Şimdi Ara

Arçelik 3119 S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
12.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar evde tek kalıyorum 2 gün öncesine kadar ailem gitti. 1 Ay kadar yoklar, Arçelik 3119 S çamaşır makinesi var ne yapılacağı hakkında bir fikrim yok. Programı nedir bilemiyorum nasıl ne şekilde yıkayabilirim hangi tuş ile yardım istiyorum.

-Beyazlar Kaç derece Hangi programda ?
    -Renkliler Kaç derece Hangi programda ?

ve ne kadar yumuşatıcı ne kadar deterjan koymalıyım hangi tarafa hangisi :(

Şurda Olan harfleride biri anlatabilirse iyi olur teşekkürler ;

Arçelik 3119 S

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arçelik 3119 S Çamaşır Makinesi

Arçelik 3119 S, 8 kg kapasiteli bir çamaşır makinesidir. 1200 devir sıkma hızına sahiptir ve çok çeşitli yıkama programları sunar.

Makinenin öne çıkan özellikleri arasında şu unsurlar yer almaktadır:

• Buharlı Hijyen Sistemi: Çamaşırları yüksek sıcaklıktaki buharla dezenfekte ederek %99,9 oranında bakteri ve alerjeni yok eder.
    • Eco Time: Su ve enerji tüketimini azaltarak çevre dostu yıkama sağlar.
    • Leke Çıkarma Programı: 16 farklı leke türünü etkili bir şekilde çıkarır.
    • Çocuk Kilidi: Çocukların makine ayarlarını değiştirmesini engeller.
    • Kalan Süre Göstergesi: Yıkama döngüsünün ne kadar sürdüğünü gösterir.

Arçelik 3119 S Çamaşır Makinesi Kullanım Kılavuzu

Arçelik 3119 S çamaşır makinesinin kullanım kılavuzu, cihazı güvenli ve verimli bir şekilde çalıştırmak için gerekli tüm bilgileri sağlar. Kılavuzda şu konular ele alınmaktadır:

• Makinenin kurulumu ve bakımı
    • Yıkama programlarının açıklaması
    • Leke çıkarma ipuçları
    • Sorun giderme

Kullanım kılavuzunu Arçelik'in resmi web sitesinden indirebilir veya fiziksel olarak cihazla birlikte alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • A ön yıkamalı
    B ön yıkamasız uzun program
    X kısa program

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vyslakn

Bu ürünün modeli tam olarak doğru mu? Çünkü Arçelik'in kendi sitesinde, epey eski ürünlerin bile kullanma kılavuzunu bulup indirebiliyorsunuz. Şu adresten:

http://www.arcelik.com.tr/pages/downloads.aspx?lang=tr-TR

Ama ben, "ürün modeli" yazan yere "3119S" yazıp aratınca, aradığınız kriterlere uygun bir ürün bulunamadı şeklinde bir uyarı çıktı. Ya makine çok çok eski(öyle olsa kullanıyor olamazdınız) ya da model numarasını tam olarak doğru yazmadınız.

Bilemiyorum hangisi geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: HerhangiBiriyim

quote:

Bu ürünün modeli tam olarak doğru mu? Çünkü Arçelik'in kendi sitesinde, epey eski ürünlerin bile kullanma kılavuzunu bulup indirebiliyorsunuz. Şu adresten:

http://www.arcelik.com.tr/pages/downloads.aspx?lang=tr-TR

Ama ben, "ürün modeli" yazan yere "3119S" yazıp aratınca, aradığınız kriterlere uygun bir ürün bulunamadı şeklinde bir uyarı çıktı. Ya makine çok çok eski(öyle olsa kullanıyor olamazdınız) ya da model numarasını tam olarak doğru yazmadınız.

Bilemiyorum hangisi geçerli.

Aşağıdaki linkten anladığım kadarıyla 3119 S diye bir Arçelik çamaşır makinesi var.

http://cigdemsogutma.com/arcelik/html/1899.htm

Ama neden Arçelik sitesinde kullanma kılavuzu yok, onu anlayamadım. 3320 S modeli var, eğer benzer bir makine ise onun kullanma kılavuzunu indirip faydalanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerhangiBiriyim -- 10 Temmuz 2013; 0:23:47 >

• quote:

Merhabalar evde tek kalıyorum 2 gün öncesine kadar ailem gitti. 1 Ay kadar yoklar, Arçelik 3119 S çamaşır makinesi var ne yapılacağı hakkında bir fikrim yok. Programı nedir bilemiyorum nasıl ne şekilde yıkayabilirim hangi tuş ile yardım istiyorum.

-Beyazlar Kaç derece Hangi programda ?
    -Renkliler Kaç derece Hangi programda ?

ve ne kadar yumuşatıcı ne kadar deterjan koymalıyım hangi tarafa hangisi :(

Şurda Olan harfleride biri anlatabilirse iyi olur teşekkürler ;

Arçelik 3119 S

A: Ön yıkama programıdır 2 gözede deterjan koymanız gerekiyor özelliklede çok kirli beyazlarda kullanın makine ön yıkamayı yapıp direk B ye anayıkamaya geçer
    B:Ana yıkama sadece ana yıkama gözüne deterjan koyun beyazlarda kirliliğe göre 50 ile 90 derece arası renklilerde 30-60 derece arası seçin
    X:Kısa programdır beyazlar renkliler ve koyu renkliler için kullanabilirsiniz
    M:Mini programdır çok az çamaşırda kullanabilirsiniz 30-40 derece seçildiğinde 45dk filan sürer
    C:Sıkma
    D:Ön yıkama programıdır perdeleri yıkarken burdan başlatın her iki gözede deterjan koyun
    F:Ana yıkama abxm gibi programlara göre daha hassas yıkama yapar kırışmasını istemediğiniz çamaşırlarda bu programı kullanın
    G:Kısa programdır battaniye kilim filan yıkarken kullanın
    J:Yünlü programıdır
    H:Narin sıkma programı C programına göre daha düşük devirde sıkar
    P:Su atma sadece su atıp bitirir
    Beyazları çok kirliyse A dan başlatın 50 ile 90 derece arasında, normal kirliyse B den az kirliyse X programını kullanın kısa sürede yıkanmasını istediğiniz çamaşırlar için 30 veya 40 derece M programını kullanın
    Renklileri çok kirliyse A dan başlatıp 30 ile 60 derece arasında normal kirliyse B veya X den başlatın
    Çamaşırlarınız kırışmasın isterseniz D veya F programını kullanın
    yumuşatıcıyı yumuşatıcı gözüne koyun max yazısını geçirmeyin geçerse direk kazan gider yumuşatıcı tekrar koymak zorunda kalırsınız deterjan gözünün ve fonksiyonların resminide koyarsanız daha fazla yardımcı olabilirim. Hayırlı Ramazanlar İyi Geceler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beko N 8125 Arızası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.