Şimdi Ara

ARÇELİK BUZDOLABI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BİZDE EVLİLİK HAZIRLIKLARI VAR VE BU ARADA BEYAZ EŞYAYA YÖNELMİŞ DURUMDAYIZ.BEN ŞİMDİYE KADAR ÇOK ARAŞTIRMA YAPMAMIŞTIM YALNIZ EVDE ANNEMLER DE SÜREKLİ ARÇELİK KULLANDIKLARI İÇİN EŞYALARI Bİ BAYİİ YE GİDİP TOPLU ALMAYI DÜŞÜNDÜK..YALNIZ DAHA SONRA ALDIĞIMIZ FİYAT KONUSUNDA ŞÜPHELERİM OLUŞTU..ALDIĞIMIZ ÜRÜNhttp://www.arcelik.com.tr/buzdolaplari-nofrost-buzdolabi-5277-NH.html BURDA VAR. FİYATI 2400 CİVARINDA ..BURDA YAZILANLARA BAKINCA BU FİYATA BU ÖZELLİKLERE ÇOK MU PARA VERİRİZ DİYE DÜŞÜNDÜM ..ASLINDA FİYAT OLARAK BİRAZ DAHA AŞAĞISI YANİ 1500 1800 CİVARI OLSA DAHA İYİ OLABİİLİR..YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM...BU ARADA BU BUZDOLABINDA EN ÇOK BU 3 LÜ KORUMA SİSTEMİ HOŞUMA GİTMİŞTİ..BİRDE HACMİDE GENİŞTİ..BU ÖZELLİKLER DE OLURSA ÇOK GÜZEL OLUR..

• işin uzmanı olan arkadaşlar daha iyi bilgi verecektir ama arçelik buzdolabına 2400 lira verilmez bence. marka seçimini tekrar düşünün derim.
  • YA KEŞKE YOL YAKINKEN CANDOĞAN62 BANA CEVAP VEREBİLSE...YADA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR..........
  • 2.500 çok para değmez marka bir yana o paraya çok çok daha iyi makina alabilirsiniz sAMSUNG VEYA SHARP ta çok güzel modeller var 1.800 e çok güzel şeyler bulabilirsiniz acele karar vermeyin
  • İyide ''plazma cluster''

sharp buzdolaplarında bu teknoloji var vede klimalarda bile bunu evde oturken açmayınız saglık açısından diyorlar, ee nasıl olacak buzdolabında bu varsa saglıga zararı olmaz mı.
  • sharp buzdolaplarındaki plasma cluster teknolojisi ödüllü bir teknolojidir.

Sharp buzdolabı dondurucu aralığında bulunan kalıp sporlar ve bakteri birikimini ortadan kaldırmak için yenilikçi bir Plasmacluster iyonizasyon sistemi var.

Onun buzdolabı dondurucu aralığı içinde benzersiz Plasmacluster teknolojisi Sharp kullanımı aslında azaltmak ve hatta koku birikmesini önlemek için kirletici saldırır.

Nasıl çalışır? Ayrılmaz bir iyon jeneratörü hem pozitif hidrojen ve oksijen negatif iyonlar oluşturmak için su molekülleri çevredeki havadan çekilerek ayırır.

Bu çarpışma iyonları buzdolabı dondurucu atmosfere ve koku üzerine yapışan istikrarlı hava molekülleri neden, kümeler oluşturarak yayımlanır.

Pozitif ve negatif iyon kümeleri yiyecek bölümündeki hava parçacıklarını emerek devredışı bırakır. Böylece size antibakteriyel bir çözüm sunar.

Türkçe tanıtım videosu:http://dai.ly/dLuX18

Bu buzdolabını yeni evlenen kuzenime de aldırdım.Cidden koku oyk bu buzdolabında ve soğutma performansı çok iyi,ayrıca sessiz.Bu teknolojiden mahrum kalmamanızı öneriririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 10 Nisan 2011; 10:25:07 >

• arçeligin son zamanlarda kalitesini arttırdıgı düşüncesindeyim.. 7 8 yıldır arçelik birşey almıyorduk yabancı markalar alıyorduk ama vallahi arçeligi arattı. en son imzamda görünen arçelik fırın ve çamaşır makinesi aldık çok çok kaliteli çıkdı. ayrıca evimizdeki buzdolabıda 10-15 yıllık arçelik arıza verdigini hatırlamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch veya Samsung buzdolabı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

arçeligin son zamanlarda kalitesini arttırdıgı düşüncesindeyim.. 7 8 yıldır arçelik birşey almıyorduk yabancı markalar alıyorduk ama vallahi arçeligi arattı. en son imzamda görünen arçelik fırın ve çamaşır makinesi aldık çok çok kaliteli çıkdı. ayrıca evimizdeki buzdolabıda 10-15 yıllık arçelik arıza verdigini hatırlamam.

hocam fırını bilmiyorum ama o çamaşır makinesi lg nin malı arçelikle uzak yakın ilgisi yok yapım aşamasında

• evt biliyorum konu içinde söylemişlerdi. ama sonuçda etiketi arçelik servis arçelik. ben çamaşır makinesi yüzünden övmedim arçeligi fırınımız çok iyi çıkdı ayrıca eş dostda arçelik ürünler aldı yakın zamanlarda memnunlar. vestelde ise şiddetli bir memnuniyetsizlik var.

quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

arçeligin son zamanlarda kalitesini arttırdıgı düşüncesindeyim.. 7 8 yıldır arçelik birşey almıyorduk yabancı markalar alıyorduk ama vallahi arçeligi arattı. en son imzamda görünen arçelik fırın ve çamaşır makinesi aldık çok çok kaliteli çıkdı. ayrıca evimizdeki buzdolabıda 10-15 yıllık arçelik arıza verdigini hatırlamam.

hocam fırını bilmiyorum ama o çamaşır makinesi lg nin malı arçelikle uzak yakın ilgisi yok yapım aşamasında

• milelt arçeliği bırakalı yıl oldu.arada alanlar da olsun tabi yerli malı.ama ben almam o ayrı konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aulku

MERHABA ARKADAŞLAR BİZDE EVLİLİK HAZIRLIKLARI VAR VE BU ARADA BEYAZ EŞYAYA YÖNELMİŞ DURUMDAYIZ.BEN ŞİMDİYE KADAR ÇOK ARAŞTIRMA YAPMAMIŞTIM YALNIZ EVDE ANNEMLER DE SÜREKLİ ARÇELİK KULLANDIKLARI İÇİN EŞYALARI Bİ BAYİİ YE GİDİP TOPLU ALMAYI DÜŞÜNDÜK..YALNIZ DAHA SONRA ALDIĞIMIZ FİYAT KONUSUNDA ŞÜPHELERİM OLUŞTU..ALDIĞIMIZ ÜRÜNhttp://www.arcelik.com.tr/buzdolaplari-nofrost-buzdolabi-5277-NH.html BURDA VAR. FİYATI 2400 CİVARINDA ..BURDA YAZILANLARA BAKINCA BU FİYATA BU ÖZELLİKLERE ÇOK MU PARA VERİRİZ DİYE DÜŞÜNDÜM ..ASLINDA FİYAT OLARAK BİRAZ DAHA AŞAĞISI YANİ 1500 1800 CİVARI OLSA DAHA İYİ OLABİİLİR..YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM...BU ARADA BU BUZDOLABINDA EN ÇOK BU 3 LÜ KORUMA SİSTEMİ HOŞUMA GİTMİŞTİ..BİRDE HACMİDE GENİŞTİ..BU ÖZELLİKLER DE OLURSA ÇOK GÜZEL OLUR..

Arçelik'in son seri buzdolaplarını inceleyen oldu mu bilmiyorum ama kalite iyiden iyiye düşmüş.

Dondurucuda soğuk hava emişi yapan ızgara deliklerini öyle büyük yapmışlar ki zamanla yiyecek artıkları ve toz birikmemesi imkansız. Olası bir elektrik kesintisinde de yiyecek suları kolayca dolap içine akabilir. Temizlemek için dondurucu tabanını komple sökmek gerekiyor.

İkinci olarak plastik raf kalitesi çok kötü, rengi de 20 sene evvelki buzdolapları gibi tuhaf yapmışlar.

Beko'da iç plastik malzemeleri bariz olarak daha kaliteli ancak onda da dondurucu tabanı sorunu var.

2400TL ise gerçekten komik bir rakam, hiç utanmıyorlar mı yahu bu fiyatlarla ürün çıkarırken, şaşmamak elde değil.

Tavsiyem Liebherr, Sharp, LG ve kombi tipi Samsung buzdolaplarına bakmanızdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.