Şimdi Ara

Arcanumcular İçeri Buyrun (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ekran kartının en son sürücülerini bir yükleyip dene istersen. Diğer oyunlarda da benzer bir sorun yapıyorsa sorun driverlarda bir problem olmasından kaynaklanıyor olabilir. Ekran kartın eski bir modelse eski sürüm driverları da deneyebilirsin. Sorun hala devam ediyorsa temiz bir Windows kurulumu derdine çare olabilir.
  • En son driverlar yüklü , ekran kartında aşırı ısınma sorunu var galiba ondan oluyor.Ekran kartının içini açıp fanını temizledikten sonra henüz Arcanum oynama fırsatım olmadı.Ama X-men origins oynarken ki kilitlenme sorunu çözüldü ama aynı oyunu 8-9 saat oynadığımda 1 kere meydana geldi display driver hatası.Umarım Arcanum'da başıma gelmez oynayışı çok etkiliyor combata girince birden ekranın gitmesi.
  • Problemin garip tarafı Arcanum'da ekran kartının ısınması olayı. Böyle bir oyunda bile makinan ısınıyorsa ve dediğim şeyler çare olmuyorsa ekran kartını bir an önce değiştirmeye bak derim.
  • Aslında ekran kartı çok iyi ama tek dezavantajı çok fazla ısınması...Sistem boşta iken bile GPU'nun teki 84 derece 2. si 81 derece .Kasa fanlarının teki bozuktu onu değiştirdim ama aynı...Kartın modeli 9800GX2
  • Sistem atıl durumdayken bile bu bahsettiğin değerler çok yüksek. Kartın fanları üzerinde bir problem olabilir, kasanın içerisinde yeterli hava akımı olmayabilir. Ayrıca kasa fanlarının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol et. Ayrıca güç kaynaklı bir problem de olabilir. Güç kaynağın sisteme gerekli beslemeyi sağlayamıyorsa voltajda oluşan dalgalanmalar ekran kartının problem çıkarmasına sebep olabilir. Mutlaka sistemi aldığın yere götür, önce ekran kartına baksınlar, sorun yoksa güç kaynağına, onda da sorun yoksa kasanı yenile. Pekçok süper toplanmış sistem yanlış güç kaynağı ve kasa seçimi yüzünden hakkın rahmetine kavuşmuştur.
  • Dostum internette bir araştırma yaptım ve felaket tellallığı yapmak istemem ama insanlar Crysis oynadıkları zaman sistemin 70 - 80 C seviyesine geldiğinden dert yanıyorlar ki bu oyun sistemi en çok zorlayan PC oyunlarından. Senin ekran kartın atıl durumdayken bile bu sıcaklıklara ulaşıyorsa ciddi bir problem vardır. En kısa sürede makineni alıp bilgisayarı aldığın yerin yolunu tut derim.
  • Bilgiler için teşekkürler dostum.Garanti belgesi İstanbul'da kalmış onu gönderttim şu anda yolda geliyor.. Kasada bir problem olduğunu sanmıyorum diğer bileşenlerin sıcaklıkları normal derece, sadece ekran kartı aşırı ısınıyor.İnternette şöyle bir bakındığımda bu kart ile aynı sorunları yaşayan pek çok insan var galiba çift gpu olmasından kaynaklanan bir sorun ve gtx200 serisine göre daha az tercih edilmesinin nedeni de galiba bu.
  • Birşey değil. Umarım çözersin problemi, Arcanum'u bitirmeden pes etme. Arcanum gibi oyun hala gelmedi, gelecek gibi de gözükmüyor.
  • Atmosfer olarak Arcanum, Fallout'u geçemez ama içerik olarak Arcanum Fallout'tan bile iyidir. Zaten Fallout'u yapan firma yapmıştır Arcanum'u.

Oyuna yeni başladığınızda custom karakter yaratma ekranı bile aşmıştır.
  • Fallout ve Arcanum aynı firma tarafından değil de aynı beyin takımı tarafından yapılmıştır desek daha doğru olur. Tim Cain, Leonard Boyarsky ve Jason D. Anderson Interplay'de Fallout 1'in yapımını bitirdikten sonra Fallout 2'nin yapımının başlarında Interplay'den ayrılıp 1998 yılında kendi firmaları Troika Games'i kurmuşlardır. İlk çalışmaya başladıkları oyun da Arcanum'dur.

Tim Cain, Fallout'un ve Arcanum'un ana tasarımcısı, programcısıdır. Leonard Boyarsky Fallout'un o farklı 50li yıllar sanat çizgisini ve Vault Boy'u yaratan kişidir. Jason D. Anderson ise, Fallout'un motorunu, arabirimini ve oyun dünyasını tasarlayan kişidir. 2005 yılında kapitalizmin acımasız pençesi Troika'yı vurmadan önce oyun dünyasına Arcanum, ToEE ve VampireTM: Bloodlines adında üç adet RPG klasiğini piyasaya sunmuşlardır.

Firma kapandıktan sonra Tim Cain, NCSoft firmasına geçmiştir. Şu anda da orada bir MMORPG tasarlamaktadır, ama bu tarz ile pek ilgilenmediğimden hangi oyun olduğunu bilmiyorum. Leonard Boyarsky ise Blizzard'a geçmiş ve şu an dört gözle beklediğimiz Diablo 3'ün görev ve hikaye tasarımını yapmaktadır. Dolayısıyla Diablo 3'ten çok ümitliyim RPG unsurları konusunda. Jason D. Anderson ise bir süre oyun dünyasını bırakıp emlak işine girmiştir. Daha sonra ise Interplay'in henüz duyurulmamış Fallout MMORPG oyunu için çalışmıştır. (Bethesda Fallout'un MMORPG yapma haricinde bütün haklarına sahiptir, ama MMORPG hakkı halen Interplay'dedir.) 2009 yılının başlarında da yine daha önce Interplay'den ayrılan, kıdemli RPG tasarımcılarından Brian Fargo'nun InExile Entertainment firmasına geçmiştir. Burada aynı zamanda Fallout'un ruhani atası olarak kabul edilen Wasteland'in ikincisi üzerine çalıştıkları söylentileri vardır.

Umarım sizi sıkmadım arkadaşlar. Sadece Fallout ve Arcanum'un arkasındaki mükemmel beyinleri merak eden insanları bilgilendirmek istedim.

• bi çırpıda okudum tsklr
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: xbox53

ya peki tükçe yaması var mı rpgler ıng olmadan olmuyor oda bende olmadıgından zevkli olmuyor

Sırf Arcanum'a türkçe yama yapmak 1-2 sene sürer. Arcanum öyle Oblivion Witcher gibi 1-2 satırlık diyalogların olduğu çakma RPG'lerden değildir.

Oblivion? Çakma RPG?

• quote:

Orjinalden alıntı: VII_outLaw

bi çırpıda okudum tsklr

Birşey değil dostum.
  • Ben bayağıdır vizelerim yüzünden giremiyordum bilgisayara oyunu düzelttim ama fazla oynama fırsatm olmadı siz baya bi sohbet etmişsiniz konu böyle devam etsin başlığıda değiştirdim. ben forumda genel bi arcanum konusu görmemiştim inşallah iyi olur hade ba'alım başlayın anlatmaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Orjinalden alıntı: xbox53

ya peki tükçe yaması var mı rpgler ıng olmadan olmuyor oda bende olmadıgından zevkli olmuyor

Sırf Arcanum'a türkçe yama yapmak 1-2 sene sürer. Arcanum öyle Oblivion Witcher gibi 1-2 satırlık diyalogların olduğu çakma RPG'lerden değildir.

Oblivion? Çakma RPG?

Oblivion güzel bir oyun olabilir ama kesinlikle iyi bir RPG örneği değildir.

• Oyunun başındaki elemanın Dante'yi andırdığını düşünüyorum. Beni çok güldürüyor diyalogları.
  • Efsane oyundur. (hort)
  • hey yaşıyonuzmu
  • bişey sormam gerek
  • merhaba
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.