Bildirim
Arçelik'in siyah buzdolabı hk.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Fiyatı oldukça yüksek. Ondan çok daha düşük fiyata Amana veya Electrolux'ün aşağıdaki modelini alabilirsiniz. Kalitelerinden bahsetmeme gerek yok sanırım
http://www.electrolux.com.tr/node39.asp?ProdId=39774 -
Evet fiyatı yüksek ama, diğer markalara baktım. Elektrolux ya da Aristona baktım ben. İstediğim gibi bulamadım. Dış görünüşüne de bakıyorum ben. Dediğim gibi arçeliğin bu buzdolabı siyah ama göz ona da alışır herhalde. Bir de kapağı cammış.Kırılabilir mi bilemiyorum. Geriye fiyatı kalıyor. Düşmesini bekleyeceğiz herhalde.
-
Görüntüsü hoş enerjisi ise çok iyi A++ ama cam kapak kolay çizilebilir ve iç kalitesini bilmiyorum -
Görünüş olarak çok güzel.Camlar kırılmaya dirençli ise sorun olmaz.Fakat 540 lt olmasına rağmen dondurucusu biraz küçük 106 lt.Biz 5092 modelini kullanıyoruz.500 lt.Dondurucusu 130 lt.Bu dolap tamamen Türk tasarımı ve Eskişehir'de üretildi.Doğrusu ben çok beğendim.Biraz da yerli üreticilerin kazanması gerekir diye düşünüyorum.Hep ithal hep ithal nereye kadar.... -
quote:
Orjinalden alıntı: yesilsiyah20
Görünüş olarak çok güzel.Camlar kırılmaya dirençli ise sorun olmaz.Fakat 540 lt olmasına rağmen dondurucusu biraz küçük 106 lt.Biz 5092 modelini kullanıyoruz.500 lt.Dondurucusu 130 lt.Bu dolap tamamen Türk tasarımı ve Eskişehir'de üretildi.Doğrusu ben çok beğendim.Biraz da yerli üreticilerin kazanması gerekir diye düşünüyorum.Hep ithal hep ithal nereye kadar....
50 yıldır türk fimalar kazandılar bizim sırıtmızdan birazda ithaler kazansınlar,hep yerli hep yerli nereye kadar. -
Sizin düşünceniz, saygı duyarım...
quote:
Orjinalden alıntı: ege35ege
quote:
Görünüş olarak çok güzel.Camlar kırılmaya dirençli ise sorun olmaz.Fakat 540 lt olmasına rağmen dondurucusu biraz küçük 106 lt.Biz 5092 modelini kullanıyoruz.500 lt.Dondurucusu 130 lt.Bu dolap tamamen Türk tasarımı ve Eskişehir'de üretildi.Doğrusu ben çok beğendim.Biraz da yerli üreticilerin kazanması gerekir diye düşünüyorum.Hep ithal hep ithal nereye kadar....
50 yıldır türk fimalar kazandılar bizim sırıtmızdan birazda ithaler kazansınlar,hep yerli hep yerli nereye kadar.
-
quote:
quote:
quote:
50 yıldır türk fimalar kazandılar bizim sırıtmızdan birazda ithaler kazansınlar,hep yerli hep yerli nereye kadar.
Yesilsiyah arkadaşım bu kazanmak değil; soymak resmen. Üstelik bize burda fahiş fiyata satılan ürünlerin yurtdışında daha ucuza satıldığını görmek ise en kötü olanı. Kimse yolunacak kaz değil. Para kolay kazanılmıyor ayrıca. O fiyata Amana veya GE marka gardrop tipi buzdolabı alınır.
Ben bu buzdolabının sadece reklamını beğendim
-
quote:
Orjinalden alıntı: afacan!
quote:
quote:
quote:
Yesilsiyah arkadaşım bu kazanmak değil; soymak resmen. Üstelik bize burda fahiş fiyata satılan ürünlerin yurtdışında daha ucuza satıldığını görmek ise en kötü olanı. Kimse yolunacak kaz değil. Para kolay kazanılmıyor ayrıca. O fiyata Amana veya GE marka gardrop tipi buzdolabı alınır.
Ben bu buzdolabının sadece reklamını beğendim
aynı paranın dahada aşagısına 10 kat daha kaliteli ürün almak varken bunu almak enayilik olur gibi geliyor bana.
-
Peki ege35ege ne tavsiye edersin? Ben gardrop tipi alamam çünkü yerim o kadar geniş değil. 70 cm lik buzdolabı alacağım.TAvsiyelerini bekliyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: mıragen
Peki ege35ege ne tavsiye edersin? Ben gardrop tipi alamam çünkü yerim o kadar geniş değil. 70 cm lik buzdolabı alacağım.TAvsiyelerini bekliyorum.
Bu konuda sabırlı ve aynı yazıları 1618 defa yazan candogana havale ediyorum sizi,Allaha emanet olun ama arçelige olmayın
ama bu forumda adı geçen bir iki marka gördüm bari o arkadaş yazana kadar düşünmeyede sevk edeyim sizi,whitewestibghouse,samsung,elektrolüx,general,sadece elektrolux yerli üretimi iyi degilmiş,zaten b elektrolux içindeki üretim etiketinde üretim yeri yazıyor. -
Paranın kolay kazanılmadığını iktisat okuyan biri olarak ben de biliyorum.Fakat bulunduğum ilde servisi yoksa niye alayım ki o dedğiniz markaları.
Orjinalden alıntı: afacan!
tüketici yasasına göre servis sana gelecek,sen servise gitmeyeceksinki,hem alacagın mal vestel,arçelik degilki zırt pırt arıza yapsın,iyi mal al arıza oranı ile aranda mesafe olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege35ege -- 18 Eylül 2008; 10:20:20 > -
İsteyen istediği markayı almakta özgürdür.Bu konuyu burada kapatıyorum.Lütfen kimse cevap yazmasın. -
emredersiniz,kapının önünüde süpürelimmi,
arızaya alışkım insanımız hemen kaliteye degil arızaya bakıyorbak bak arçelik bu konuda sizi magdur etmez
-
YAbancı markaların yerli üretimlerinin iyi olmadığını duymuştum. Bende zaten başka bir topikte Bosch buzdolabı hakkında yorumda bulunmuştum. O yüzden onlara çok güvenmiyorum.Benim şimdiki dolabım Beko. Memnunum.Sadece onu başka bir yerde kullanacağımız için eve yeni almak istiyorum.Arçelik ve Bekodan bir şikayetim yok.Sadece parası nedense biraz fazla... -
quote:
Orjinalden alıntı: mıragen
YAbancı markaların yerli üretimlerinin iyi olmadığını duymuştum. Bende zaten başka bir topikte Bosch buzdolabı hakkında yorumda bulunmuştum. O yüzden onlara çok güvenmiyorum.Benim şimdiki dolabım Beko. Memnunum.Sadece onu başka bir yerde kullanacağımız için eve yeni almak istiyorum.Arçelik ve Bekodan bir şikayetim yok.Sadece parası nedense biraz fazla...
haklısınız aşırı pahalı hak etmeyecek şekilde hemde, -
Bu dolap görünüş itibariyle çok güzel.Elektrik tüketimi 0,8kw gayet iyi.Bizdeki bile 1,75 kw epey elektrik çekiyor Fakat fiyatı 3300 YTL gibi br şey.Çok pahalı bana göre.
-
Arkadaşlar herşey görüntü ve cam kapaktan ibaret değil.Amana cam kapak ve aynalı kapak modellerini ben kendimi bildim bileli yapıyor. Ürünlerinin kalitesi, kullanım kolaylıgı yanında gerek iç gerekse dış gövdede kullanılan malzeme ve aksesuarların kalitesine kimsenin diyecek birşeyi olamaz. Bence bu parayı vermeden mutlaka kıyaslama yapmalısınız. -
3300YTL'yi gidip Arçelik'in bir dolabına vermek sermayeyi kediye yüklemekten farksız bence. Daha fazla konuşmak istemiyorum, çünkü gereksiz tartışmalar çıkacak. Dolap tasarım detayıyla da tam bir Gaggenau özentisi olmuş. -
Arkadaşlar Amana marka dolapları birçok kişiden duyuyorum fakat kullanan kimse yok. Bana önerebileceğiniz bir modeli var mı? Onu da inceleyelim bakalım.Bir de daha önce de dediğim gibi yabancı markaların yerli üretimlerinin iyi olmadığı söyleniyor. Amana nasıldır.Model tavsiyesi bekliyorum.
Benzer içerikler
- 30 metrekare parke fiyatı
- bel fıtığı için yatak yorumları
- halı yıkamalı elektrik süpürgesi tavsiye
- elektrikli testere yağı kaç numara
- su arıtma cihazı atık su durmuyor
- en iyi tost makinesi
- en iyi robot süpürge
- en iyi dikey süpürge
- en iyi hava temizleme cihazı
- en iyi su arıtma cihazı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X