Şimdi Ara

Arçelik mi Bosch mu ? 3000 tl ye kadar tavsiye acil yardım bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evde Siemens var yeni dolaplardan hiç bir farkı yok teknoloji olarak son 5 yılda pek bir degisiklik olmamış ama çok sorun yaşadım motoru değiştirdik sürekli sorun yaşadık 15 kez servise geldiler 2 3 kere dükkana götürdüler sorun çözülür gibi oldu ama çözülmedi yazın soğutmuyor. Bosch KDN56AW35N modelini beğendik eve yakın mağazada peşin fiyatına 9 taksitle 2090 tl ama Siemens Bosch aynı şey arçelik mi alsam bu ayarda arçelik tavsiyede bulunurmusunuz ve sizce hangi markayı tercih etmeliyim bu beğendiğimiz Bosch fiyat ve özellik olarak sizce uygun mu??

    http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/buzdolaplar%C4%B1-ve-derin-dondurucular/nofrost/KDN56AW35N.html Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz. Birde fiyatı 2000 tl ye ne kadar yakın tutarsak o kadar iyi sonuçta baz aldığımız model 2090 tl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzÇ. -- 18 Temmuz 2014; 8:47:45 >







  • YavuzÇ. Y kullanıcısına yanıt
    LG'nin modellerine de bakabilirsin, beyaz eşya biraz nasip işi, 10 ve 4 yıl olmak üzere 2 Bosch buzdolabı kullandım, hiç sorun yaşamadım, geçen ay XXL model yeni bir tane aldım. 10 yıllık bosch bulaşık makinesi var ses hariç çok iyi, enerji tasarruflu ve sessiz bir modelle değiştireyim diyorum, yeni makinelerin şikayetleri benimde gözümü korkutuyor. Siz gene de buzdolabında çok tavsiye edilen LG'lere bir bakın.
  • bosch
  • sercos kullanıcısına yanıt
    2000 tl civarlarında bi lg önerirmisiniz rica etsem.
  • http://www.n11.com/lg-gn-b702gspw-no-frost-su-pinarli-P16057843?cid=700503 Sizce bu mu daha avantajlı olur teknosa da 2099 tl ama teşhir de var yalnızca, mağazalarda bulamadım sadece n11 de bulabildim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzÇ. -- 18 Temmuz 2014; 16:19:37 >
  • YavuzÇ. Y kullanıcısına yanıt
    Su pınarlı almayın, temizliği zor oluyormuş ve koku yaptığını söylediler. Ben de su pınarsız aldım.
  • sercos kullanıcısına yanıt
    Bosch da karar kıldık. Hem annemin hem babamın daha çok hoşuna gitti işin kötü tarafı LG dolaplara bakabilecek doğru düzgün bir mağaza yok media markt a gitti 3 dolap var sadece. :/
  • LG'nin satış politikası Türkiye'de pek sağlam görünmüyor. Doğru düzgün satan yer de yok yani.
  • Aman diyim siemens ve bosch un kd ve kdn serilerinden kesinlikle uzak dur! Samsung veya lg yi tercih et
  • Valla hocam evdeki siemens daha eskimeden bozuldu tutup bosch'u beğendiler aldık yarın akşam geliyor yapacak bir şey yok KDN serisi oldu ama yapacak bir şey yok samsubg veya lg yi beğenmediler güvenemediler bende çok karışmak istemedim kendi evime alıyor olsam samsung tercih ederdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YavuzÇ.

    Valla hocam evdeki siemens daha eskimeden bozuldu tutup bosch'u beğendiler aldık yarın akşam geliyor yapacak bir şey yok KDN serisi oldu ama yapacak bir şey yok samsubg veya lg yi beğenmediler güvenemediler bende çok karışmak istemedim kendi evime alıyor olsam samsung tercih ederdim.

    İade şansınız varsa iade edin gerçekten sorunlu bir seri yarın servis geliyor iyiki arıza verdiği esnada videoya aldım yoksa servis geldiğinde cihazdaki hatayı tespit edemezlerse 30tl servis ücreti talep ediyorlar hemde garantili ürüne gerisini sen düşün.
  • Bosch bilindiği üzere Türkiye de üretiyor ve eski kalitesinden çok uzak. Siemens de aynı zaten. Orjinal Alman malı bulamayacağımı düşündüğüm için Arçelik'te karar kıldım. Profilo kalitesinde şu an Bosch ve Siemens. Samsung ve LG yi çok inceledim, güzel dolaplar ama servis hizmeti tereddüt doğurdu bende.
  • Bosch aldık yerli üretim malum arçelik den ne farkı var bilmem ama daha uygun ve daha şık şu anlık memnunuz servisi de gayet iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.