Şimdi Ara

Arçelik A42-LEP-6B Alman Mantıklı Mı? (Fiyatı: 2.157 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün arkçelik'in web sitesinden LED TV'lerine baktım. 42" LED TV'si 2.157 TL. Bu fiyata bu televizyonu almak siz mantıklı mı?

-------------------------------------------------------------

Konuyla ilgisi yok fakat LED TV alınca, mini bilgisayar kasası almayı düşünüyorum. Böylelikle tam bir bilgisayar gibide TV'yi kullanabilirim.

Arçelik A42-LEP-6B Alman Mantıklı Mı? (Fiyatı: 2.157 TL)[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 23 Ekim 2012; 10:00:26 >

• Arçelik televizyonlarının verdiğin parayı karşılama oranı çok düşük ki bu paralara çok iyi televizyonlar var bence ilk etapta arçelikten vazgeçmelisin.Tavsiyelerim ise samsung es7000 panasonic et5e veya philips pfl5507 serilerinden birini alman yönünde olacak ayrıca teknosa turuncu indirimlerinde ve vatanın %25 indirimde olduğu zaman bu televizyonlar güzel fiyatlara alınabiliyor.

Mini bilgisayarı ne için kullanıcağını anlamadım ama eğer film izlemek içinse bence onu da alma geçen gün aldığım philipsh hmp5000'den memnunum öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: corcovic

Arçelik televizyonlarının verdiğin parayı karşılama oranı çok düşük ki bu paralara çok iyi televizyonlar var bence ilk etapta arçelikten vazgeçmelisin.Tavsiyelerim ise samsung es7000 panasonic et5e veya philips pfl5507 serilerinden birini alman yönünde olacak ayrıca teknosa turuncu indirimlerinde ve vatanın %25 indirimde olduğu zaman bu televizyonlar güzel fiyatlara alınabiliyor.

Mini bilgisayarı ne için kullanıcağını anlamadım ama eğer film izlemek içinse bence onu da alma geçen gün aldığım philipsh hmp5000'den memnunum öneririm

Mini bilgisayarı, salonda web browser olarak kullanmak üzere ve download yapmak için almayı düşünüyorum.
  • Yalnız alacağın mini kasayı doldurmak biraz sıkıntılı olabilir
  • Bence de Arçelik f/p olarak beklentilerini karşılamaz, 5507 serisi iyidir.
  • Peki smart tv ne işe yarıyor? Smart TV olan bir televizyonda, hurriyet, milliyet, vatan bilgisayar gibi sitelere girebilir miyim?

Philips'in 3D gözlükleri şarzlı gözlüklerden mi yoksa LG'nin ki gibi gözleri yormayan pasif gözlük mü?
  • Arçelik beyaz eşyada bir de belki küçük ev eşyalarında iyidir; ama TV'de Panasonic-Philips ikilisine bakmalısın. Smart TV'de çeşitli uygulamalar ve internet tarayıcısı oluyor. Philips'te şu an Milliyet-Sabah gibi gazete uygulamalarının yanında ntv-haberturk-cnn turk gibi haber sayfalarının da uyguılamarı var. Sosyal uygulamar olan facebook-twitter youtube zaten var...gibi. Ama zaten internet tarayıcısı olduğu için internet üzerinden istediğin sayfaya girebiliyorsun...Bence de Philips'in 5507 alınabilecek güzel bir TV. Bu modelin 3D gözlükleri şarjlı gözlükler. Şarjsız gözlük istiyorsan Philips 4307 modeline bakmalısın ya da Philips'in 6000 serisi de var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tvefsanesi

Arçelik beyaz eşyada bir de belki küçük ev eşyalarında iyidir; ama TV'de Panasonic-Philips ikilisine bakmalısın. Smart TV'de çeşitli uygulamalar ve internet tarayıcısı oluyor. Philips'te şu an Milliyet-Sabah gibi gazete uygulamalarının yanında ntv-haberturk-cnn turk gibi haber sayfalarının da uyguılamarı var. Sosyal uygulamar olan facebook-twitter youtube zaten var...gibi. Ama zaten internet tarayıcısı olduğu için internet üzerinden istediğin sayfaya girebiliyorsun...Bence de Philips'in 5507 alınabilecek güzel bir TV. Bu modelin 3D gözlükleri şarjlı gözlükler. Şarjsız gözlük istiyorsan Philips 4307 modeline bakmalısın ya da Philips'in 6000 serisi de var...

Peki Philips 40" yada 42" şarsız gözlüklü ne önerirsin? Birde istediğim internet sitesine girebilmek istiyorum. Kablosuz klavye mouse takabiliyor muyum TV'ye?

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

Orijinalden alıntı: tvefsanesi

Arçelik beyaz eşyada bir de belki küçük ev eşyalarında iyidir; ama TV'de Panasonic-Philips ikilisine bakmalısın. Smart TV'de çeşitli uygulamalar ve internet tarayıcısı oluyor. Philips'te şu an Milliyet-Sabah gibi gazete uygulamalarının yanında ntv-haberturk-cnn turk gibi haber sayfalarının da uyguılamarı var. Sosyal uygulamar olan facebook-twitter youtube zaten var...gibi. Ama zaten internet tarayıcısı olduğu için internet üzerinden istediğin sayfaya girebiliyorsun...Bence de Philips'in 5507 alınabilecek güzel bir TV. Bu modelin 3D gözlükleri şarjlı gözlükler. Şarjsız gözlük istiyorsan Philips 4307 modeline bakmalısın ya da Philips'in 6000 serisi de var...

Peki Philips 40" yada 42" şarsız gözlüklü ne önerirsin? Birde istediğim internet sitesine girebilmek istiyorum. Kablosuz klavye mouse takabiliyor muyum TV'ye?

sarjsız olarak philips 42pfl6877 önerebilirim

• yav samsung 40es6140 kurtul yada lg42lm660s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

yav samsung 40es6140 kurtul yada lg42lm660s

LG'yi önermiyorlar, görüntüsü matmış. Philips ve samsung'un görüntüsü daha canlıymış. Ayrıca Arçelik'in kasa yapısı çok güzel ama fiyatı pahalı.
  • tv araştırmaktan bıktım ya en sonunda dandik bi tv alıp parçalama hissi geldi bir anda
  • Arcelık fabrıkasında calısmaktayım led tv lerı yapıyoruz bılgınız olsun lg veya samsung panelı kullanılıyor genellıkle
  • Sanırım Arçelik her iki senede bir model çıkartıyor. En son çıkardığı modelin kasası çok güzel fakat özelliklerinde MKV oynatmıyor, sanırım şarzlı 3D gözlükleri var ve yanında 3D gözlük hediyesi yok.
  • Arçelik High End TVler mkv oynatıyor. 3D gözlük adedi ve tipi modelden modele değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anafor -- 26 Ekim 2012; 10:22:30 >
  • arkadaslar a 42 lep 6b kullanıyorum kartım yoktu senetle 2000 tl ye digiturk taraftar paketı ve ayrıca eglence paketi var diye aldım kesınlıkle 2000 tl ye daha mantıklı tv ler alınabılır ama kart lımıtınız yoksa senetle almak ıstıyorsanız gayet makuldür. dez avantajları kanal gecıslerı yavas, tv nin açılması biraz geç onun harıcınde görüntü gayet güzel, tek bir tv kanalını kaydedebilirsiniz onun ıcınde televizyona harici disk takmanız gerekli, smart tv yi kumandadan kullanmak çok yavaş ama telefonunuza akıllı kumanda hizmetini indirdiğinizde inanılmaz keyif alabılırsiniz smart tv side ayrıca geliştirilebilir şunu da ayrıca belirtmek isterim ki dizüstü bilgisayarınız varsa smart tv çok gereksiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.