Şimdi Ara

Arçelik TV'ye Netflix Uygulamasını Kurmanın Alternatif Bir Yolu Var Mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
14.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arçelik A49 8752 TV var. Netflix uygulamasının kurmanın her hangi bir yolu var mıdır? 8860 model TV'lerde Netflix özelliği var. Arçelik müşteri hizmetlerini aradım fakat olumsuz cevap verdiler.



  • B49L 8840 5B 4K TV var bendede allahın belası tvlere netflix yüklenmiyor. ne tarayıcı nede android cihazdan ekran paylaşımı ile hiç bir şekilde açılmıyor. mecbur hdmi ile pc bağlayarak açıyorum ben. aldığım günede lanet okuyorum
  • BluTV gibi uygulamalar var. Neden Netflix yok, aklım almıyor. Şikayetvar.com'a yazdım, Arçelik teknik servisi ile görüştüm, sadece Arçelik uygulama merkezi üzerinden uygulama kurabiliyormuşuz. Fakat Netflix uygulaması ekranda yok. 8860 gibi bazı modellerde Netflix'i destekliyor. A101'de satılan Toshiba TV'de bile Netflix var. Arçelik'in 8 ve 9 serilerinde nasıl olmaz. Hadi 5 serisi gibi smart özellikleri olmayan TV'lere bu özelliği eklemesinler ama 8 ve 9 serisinde mutlaka olmalıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Daha önceden varmış hocam Netflix ama "netflix ile olan anlaşma bittiği için" kaldırılmış (bir çok kez mh ile görüştüm bir tanesi böyle söylemişti). Ama ne hikmetse kumanda üzerinde Netflix düğmesi bulunan modellerde netflix desteği var. Artık umudumu kestim ben geleceğini düşünmüyorum. SSIPTV uygulaması bile ben tv'yi aldığımda mevcut değildi sonradan eklendi.
  • Bende de arçelik smart tv var,elle kanal ekliyorum,kanallari buldu gosteriyor ama kanal listesinde gozukmuyor,bi turlu cozemedim,tkgs ayari esnekte.Var midir bir cozumu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, 2 yılın üzerine netflixi çalıştırdım arçelik/grundig tvlerde. Dezavantajları var tabiki. Sırf bunun için apple TV ya da amazon stick alacaktım.
    Şöyleki 2017 yılında arçeliğin (grundig) Almanya kaynaklı olduğunu düşündüğüm netflix ile lisans anlaşması sonlandırılmış. Bu sebeple arçelik smartinteractive cihazlarından netflixi 2017 güncellemesi ile kaldırdı.

    2017 yılından bir önceki versiyona downgrade yaparsanız netflix çalışıyor. Fakat Arçeliğin sunucuları ile olan iletişim söz konusu versiyonlarda kapalı. Bu sebeple diğer uygulamalar kullanılamıyor.Netflixi kullnamak için kumandadan netflix tuşunu aktive etmeniz gerekiyor. Ya da mobil uygulamadan TV ye görüntü aktarımını seçtiğinizde direkt netflixi kullanabilirsiniz.

    Cihaza ait eski versiyonlar adres çubuğundan denenerek arçelik sunucularından indirilebilir. Arçelik kaldırmamış eski versiyonları. Bende G7 şase cihaz var. 2. versiyona kadar tamamını indirebildim. G7GRMR3 de netflix sorunsuz çalıştı. versiyon 2'de panel osyalarında sorun olduğu için sıkıntılı çalışıyor.
    Ayrıca sunu belirteyim ben cihazımı yalnızca HDMI kaynaklı TV+ ile kullanıyorum. Menü geçiş hızları eski versiyonlarda daha vavaş. Y><eni güncel versiyon ile bir çok sorun çözülmüş aslında ama netflix erişimleri de kapalı




  • luridline kullanıcısına yanıt
    Nereden indireileceğimizi de kaynak linklerini paylaşır mısınız ?
  • "A49 8752 TV" TV'ye kurulabilir mi Netflix'li versiyon?

    Fakat bildiğim kadaıyla bendeki TV'nin hiç Netflix özellikli satılmadı. Yani rast gele farklı bir modele ait yazılım mı kurmayı denemek gerekiyor. Ayrıca arçelik'in kendi web sitsinde seri numarası yazıp indirebiliyoruz.

    Aşağıdaki linkin dışında farklı bir link var mı?

    https://www.arcelik.com.tr/tv-yazilim-indirme-merkezi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Cihaz hiç netflix ile satılmadıysa bir şey söyleyemem. Uygulama merkezinden mevcut linkin kaynağını değiştirerek işlem yapabilirsiniz. Cihazınızın yılına göre bir kaç deneme yapmak gerekiyor. Genelde info kısmında yenilikler yazıyor. Seri no verirseniz yardımcı olabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • luridline kullanıcısına yanıt
    Bendeki tv B49L 8840 5B önceleri netflix varmıydı bilmiyorum. Öğrenme şansımız var mı acaba ?
  • Şase bilgisini verirseniz yardımcı olabilirim. Ya da seri noyu özel mesaj olarak iletin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hayırli bayramlar. Yine benzer bir soruya cevap vermistim aynısinı burayada yapıstirayım.

    Arcelik A40L 9672 5w model 4k televizyonum kendiliginden netflix uygulaması ile geldi hatta kumandasinda netflix tuşu mevcut ayriyeten youtube uygulaması da mevcut ve guncel.
    Sanırım 2012 model tv lerden youtube anlasması geregi uygulamalar kaldırıldı. Yani bence ya tv leri guncellemeden orjinal surumleri ile kullanmak yada eski surmlere geri yazilim yukleyerek yotube olayıni cozebilirsiniz ama netflix uygulamasi için yapilabilecek tek şey arçelik fabrikasındaki yazilimci veya ikeri seviye teknik servis personelinin app yuklemesi ile olacak bir cozumdur. 2012 oncesi arcelik tv si olan bir arkadaşimda youtube ozelligi kaldirilinca arcelikteki arkadasina danişmişti o da ufak bir guncelleme disyası gonderdi tv sine ozel bu dosyayi flash diske yujle ve tv ye tak falan filan hepiniz biliyorsunuzdur update olayını ve youtube tv sine gelmisti tahminimce update dosyası icinde youtube uygulamasi vardi ve onu eklemiş oldu tv nin sistem yazilimina. Tabi bunları şuan tahmini olarak söylüyorum. Benim fikrim tuketici hakem heyetine herkesin başvurması ve smart tv olarak satilan tvlerde şuan için vatandaşın en ihtiyacı olan programların olmamasından ureticinin sorumlu olması ve buna bir çozum bulması gerekir diye dusunuyorum. Hayırlı akşamlar hayırlı bayramlar herkese

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Netflix kurmanın yolu yok.
    Mi Box TV Netflix 4k olarak izlenir ve uygulama listesi fazla.
    Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media ... - Hepsiburada

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-04E941636

    Bu mesaj silindi.
    ben bu modelin arçelik 49 inc aldım. henüz gelmedi. servis getirip kurulum yapacak. o zaman yorum yapabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: novaz

    Netflix kurmanın yolu yok.
    Mi Box TV Netflix 4k olarak izlenir ve uygulama listesi fazla.
    Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media ... - Hepsiburada
    n11de indirim var. 433 liraya geliyor en uyugun orası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.