Babamın yakın bir arkadaşı yetkili servis sorumlusu, 2 yıl önce çalışmıştım. Sonra bir daha çalışmadım, ameliyat geçirdim vs..
Şimdi tekrar çalışsam mı karar veremedim, yani orada mı çalışsam ona karar veremedim. Garsonluk düşündüm ama benden garson olur mu o yüzden ikilemde kaldım sanırım.
Siz olsanız ne yapardınız ?
Ben Geçen sene Vestel çalıştım beni s2p bıraktılar sabah 8 gidiyordum gece 11 den önce çıkamıyordum. Ve hakkımı alamadım. Bide derin dondurucu taşıttılar belim 2 hafta ağrıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: ~MetroPoL~
Babamın yakın bir arkadaşı yetkili servis sorumlusu, 2 yıl önce çalışmıştım. Sonra bir daha çalışmadım, ameliyat geçirdim vs..
Şimdi tekrar çalışsam mı karar veremedim, yani orada mı çalışsam ona karar veremedim. Garsonluk düşündüm ama benden garson olur mu o yüzden ikilemde kaldım sanırım.
tavsiye etmem bizim eve gelen bi arçelik servisçisi çok pişman olduğunu söylemişti :)
yetkili servis işi çok zor asgari maaş içinse hiç çekilmz.Ben bütün sene orada staj yaptım cumartesi dahil hatta bazı günler pazarlarıda gitmek zorunda kaldım.Yapmadığım iş kalmadı.İnşaat bile yaptım kazan bakımına girdim kendimi tanıyamdım simsiyahtım,kombi,klima,mazotlu,dükkanı bile boyattırdılar.Sonuç 300 lira her ay staj için çekmek zorundasın.Kışın 8de gidip akşam 8 ve 9'da çıkardım genelde.Stajer olmama rağmen ben bunları yaşamadım birde işçi olsam hiç düşünemiyorum.
garsonluk yerine servis sorumluluğunu seçerdim ayrıca bu devirde iş bulmakta pek kolay değil en azından tanıdık falanmış dediğine göre rahat eder kafan sabah gelir işini yapar akşamda evine basar gidersin :)
quote:
Orijinalden alıntı: StrikerWolF
quote:
Orijinalden alıntı: ~MetroPoL~
tavsiye etmem bizim eve gelen bi arçelik servisçisi çok pişman olduğunu söylemişti :)
quote:
Orijinalden alıntı: ViperXlly
Ben Geçen sene Vestel çalıştım beni s2p bıraktılar sabah 8 gidiyordum gece 11 den önce çıkamıyordum. Ve hakkımı alamadım. Bide derin dondurucu taşıttılar belim 2 hafta ağrıyordu.
Hakkımı alamayacağımdan korkuyorum zaten. Ne yapabilirim ki orda, klima takmaya gidebilirim ustalarla, beyazeşya almaya gidebilirim bayii'ye.
Yani belki orda 13-14 çalışan var, biriyle servise giderim dönerim bu defa diğeri çağırır öyle olacağından korkuyorum.
sana kesin bi cevap vereyim arçelikten çamaşır makinesi buzdolabı aldık sabaha karşı 3.35 de geldiler şok olmuştum adamlara kızdım ama sora hak verdim bizden sora 4 yere daha gidiceklermiş uydu montajı için pazar günleri iş yapıyorlar servis arabasını park yeri bulmada cabası hiç tavsiye etmem