gökyabgu üstat,yeni eklenti paketi PC için de çıkar mı?artık eklenti paketlerini konsollara çıkarmayı daha uygun buluyor yapımcı şirketler.
bu arada xbox 360 versiyonu hangi çözünürlükte ve neler high neler medium bileniniz var mı?
yani konsolda oynayanlar hangi çözünürlük ve hangi detaylarla oynuyorlar.
ben evde 1280*720 çözünürlüğe aldım.shadow effecti ultradan, high a indirdim.diğerleri high da idi.şimdi bu görüntü xbox 360 versiyonuna mı tekabul ediyor.
çok saol senin görüşlerin doğrultusunda aldım gothic4 ü pişman olmadım.uzun süreden sonra hoş bir rpg oynuyorum. kuzey Stewark şehrindeyim.oranın ana görevlerini bitirdim.yan görevleri yapıyorum.sonra da şöyle her tarafı bir son kez dolaşıp,yeni bölgeye geçiş yaparız.
quote:
Orijinalden alıntı: atsuma
gökyabgu üstat,yeni eklenti paketi PC için de çıkar mı?artık eklenti paketlerini konsollara çıkarmayı daha uygun buluyor yapımcı şirketler.
bu arada xbox 360 versiyonu hangi çözünürlükte ve neler high neler medium bileniniz var mı?
yani konsolda oynayanlar hangi çözünürlük ve hangi detaylarla oynuyorlar.
ben evde 1280*720 çözünürlüğe aldım.shadow effecti ultradan, high a indirdim.diğerleri high da idi.şimdi bu görüntü xbox 360 versiyonuna mı tekabul ediyor.
Elbette ki çıkacak. RPGlerin ana vatanıdır PC. PC'ye ihanet edemezler.
Xbox 360 oyunları genelde 1280*720 çözünürlükte ama makinenin kendi içinde, doğal olarak AA yapan bir çip mevcut. Bir de performans kaybı olmadan istenilen çözünürlüğe upscaling yapabiliyor, örneğin 1920*1080'e. Ancak, oyunun Xbox 360 versiyonunda texture kaybı pek görmesem de frame rate rahatsız edici. O yüzden bu oyunu PC'de oynamayı yeğlerim.
ben 29 level oldum o ikide bir cıkan bir mage in halisilasyonu mu diyim nedim sürekli geliyordu ya o adamı buldum en tepede mavi bir kule var orda.adam kulesinde flame skeleton ları calıştırıyor ^^ cok hoşuma gitti o kısmı.aşırı sağlam oldum hard kesmedi gothic seviyesi biraz etki etmeye başladı o kadar sağlam char oldu =)flame ve light fulll su an ayrıca mana artırıcı skillere de veriyorum o da 2. seviye de galibaşimdi. light meterou cakıyorum gruba adamlar kilitleniyor sonra veriyorum infernoyu alayı yerde inmeyenler olursa inferno yu caktıkdan sonra yayımı da cekiorum atışa devam yanıma yaklaşana helal =) 600 küsür mana vvar artı remana fena bende cok hızlı doluyor nerdeyse her itemimde sağlam regeration mana var +10 +20 arası silahımda ve kalkanımda da var=)
gökyabgu o şehir tahmin ettiğim şehirse aşırı karışıkk kafayı yediriyor labirent gibi her yer kapalı.bende 1 saat önce bitirdim ordaki görevleri kafayı yedirdiler bana hele en son görevinde 4 mage dark water fire 1 tane daha adam var mage o da sana görev veriyorlar offff labirentin içindeki faresin bildiğin=)o görevin sonunda da şehrin içindeki enerji bariyerleri kalkıyor.sonrasını anlatmim tadı kaçmasın.
2 kişi kalmadık ya gökyabguda devam ediyormuş 3 işte=) kesin millet 2_3 level kasıp bırakmıştır çözemeyip.sağlam eğlenceyi kaçırıyorlar valla.gökyabgu bişe sormam lazım sana.bir iletinde 10 saatlik eklentigelecekdemişsin. orjinal almayanlarda bu eklentiyi kurabilecek mi?
ben daha bebeyim yaw. level 11
gothic 4'ü bitirdikten sonra new game dediğimizde yada load'dan girip aynı levelimizle ve inventroymizle başlayabiliyor muyuz?
esasında bu özelliği yapsalar RPG'lerde güzel olucak.hem yeniden oynanabilirlik artar,hemde çok sevdiğimiz bazı itemlerimize elveda demek zorunda olmayız
Bitirdim oyunu fena değildi.Two Worlds 2 den sonra yavan geldi oyun.Gothic 4
quote:
Orijinalden alıntı: AragorN@MIK
Bitirdim oyunu fena değildi.Two Worlds 2 den sonra yavan geldi oyun.Gothic 4
hadi hayırlı uğurlu olsun darısı yeni rpglere ben bitirmek istemiyorum yav rpg kalmadı düzgün oynanacak
2. Patch'de çıktı,hemde bin derde deva cinsinden
quote:
Orijinalden alıntı: ugurmurat360x
hadi ya ne var ne yok patchde ?
oyun sonuna geldim mi gelmedim mi anlayamadım ki ben en son
buraya geldim.burda şehri elegeçirmişlerdi demonlar etrafı ateşe vermişler rahipleri falan katletmişlerdi onları öldürdüm hepsini.sonra en tepede 3 tane rahip beni karşıladı konuştuk falan.geri dönecem dönemiyorum her yer kapalı.köprü var geçiş yolu olarak sadece o köprüde yıkılmış gidemiyorum köprü de bu:
üsteki fotoda mavi x in olduğu mağraya giremiyorum yüksekde olduğu için.baya denedim atlamayı zıplamayı ordan gelmiştik çünkü ama yukarda olduğu için geri cıkamıyorumda oraya.ne oldu ne bitti anlamadım oyun sonuna geldim desem video girmedi bişe girmedi.daha 1 ton görev var ayrıca.görev listemde bu:
daha yapmadığım o kadar görev var.xesha kankimle daha konuşmadım ama şehre geri dönüş yollarının hepsi kapalıı adım adım karış karış gezdim her yeri.ya cok sağlam bir bug oldu ya da bilmiyorum ki ne olmuş olabilir o köprü ne ara yıkıldı:S:S:S
arkadaşlar lütfenn yardım edin bu kısmı geçmiş olanlar.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ACİLEN.COOOOKK TEŞŞEKÜR EDERİM CARESİNİ BULURSAK COK SEVİNECEM
ne zaman çıkmış ? neler getiriyor?
ps3 çıkan öve öve bitiremedikleri demon souls u ikiyle çarpar dörte böler gothic 4... grafik,ambians ve müziklere girmek bile istemiyorum.merlinin kazanında acımasızca eleştiri alan oyun malesef oyuncu kitlesine ulaştı mı ulaşmadı mı bilmiyorum.çok kötü eleştirilen oyun şu haliyle ps3 de yılın oyunu seçilen demon solus dan her yönden iyi.nasıl oluyorda bu kadar kötü puanlar veriliyor.
bence gothic herşeyiyle ayrı bir tadı ve havası var.bir şekilde hissediyorsunuz.taklitlerinden sakının.bazen anlatamazsınız ama hissedersiniz.yaratanlara teşekkürler.
bu tür yaratıcı oyunların gelmemesi yada az oyuncu kitlesine ulaşmasından dolayı iptal edilmesi durumunda herkes çok şey kaybeder. günümüzde 5 saat gameplay olan yapımlar 1 haftada 5 milyon satıyorlar.populer kültür her yeri sarmış. bu zamanda uzun süreli bir oynanış sunan, oynayanı içine çeken,mütevazi bütçesiyle rpg oyunlarını devam ettirmeye çalışan tüm yapımcı yayıncı firmlara teşekkür ederim.
sappire hd 5850 sattım,paraya kıydım gtx 580 aldım.sırf bu oyun için.değer mi?
1080p de herşey açıkken, gothic 4 de yaşıyorsunuz adeta...
quote:
Orijinalden alıntı: atsuma
ps3 çıkan öve öve bitiremedikleri demon souls u ikiyle çarpar dörte böler gothic 4... grafik,ambians ve müziklere girmek bile istemiyorum.merlinin kazanında acımasızca eleştiri alan oyun malesef oyuncu kitlesine ulaştı mı ulaşmadı mı bilmiyorum.çok kötü eleştirilen oyun şu haliyle ps3 de yılın oyunu seçilen demon solus dan her yönden iyi.nasıl oluyorda bu kadar kötü puanlar veriliyor.
bence gothic herşeyiyle ayrı bir tadı ve havası var.bir şekilde hissediyorsunuz.taklitlerinden sakının.bazen anlatamazsınız ama hissedersiniz.yaratanlara teşekkürler.
bu tür yaratıcı oyunların gelmemesi yada az oyuncu kitlesine ulaşmasından dolayı iptal edilmesi durumunda herkes çok şey kaybeder. günümüzde 5 saat gameplay olan yapımlar 1 haftada 5 milyon satıyorlar.populer kültür her yeri sarmış. bu zamanda uzun süreli bir oynanış sunan, oynayanı içine çeken,mütevazi bütçesiyle rpg oyunlarını devam ettirmeye çalışan tüm yapımcı yayıncı firmlara teşekkür ederim.
sappire hd 5850 sattım,paraya kıydım gtx 580 aldım.sırf bu oyun için.değer mi?
1080p de herşey açıkken, gothic 4 de yaşıyorsunuz adeta...
Gothic 4'e bu kadar yüklenilmesinin sebebinin ilki oyunun isminin Gothic olması. Oyun önceki üç Gothic oyununun bir takım güzel özelliklerini kırpmış, biçmiş. Oyunda aksiyon iyi ve kendi içinde güzel bir oyun. Bana göre tek eksiği diyalogları. Ancak önceki oyunları sevmiş bir insanın bunu sevebilmesi için öncelikle Gothic ismini unutması, oyuna RPG sosuna batırılmış keyifli bir action adventure olarak bakması gerekiyor. O zaman oyun bayağı zevkli. İkinci sebep ise oyun inceleyenlerin çoğunun oyunu incelemeye erinip, oyunda 1-2 saat takılıp sonra internette çıkan diğer incelemelere bakarak oyun incelemesi yazması. Bu sadece bizde değil, bütün dünyada mevcut bir şey. Hele ki RPGlerde bu hataya çok düşülüyor, oyun adamakıllı oynanıp bitirilmeden inceleme yazılmaması gerek aslında.
Geçen sene de Risen'ı yerden yere vurmuşlardı, yok efendim Gothic'e çok benziyor, şöyle eski grafikler falan diye. Güzelim oyunu harcadılar, insanları da yanlış bilgilendirdiler bir de. Hele ki Oyungezer'in oyuna 10 üzerinden 5 vermesi, bir de inceleyen kişinin Gothic fanı olduğunu iddia etmesi tuhaftı. İncelemeyi okuduğunuzda oyunu adamakıllı oynamadığının da farkına varıyordunuz.
Takmayacaksın bunları kafaya çok, sen oyununa bak. Keyif alıyorsan sorun yok, isterse millet 0 versin oyuna.
quote:
Orijinalden alıntı: murat9
oyun sonuna geldim mi gelmedim mi anlayamadım ki ben en son
buraya geldim.burda şehri elegeçirmişlerdi demonlar etrafı ateşe vermişler rahipleri falan katletmişlerdi onları öldürdüm hepsini.sonra en tepede 3 tane rahip beni karşıladı konuştuk falan.geri dönecem dönemiyorum her yer kapalı.köprü var geçiş yolu olarak sadece o köprüde yıkılmış gidemiyorum köprü de bu:
üsteki fotoda mavi x in olduğu mağraya giremiyorum yüksekde olduğu için.baya denedim atlamayı zıplamayı ordan gelmiştik çünkü ama yukarda olduğu için geri cıkamıyorumda oraya.ne oldu ne bitti anlamadım oyun sonuna geldim desem video girmedi bişe girmedi.daha 1 ton görev var ayrıca.görev listemde bu:
daha yapmadığım o kadar görev var.xesha kankimle daha konuşmadım ama şehre geri dönüş yollarının hepsi kapalıı adım adım karış karış gezdim her yeri.ya cok sağlam bir bug oldu ya da bilmiyorum ki ne olmuş olabilir o köprü ne ara yıkıldı:S:S:S
arkadaşlar lütfenn yardım edin bu kısmı geçmiş olanlar.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ACİLEN.COOOOKK TEŞŞEKÜR EDERİM CARESİNİ BULURSAK COK SEVİNECEM
EVET güzell bir rpg şöleninin sonuna geldik.oyunn gerçekden son derece eğlenceliydi.skiller olsun itemler olsun craftlar olsun son derece güzeldi.tabikide daha iyi skilller daha iyi bir map olabilirdi.skill tablosu vs bir cok etmen basitleştirilmesine rağmen two worlds 2 den sonra yeni cıkan oyunlar listesinde 2. sıraya koyuyorum.bir cok yerde sağlam puan almamasına rağmen.ki bunun nedeni 1 saat oynayıp oyunu bırakmalarıdır ondan da eminim. Oyunda 4 farklı zorluk seviyesi var.hard ilkbaşlar için yeterli olabilir ama asıl zevki gothic seviyesi veriyor.birebir savaşıyormuş gibi hissediyorsun.adamlar sağlam olduğu için aklında planlar kurup stratejiler geliştiriyorsun.son derece zevkli bir oynanışa sahip. keşke bu kadar kısa olmasaydı ben bu adayı bitirip diğerine geçecez diye düşünüyordum=( gothic 5 beklenir ya oyunun sonundaki video dan etkilenirsek=) kralın içinden cıkardılar iblisi bakalım gothic 5 de nolacak=)
Biraz araştırma yapıp patch ismi olarakta Arcania.Gothic.4.Patch.2 yazısını görünce 2.patch zannettim ama daha sonra farkettimki hotfixten sonra çıkan ilk patchmiş fakat ne olursa olsun en azından bin derde devası var.
murat9 kardeş sweet loot yan görevini niye yapamadın yaw. oyunun sonuna kadar seni takip etmiş
odd's farm ın yanındaki tarlada ağaçta yetişen kabak tarzı yuvarlak meyveleri 6 tane şehirdeki isteyen elemana götür. şehir stewark
bu arada forgotten graves 30 da 30 yapan var mı paranoyak oluyor insan her yere bak.
Ben de psikopata bağladım bu beliar artifact, forgotten graveyard, innos statue yüzünden. Resmen arazi taraması yaparak ilerledim oyunda. Mezarlardan 28 tane buldum şu an. Oyunu bitirmeden hepsini tamamlayacağım. İnternetten bir tane strategy guide indirdim. İsteyene gönderebilirim bu arada. Orada bütün eşyaların yerleri anlatılıyor.
Oyunda kıl olduğum bir durum da bazı eşyalar yerin altında. Örneğin yürürken yerde birden sulphure yazıyor. Etrafıma bakıyorum, yere bakıyorum öyle bir şey görünmüyor. Ama e'ye basıp alabiliyorum. Bu görünmez eşya olayı sinir bozucu.
Fall Of Setarrif Genişleme paketi orjinal alanlar beleş olur mu
yoksa nasıl alıcaz ? bitirdikte sanki eklenti paketi kaldı
bu hızla gidersek bu gothic bitmez arkadaş. ben level 13 silverlake castle'a geldim.