Şimdi Ara

ARÇELİK BÖLGESEL SICAK FIRSATLARI (İLK MESAJ GÜNCEL) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
19
Favori
16.838
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6588 I Arçelik toptan Bayii giriş fiyatı 1362 TL %2 Kar ile vermişler 2-3 tane alsaydınız hocam. Tabi Paro desteği yok, gelirse fiyat çöp olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltendymion

6588 I Arçelik toptan Bayii giriş fiyatı 1362 TL %2 Kar ile vermişler 2-3 tane alsaydınız hocam. Tabi Paro desteği yok, gelirse fiyat çöp olur.

Alacam zaten, yaza düğün var.
  • ltendymion L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Elektrik faturamız yükseldikçe buzdolabımız (Arçelik 5235 NF) eskidi diye kuruntulanıyoruz. Aslında şu anda baktım bizimkide A+ imiş. Size bir soru daha sorsam sakıncası yoksa, bizim bu 12 yıllık modeli yeni bir ürünle değiştirmemiz bir elektrik tasarrufu sağlar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • omershener kullanıcısına yanıt
    Üzerindeki enerji etiketini sökmedi iseniz yıllık harcama yazıyordur. Standart buyuttaki bir bir buzdolabı için (185x70x70) 380 kwh yazması gerek, bu şekilde ise değiştirmenize gerek yok. A+ bir dolaptır. Başka bir elektrik harcamasını arttıran cihaz yoksa,elektrik sarfiyatının buzdolabı nedeniyle olduğunu düşünüyorsanız buzdolabının direk ısı kaynaklarına yakın, güneş gören yerde olmamasına dikkat edin. Buzdolabının eskidikçe enerji sarfiyatı arttırdığı doğru değildir. (Kompresör arızası vs. hariç) evde olmadığınız bir gün tüm elektrikli cihazların fişini çekip 24 saat sadece buzdolabını çalıştırın ortalama 1 kwh harcaması gerekir. Fazla ise bir sorun vardır, Contaları eskidir, kompresör arızalanmıştır sarfiyatı arttırıyordur vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 17 Mart 2017; 14:17:27 >
  • http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/arcelik-8313-beyaz-turbo-firin-270720430

Arçelik 8313 Beyaz Turbo Fırın

ÖNERİ FIRIN VAR MI ACABA? UYGUN FİYAT
  • Hocam selamlar ,

Beyaz camlı a+++ buzdolabı yokmu? İnternette göremedim.

Birde çamaşır(gri) bulaşık(gri) ve buzdolabı beyaz olacak hangi modelleri tavsiye edersin. İyi modellerinden almak istyiyuorum ama gereksiz özelliklere para vermek istemiyorum.

Mesela kurutmaları çamaşır makinalarını önermedi kimse. siz öneriyormusunuz.
  • narsess kullanıcısına yanıt
    Tek gözü elektrikli neden istiyorsunuz? Özel bir nedeni yoksa tek gözü elektrikli olanda tek gözü öldürmüş olursunuz. 8314 yeni model 4 gözü gazlı Turbo fırın.
  • yusuf_128 Y kullanıcısına yanıt
    Beyaz cam kapılı olan modeller A+ , A+++ olanlar Siyah camlılar. 5088 NFGS üstten donduruculu 2488 CES alttan donduruculu olan model.
    Bulaşık gri yok inox modeller var. 6343 I- 6354 I - 6588 I güncel çok satılan modeller. Çamaşır makinesi ise inox yok gri var 8103 YPS ve 9103 YPS modelleri. Çamaşır makinaları ve kurutma makinalarını kim önermedi bilmiyorum ama Siemens- Bosch grubu ile birlikte en çok satan ve tavsiye edilen ürün gruplarıdır Arçelik-Beko grubu Çamaşır ve kurutma makinaları. iyi modeller dediğiniz zaman bütçe artar önemli olan o özellikleri kullanıp kullanmayacağınız. Mesela 8 kg yerine 9 kg aldığınız zaman 1 kg için 100 TL fazla ödeyeceksiniz değer ben ağır çamaşır atıyorum derseniz alın tabii ki ama bana göre gereksiz. Bulaşık makinesi de öyle ben 3 programlı kullanıyorum ama daha Hızlı 58" programı dışında bir programda çalıştırmadım. Ama mesela 6588 I modelinde makinede bekleyen bulaşıkların kokusunu önleyen Ionfresh özelliği var işime yarar diyorsan mantıklı ya da hassas bulaşıkları vs. yıkarım diyorsan 8 programlı ideal. Beyaz buzdolabı illa camlı diyorsan zaten 2 model var, biri alttan biri üstten buzluklu. Beyaz emaye diyorsan önerim 5507 NE modeli. Fullfresh+ ile öne çıkıyor fiyat çok abartılı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 17 Mart 2017; 18:40:1 >

• quote:

8) Tüm Arçelik marka 40" ve üzeri TV'lerde 340 TL ile 1000 TL arası Paro indirimi. Koşulu: Mart ayı sonuna kadar kurulumu yapılmalı.

Detay vermemişsiniz

Şu televizyonlarda indirim var mıdır?
    https://www.arcelik.com.tr/televizyonlar-ultima-serisi-a49l-9672-5b-tv.html
    https://www.arcelik.com.tr/led-televizyonlar-123-ekran-a49l-6652-5b-tv.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 17 Mart 2017; 21:23:18 >

• quote:

Tek gözü elektrikli neden istiyorsunuz? Özel bir nedeni yoksa tek gözü elektrikli olanda tek gözü öldürmüş olursunuz. 8314 yeni model 4 gözü gazlı Turbo fırın.

bilgi için teşekkürler

Arçelik 8314 Fırın kulanıslı gözüküyor
    siz de fiyatı nedir acaba?
    netten nerden sipariş verilebilir uygun fiyat ?
    Çok aydınlatıcı oldu teşekkür ederim...
  • SzolnoK kullanıcısına yanıt
    İnternet sitesindeki fiyatlar güncel indirimli fiyatlarıdır. Bayi indirimi vs. hariçtir. A49L 6652 5B 340 TL paro indirimli. 2539-340=2199 TL A49L 9672 5B 200 TL indirimli aslında o modelde indirim yoktu Arçelik zam yapıp indirim yaptı, yani çok bir fark olmadı.
    kendi adıma kampanyanın bir anlamı yokmuş o zaman. samsung almak daha mantıklı bu fiyatlar ile..
    Teşekkür ederim bilgilendirme için yine de.
  • quote:

Destek için teşekkür ediyorum. Beyaz eşya ve Televizyon çeyiz fırsatları çok iyi şu anda sadece TV'lerde montaj zorunluluğuna dikkat etmen gerek. İlk sayfada yazdığım gibi Bu ay sonuna kadar montaj kaydıyla TV'lerde özel indirimler mevcut. TV teknolojik bir ürün ne zaman kullanılacaksa o zaman alınmalı ama tercihin Arçelik olacaksa şu an olan Paro indirimlerini kaçırma. Beyaz eşya da sıcak paro indirimli ürünlerden seçersen çok uygun fiyata geliyor ürünler fakat hepsi bu ay sonuna kadar kurulum şartı ile ve 3Lü veya ikili olarak alındığında kombo yapılamıyor tek olarak indirimli.Bana göre kendin yerine göre, beğenine göre seçip 650 tl indirim ile 3'lü çeyiz paketi almak daha avantajlı olacaktır.

Hocam gerçekten büyük sevaba giriyorsun. Yalnız sana bir sorum daha olacak ben buzdolabında alt tarafı buzluk üst tarafı normal dolap olanlardan tercih etmeyi düşünüyorum. Yalnız öyle olanlarda ciddi fiyat farkı var sence bu fiyatı vermeye değer mi ?

Bu şekilde bir dolap alınmak istenirse hangi modeli önerirsin ? Bir sorum daha olacak yeni ev dizileceği için fırına da ihtiyacım olacak fırın olarak ne önerirsin ? 650 lira indirimi alıp başka bir yerden mi fırın alayım yoksa arçelik'ten önereceğin modeli mi alayım ?

Arçelik mi Beko mu ? Onlarda da çeyiz paketi var da o yüzden soruyorum :)

Son sorum ise geçmiş sayfalarda paylaşmış olduğun paketler vardı orada inox olanın farkı nedir ? Beyaz ile inox arasında ortalama 1200 lira fark var buna değer mi ? Çünkü belirttiğin paketi alacağım.

Süper Çeyiz kampanyası şu anda biçilmiş kaftan sizin için, ama 650 tl indirimi her bayii yapmayabilir, sonuçta ürün hediye etmek stok eritme açısından da mantıklı. Beyaz tavsiyemi daha önce vermiştim. (5507 NE + 8103 YP + 6233) İnox derseniz (2498 CNIY A++ ya da yeri geniş ise 2580 CEI + 8103 YP ya da 8103 YPS + 6343 I ) Beyaz takım: 4477-650=3827 Tl'ye gelir. İnox takım: 5567-650=4917 TL yada 2580 CEI ile alırsanız : 5717-650=5067 TL olur.8103 YPS Gri çamaşır makinesi alırsanız fiyatlar 50 TL artar. Sizin bütçeye yakın bir miktar çıkar.Nakit alırsanız bayii genede nakit indirimi yapar.

İnan bu soruları mağazaya gidip sormaya korkuyorum çünkü yalan yanlış bilgiler ile kandırılmak istemiyorum. Sende hizmet sektöründe olduğunda az çok ne demek istediğimi bilirsin :)

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris5 -- 19 Mart 2017; 23:21:48 >

• Arkadaşlar 3 kişiyiz 1000 tl ye iyi bir çamaşır makinesi önerecek bir arkadaş var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KArdeşim şu ARçelik Telve nin kampanyası olursa haber verir misin? 500 tl abi bu ne?
  • SzolnoK kullanıcısına yanıt
    Samsung'da var mı bilmiyorum ama A49L 9672 5B LG'nin HDR panelini kullanıyor, görüntü kalitesi çok çok iyi. LG HDR panelli ürün fiyatlarına bakıp karşılaştırman daha mantıklı.
  • baris5 B kullanıcısına yanıt
    Alttan buzluk ile üstten buzluk arasında kullanıcı açısından 2 temel fark var; 1) Sebzelik bölmesine kolay erişim olduğu için kullanım kolaylığı. 2) Derin dondurucu bölmesi çekmeceli olduğu için, içindeki yiyeceklere kolay erişim şansı. Bunun dışında çok fazla bir değişikliği yok. Aradaki fiyat farkına değer mi buna siz karar vereceksiniz, sonuçta kullanacak olan sizsiniz.Önerilerimi yazmışsınız zaten; üstten buzluklu beyaz 5507 NE, illa beyaz alttan buzluklu ise isteğiniz zaten fazla model yok 2495 CNMY öneririm. İnox alttan buzluklu 2498 CNIY ya da 2580 CEI. uygun fiyatlı üstten buzluklu isterseniz; 5500 NEIY zaten paro indirimli iyi bir model.
    Alacağın solo fırın ise çok bir beklentin yoksa fırından hediye fırın alınır. Turbo bir fırındır yemek ısıtma, pizza ısıtma vs. işlerine yarar, ama sürekli evde fırında yemek pişiyorsa, kek-börek pişiyorsa alınmaz. Satış fiyatı 749 TL fırının. 650 TL indirime karşılık alabilirken 750 TL'ye fırın almak saçma olur. Eğer donanımlı bir fırın istiyorsan multifonksiyon olanlarına bakmalısın.

Beko'da Arçelik fabrikalarında üretiliyor o sebeple gönül rahatlığı ile alabilirsin hangisi kesene uyarsa.

İnox olanda sadece buzdolabı biraz farklı 5507 NE Beyaz üstten buzluklu, Fullfresh+, Dijital ekranlı A+ enerji sınıfı 185x70x70 cm ölçüsünde bir model. 2498 CNIY ise İnox alttan buzluklu derin dondurucusu daha büyük (3 çekmeceli) Mavi ışık teknolojisi, Dijital ekranlı, A++ enerji sınıfı 192x70x70 cm ölçüsünde bir model. Farka değer mi dersen ona senin karar vermen gerekiyor çünkü mutfağını nasıl hayal ediyorsanız öyle kurmanız gerek içinde yaşayacak sizsiniz.

Bende teşekkür ederim sizi ve diğer forumdaşları aydınlatma fırsatı verdiniz.

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Arçelik ise düşünceniz o civarda şu anda 7103 Y var.

1149 TL'DEN 100 TL paro indirimi var isterseniz pazarlık vs. ile 1000 TL civarına mal edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 20 Mart 2017; 11:51:7 >
  • must82 M kullanıcısına yanıt
    Yazın 349 TL'den sattık şu anda fiyatı 649 TL 134 TL paro indirimi var 515 TL tavsiye edilen satış fiyatı. Daha da düşer mi bilmiyorum ama durum böyle yani indirim yok zam olacak diyor Arçelik.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.