Şimdi Ara

Arçelik 12030 Klima kullanımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    açıkcası çok fazla kullanmadığımız için ve kıtapcıkları yok olduğu ıcın kullanımı hakkında pek bır bılgı sahıbı değilim.
    Öncelikle bu klımada sabıtleme olayı var mı çözemedım, yanı 25 derece yapayım 25 derece olunca dursun yukselınce çalışsın gıbı bır olay.
    Diğer bir olay bu havalarda ortalama kaç derecede ne kadar sure çalıştırmalı,
    son olarakda bu klımanın çektığı elektrık nedır yanı bır çok yerde saat de 20 kuruş gibi şeyler gordum ancakj kullanana sormak lazım sanırım :/

• up up up
  • Sabitleme olayı var. 20-27 derece idealdir. süresi size kalmış 20 kuruş doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima5505 -- 27 Temmuz 2011; 12:17:57 >
  • Arkadaşlar ben de bu klimayı kullanıyorum ve sabitleme olayını çözemedim. Normal soğutma modunda klima sürekli çalışıyor. Daha durduğuna şahit olmadım. Nem giderme die bir mod var onda ortam sıcaklığına göre kendisi kafasına göre otomatik ayarlıyor ve zaman zaman duruyor. Kitapçık da pek fazla bilgi yok açıkçası özensiz hazırlanmış biraz. Normal soğutma modunda bu aleti nasıl durduracağımızı bilen varsa yardımcı olsn lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuralserhat

Arkadaşlar ben de bu klimayı kullanıyorum ve sabitleme olayını çözemedim. Normal soğutma modunda klima sürekli çalışıyor. Daha durduğuna şahit olmadım. Nem giderme die bir mod var onda ortam sıcaklığına göre kendisi kafasına göre otomatik ayarlıyor ve zaman zaman duruyor. Kitapçık da pek fazla bilgi yok açıkçası özensiz hazırlanmış biraz. Normal soğutma modunda bu aleti nasıl durduracağımızı bilen varsa yardımcı olsn lütfen..

Sanırım Yanlış anladım , durduğu zaman iç ünite çalışır , dış ünite kapanır . Dur Kalk yapması için odanızda varsa dereceye bakacaksınız mesela 30 ise klimanızı 30 a ayarlayacaksınız .. eğer 30 un üstündeyse klima 30 da kalacak soğutacak ve ortamı 30 derece yapınca dur kalk yapacak .

• quote:

Orijinalden alıntı: jacki

Arçelik 12030 klımamız var,
    açıkcası çok fazla kullanmadığımız için ve kıtapcıkları yok olduğu ıcın kullanımı hakkında pek bır bılgı sahıbı değilim.
    Öncelikle bu klımada sabıtleme olayı var mı çözemedım, yanı 25 derece yapayım 25 derece olunca dursun yukselınce çalışsın gıbı bır olay.
    Diğer bir olay bu havalarda ortalama kaç derecede ne kadar sure çalıştırmalı,
    son olarakda bu klımanın çektığı elektrık nedır yanı bır çok yerde saat de 20 kuruş gibi şeyler gordum ancakj kullanana sormak lazım sanırım :/

jacki arkadasın dediği olaydan bahsediyorum ben de. Örneğin bu yaz sıcaklarında 25 derecede dursun oda sıcaklığı 25i gecince tekrar soğutmaya baslasın. aynı şey ısıtma modu için de gecerli olacak tabi. Ancak biraz araştırdım ve su sonuca ulştım. Bu klimalarda (12030 da) AKILLI ÇALIŞMA SİSTEMİ(açs) yokmuş galiba aradığımız özellik bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.