Şimdi Ara

Arçelik vs. samsung vs. lg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kismet olursa kac gun icinde buzdolabi alicam.genis hacimli , ustten donduruculu ve beyaz bir model bakiyorum.inox istemiyorum.secenekleri 3 e indirdim.


    https://www.arcelik.com.tr/no-frost-buzdolabi/8541-nfey-buzdolabi.html

    http://www.samsung.com/tr/refrigerators/top-mount-freezer-rt62k7060ww/


    https://www.teknosa.com/urunler/190040007/lg-gr-m762hqhm-a-86-cm-606-lt-brut-hacim-beyaz-buz

    samsung ve lg konusunda servis ve yedep parca kafama takiliyor.ama her ikisinde de 10 yil motor garantisi olmasi avantaj.ayrica 3 yil garantiye ufak bir mebla ile 4 yil daha ek garanti alinabiliyor.arcelik ise musteri memnuniyeti ile one cikiyor.servis , yedek parca sorunu yok.siz ne tavsiye edersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vebo -- 11 Eylül 2017; 10:23:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Teknoloji ve yenilik olarak samsung derim. Diğerleri zaten standart no-frost. 10 yıllık motor garantisi aslında birazcık kandırma diyebiliriz. Artık inverter kartlar kullanıldığı için motor yanmadan önce kart yanıyor
    Yaşadığınız yerde servisleri bir araştırın. Türkiye geneli arçelik vestel servisi hızlı ve yedek parçalar sürekli mevcut. Tercih size kalmış.
    Not: kendim samsung rt46k6360sl kullanıyorum.
  • cevabiniz icin tesekkurler.benim de gonlum samsung dan yana.kiminle konussam arcelik' in eski kalitesinde olmadigini soyluyor.fakat servis ve yedek parca anlaminda arcelik agir basiyor.samsung un da servisinden cok sikayet var.neredeyse memnun olan yok gibi.bursa da yasiyorum.hatta samsung servisi evime 1 km.ya var ya yok.
  • vebo kullanıcısına yanıt
    Her markanın servisi her yerde iyi olmayabiliyor maalesef. Tamamen şans işi artık Ben çamaşır makinam da samsung servisi ile muhatap olmuştum memnun kaldım. Burdur için şimdi samsung servisi iyi diyebilirim ama başka şehire gidince arçelik servisi daha iyi olabilir. Eşe dosta sservis ile muhatap olmuş tanıdıklarınız varsa onlara sormanız daha iyi olabilir.
    Ama servis durumunu göze alıp ben bunu beğendim derseniz hiç uğraşmayın
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    haklisiniz.zaten ben de bu sebepten konu actim.ozellikle samsung kullanan arkadaslarin tecrube ve tavsiyelerini almak icin.etrafimda pek kullanan yok.arcelik kullanan dolu.kimi cok memnun kimi de kesinlikle alma diyor.ama samsung kullanan tanidigim yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne aldınız merak ettim?
  • mubil M kullanıcısına yanıt
    arcelik aldim.biraz cevre baskisi biraz da servis memnuniyeti kararimi etkiledi.simdilik bir sorun yok.fakat arçelik malzeme ve işçilik kalitesini ciddi anlamda dusurmus.birlesme yerleri olsun.vidalarin montaji olsun icler acisi.bi ara fotoğraf yuklerim.kullanımı etkilemiyor ama rahatsiz edici bir goruntu veriyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vebo kullanıcısına yanıt
    Bende bu aralar yeni ürün olan LG GR-F802HLHU yi araştırıyorum. iyi mi acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.