme üzerine grind oyun sarmadı. Bu oyunu çok övdüler denemek istiyorum ama Türkler genelde hangi tarafı seçiyor? Ona göre seçelim yarattığımız tek karaktere patreon itemlerini vereceklermiş çünkü.
  • Burada satış yapan arkadaş bana ürünü 115 liraya tedarik etti bilginize arkadaşlar:https://forum.donanimhaber.com/15-ucuza-cuzdan-bakiyeleri-steam-oyunlari-22-i-ucuza-nba-2k19-195-tl-destiny-2-shadowkeep-128-tl--135359320
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR251

Piyasada ki MMORPG oyunların hepsini oynadım. Yıllardır mmorpg bağımlısıyım. Fiyat fazla, hayal kırıklığına uğradım evet, ama arkadaşlar bu oyun gerçekten kaliteli. Zamanında çok oynadım.P2W oyuncuda oldum suyunu çıkardım oyunun, ama yinede satın aldım oynayacağım. Açık ara piyasada ki mmorpg'lerden çok daha iyi özelliklere sahip. Deneme şansınız olduysa anlarsınız bunu. Uzun saatler zevk alarak oynayacağınız bir oyun. Eğer imkanınız var ise alıp oynayın. Gerçek bir MMORPG kendisi.
    hocam merhaba, zamanınız varsa kısa bi rehber hazırlayabilir misiniz yeni başlayanlara yönelik? Hangi karakter/ırk seçilmeli vs..
  • fewertyx kullanıcısına yanıt
    Aynen yorumları okudum da spesifik bir taraf söylenmemiş. Daha steam'in ilk günü seçeceğimiz tarafı belirleyelim de, yeni başlayacaklar arkamızdan gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.