Şimdi Ara

ARÇELİK...2200.... ÇAMAŞIR MAKİNESİ...SIFIR GİBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 1.250 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makine gerçekten çok temiz. Ayrıca tekmelik kısmına bakılırsa piyasaya (yanılmıyorsam 1988'de)çıkan ilk 2200 parti üretiminden.

Ancak fiyat çok komik elbette. Pazarlayanın şu tencere tava pazarlayanlar gibi kurnaz biri olduğu belli.

Bugün bir spotçuda Bosch WAS20461TR gördüm, fiyat sorayım dedim. Baktım üretim tarihi 2011. Adam hemen atladı "Abi çok temiz 3-4 ay kullanılmış".

Ticarette ahlak olmadığı sürece kazanılan paranın da bereketi olmaz bence.
  • elektrik ve su tüketimi canavarı makinaya istediği fiyata bak yaw
  • Enerji sınıfını G işaretlemiş en azından dürüst adammış

150-200 arası eder sanırım acaba teklif etsek mi?

• Bir edin bakalım
  • İLLEDE BEN IŞIKLI, BASMALI, DÜGMELİ MAKİNA İSTEREM DİYE DUTTURMUŞ.DAYIMDA ONA IŞIKLI MAKİNA ALMIŞ.

iyi güldüm o ayrı mesele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatımda en son 88 de ilk aldığımızda böyle temiz bir 2200 görmüştüm bu makine bi 20-25 yıl daha çalışır 88 model olsa şimdiye 25 yıl bir 25 daha katarsak 50 yıl eder 20 yıl sonra antika yerine geçer bu makine Türkiyede çalışan ilk 50 senelik makine olur hayretler içerisindeyim ancak 1250 çok 500 filan olsa kaçırmam alır direk bodruma koyar arada bir ondada çamaşır yıkarım ilk gördüğümde hafiften bir boyanmış temizlenmiş hissi verdi ancak tüm parçaları daha hiç kullanılmamış gibi Arçeliğin deposunda kalan kutusu hiç açılmamışlardan gibi bu arada bu doğru Arçeliğin deposunda kenarda köşede yıllarca kutusu hiç açılmamış birkaç tane böyle eski 2100-2200 4500 5500 hatta merdaneli filan varmış herhalde ilerde müzeye konacaklar fiyat 500 olursa alırım.
  • bu makinenin su seviyesini kisarak tuketim azaltilabilir belki param olsa dusunmeden alirdim ama 1200 cok

• gördüğümde bir hayli güldüm. 1250 çok 350 400 dese çok demem ama bu çok demiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.