Kısa süre içerisinde bulaşık makinası almamız gerekiyor. candogan62 nin yorumlarını okuduktan sonra almam gereken markanın profilo-bosch-siemens markalarından birisi olması gerektiğini anladım, ancak bulunduğumuz yerde arçelik servisi ile aramızın çok iyi olması nedeniyle en ufak bir problemde çok kısa sürede müdahale edebileceklerini düşünerek arçelik ya da altus almayı düşünüyor evdekiler.
3 kişilik bir aileyiz fazla bulaşık problemimiz olmuyor. profilo'nun bm4223 ve ya bm3002 modelleri hem fiyatlar hem de özellikler olarak bize uygun olur diye düşünüyorum. Asıl sormak istediğim arçelik-beko-altus markalarının profilo'nun bu modellerine yakın hangi modellerinin olduğunu öğrenmek.
başta candogan62 olmak üzere model tercihinde yardımlarınızı bekliyorum.
Neden servisle muhattap olmayı baştan kabul edesiniz ki? Bir yandan servisle muhattap olmayacağınız bir ürün, diğer tarafta servisle muhattap olma ihtimalinizin yüksek olacağı, kullanışsız ve düşük performanslı ürün ve iyi servis. Bana mantıklı gelmedi açıkçası, birdaha düşünmekte fayda var.
cevabnınız için teşekkür ederim, kendim için alsam hiç düşünmeden profilonun makinalarını tercih ederim diğer konulardaki detaylı açıklamalarınızdan sonra, ama evdekilere durumu anlatmam biraz zor oluyor, daha önceki servis deneyimlerimiz yüzünden bizimkilere profiloyu kabul ettiremiyorum bir türlü, ikinci bir ikna denemesi yapayım belki bu sefer olur, bu markalar hakkında bilginiz varsa tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Arçelik 3prg. 6230H veya 6232HS(Gri), 4prg.6242H veya 6242HI(İnox-Çelik) fiyatları 900TL ile 1100TL arası.Altus önermem ama uygun fiyata iyi bir makine arıyorsan Profilo derim..