Şimdi Ara

ArcaniA (2010) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
1
Favori
38.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: evrim87

gothic 4 igrenc bir oyun arkdaslar insanları soymak icin oyun yapmışlar sakın gothic 4 du almayın 5 .6 bolmuluk oyunlar 100 kusur liraya satiyorlar milleti keklemek icin medal of honor 2010 6 bolum 100 lira gear of war 5 bolum zamanında 100 liraydi almayin bu younlari korsan alin xbox 360 alın ps 3 almayin korsan oyun cekin kurun oynayin sakın pc oyunlarna para vermeyin yazik edersiniz

Peki harun abi

Bu forumda gerçekten ilginç insanlar peydah olabiliyor. Okuyup okuyup gülüyorum. RPG'yi FPSlerde kullanılan bir silah zannedince böyle oluyor insan herhalde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

@Gokyabgu

oyunu oynadın mı ? senin yorumun nedir oyun hakkında ?

Oyunun shopto'dan fiyatı uygun olduğu için Collector's Edition'ını aldım. Hala var sitede, herkese tavsiye ederim. Oyunu geçen hafta kurdum, bir kere internetten kontrol yapıyor, daha sonra ne internet ne de cd istemiyor. Orjinalini kurmamın nedeni diğer versiyonlarda olmayan ve % 40'a varan performans artışı sağladığı söylenen hotfix. Oyunu kurunca internetten otomatik bulup kuruyor onu zaten.

İlk önce oyunu ilk açtığımızda karşımıza çıkan ve her oyunun ilk albenisi olan grafiklerden bahsedeyim. Oyunun grafikleri tek kelime ile şahane. Grafikleri gördükten sonra oyunun neden Geforce460 önerdiğini anlıyorsunuz. Abartmıyorum daha önce bir RPG oyununda bu kadar kaliteli ışık ve gölge oyunları görmedim. Güneşin batışı ve doğuşu inanılmaz gerçekçi olmuş. Benzer biçimde oyunda texture kalitesi de yüksek. Diğer oyunlardaki gibi pixel saymıyorsunuz. Crysis ile grafiksel açıdan yarışabilecek bir oyun olduğunu düşünüyorum. Tek beğenmediğim karakterlerin yüz textureları oldu, bir yapaylık var. Ayrıca, diğer oyunların da muzdarip olduğu birbirine benzeyen karakterler olayı burada da bolca mevcut. Oyunun ana adasına gidince, oyunun başında gördüğüm kayınpederimden bolca gördüm desem yeridir. Heryere herifin suratını yapıştırmışlar.

Animasyonlara gelince, karakterimizin animasyonları güzel, dövüş animasyonları akıcı. Herşey olması gerektiği gibi hareket ediyor. Ama diyalog ekranındaki diyalog animasyonları kimi zaman hem komikleşiyor hem de yapaylaşıyor.

Sesler ortalama, yeterli ama harika değil. Karakterlerin seslendirmeleri yapay olmuş. Duygu katacağım diye kimi yerlerde saçmalanmış, o hava verilememiş, diyalogları seslendirenlerin bazı yerleri yanlış okumaları sonucu hatalar var. En azından ana karakterin seslendirmesi iyi.

Oynanışa gelince daha önce de belirttiğim gibi oyun basitleştirilmiş bir Gothic. Oyunda daha geniş kitleye ulaşabilmek için herşey basitleştirilmiş. Crafting ekranından dövüşlere, skillerden görevlere kadar herşeye basitlik getirilmiş. Crafting için artık alchemy table falan aramaya lüzum yok, istediğiniz heryerde C'ye basıp fabrika gibi potion basabiliyorsunuz. Skill ekranı aşırı basitleştirilmiş, artık eskisi gibi hoca aramak, acaba strength'e mi yoksa dexterity'e mi dağıtsak puanları diye uğraşmak yok. Level kazandıkça özellikleriniz otomatik artıyor. Bir tek skill ekranında puan dağıtıyorsunuz ki bence çeşitlilik oldukça az. Geçen gün oynadığım hack&slash-FPS karışımı Borderlands'te bile bundan daha fazla skill mevcuttu. Bu kadar basitleştirmeye gerek yoktu bence. Zaten Gothic'in sistemi oldukça sadeydi, belki hocalar kaldırılabilirdi o kadar.

Basitlik konuşma ve görevlere da yansımış. Oyundaki diyaloglar hem kısa hem de oldukça sade bir ingilizceyle anlatılıyor. İngilizce bilgisi sınırlı olan arkadaşların zorlanacağını sanmıyorum. Görevlerin ise uzun uzadıya tanımı yapılmış.

Bildiğiniz gibi yeni Gothic'in yapımcısı Spellbound. Spellbound strateji oyunlarında kendini kanıtlamış bir firma ama RPG tecrübesi yoktu. Açıkcası bu tecrübesizlik kendisini konuşmalar ve görevlerde belli ediyor. (Spoiler vereceğim dikkat!!) Biz mağarada böcek avlarken birden araya video girmesi, köydeki herkesin öldürülmesi, sonra Diego ile asıl oyunun geçtiği adaya geçip de hadi git kayıp manastırı bul deyip de zart diye görevin verilmesi tuhaf kaçmış. Ondan sonra da bütün ömrü boyunca yaşadığı köydeki sevdiği dahil herkesi kaybeden bir adam değilmiş gibi ana karakterin laylaylom dağ bayır gezmesi tuhaf. Bir de diyaloglar o denli azaltılmış ki insanlarla daha merhabalaşıp tanışmadan bilmem ne tapınağı nerede diye sormak, daha ilk konuşmada sanki Argan halkının kırk yıllık ahbap çavuş muhabbetlerinde görev vermesini ben Spellbound'un RPG konusundaki tecrübesizliğine verdim.

Oyunda dövüş ekranına geçildiğinde kamera uzaklaşıp Divinity 2 formatına giriyor ve geniş bir ekranı görerek gönlünüzce kesip biçebiliyorsunuz. Ben oyunu en zor seviye olan Gothic'de oynuyorum, bu seviyede yaratıklar vurdum mu oturtuyor gerçekten ama TPS kamera açısıyla kılıç sallamada usta biriyseniz pek de zorlanmıyorsunuz. Dövüşlerde yuvarlanıp kaçmak en çok uyguladığım taktik. Kelebek gibi uçup arı gibi sokmak başarıya götüren anahtar. Ayrıca aranıza kaya, ağaç gibi engeller koyarak da taktiğinizi ilerletebilirsiniz. Yay kullanımı zevkli olsa da çok hasar vermesi oyundaki dengeyi bozmuş, zaten FPSlerde artık headshot yapmayı refleks edindiyseniz, kılıcınızı kınından kaldırmadan oyunu bitirebilirsiniz.

Oyunda ana yoldan sapıp gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi seven biriyseniz oyun size bunun için alan sunuyor ama kısıtlı. Kafanıza göre haritayı amaçsızca dolanamıyorsunuz. Yeni bölgelere geçebilmek için öncelikle ana senaryo görevlerini belirli bir noktaya getirmelisiniz. Ancak oyunun takdir ettiğim bir kısmı var ki yapımcılar ellerinden geldikçe mekanları çeşitlendirmişler. Kendini tekrar az. Gothic 3'teki birbirine benzer mağara ve ormanları gezip de 100 saatin üzerinde taban tepmiş biri olarak az ama öz mekanları yeğlerim Gothic 4'teki gibi.

Oyun ilk üç Gothic oyunundaki geleneği bozarak sizi silah ve zırha boğuyor. Gothic oyunlarında zırh nadir bir şeydir ve statüye göre verilir. Bu oyunda öyle bir şey yok. Tıpkı bir Diablo oynar gibi çeşit çeşit rengarenk zırhlar, silahlar buluyorsunuz. Loot manyaklarını tatmin edebilecek ölçüde.

Sonuç olarak ben Gothic 4'ü beğendim. Aşırı komplike diyaloglar ve görevlerle adamı sıkmayan, acaba puanımı nereye yatırsam diye yarım saat düşündürtmeyen rahat bir havası var. Gothic oyunlarının Diablo'ya doymuş hali gibi.

Spellbound'un yaptığı ilk RPG oyunu olduğunu da hesaba katarsak ben olumlu not verdim oyuna. Zaten oyunda kemikleşmiş fanları kızdıracak basitleştirmeleri yapan da Spellbound değil Jowood'un firmayı bu yönde sıkıştırmasıydı. Umarım Spellbound'dan daha çok RPG görürüz.

yorum budur=)grafikler kötü oynamayın almayın çöp boşverin vs vs gibi yorumlara örnek olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Işıklandırmaları görmek isteyenler izlesin

Dante video için teşşekürler.ben de oyunu indirmeye başladım.mağlum öğrenci hayatı makarnaya talim orjinalini alamıcam=)two worlds 2 yi bitirdikden sonra mage warrior ve okcu olarak 3 kere =) bu oyuna başlamanın vakti geldi dedim.özellikle o inferno olayını görünce=)o nasıl bir skill cok hoşuma gittik.

Merak ettiğim bazı sorular var:
    1_ oyunda itemleri kestiğimiz canavarların üstünden alabiliyor muyuz bu konuda izlediğim videolar da böle bişe görmedim kimse kesilen yaratığın cantasını açmadı(ben göremedim)
    2_item craft var mı up etme imkanı tanıyor mu bize oyun? (two worlds 2 de bu özellik cok hoşuma gitmişti.craft skillerine verdikçe up etme seviyen artıyordu cristalleri itemine adapte edebiiliyordun)
    3_alchmy ne durumda.potionumuzu kendimiz yapabiliyor muyuz?yoksa marketlere talim mi?
    4_yaratık çeşitliliği ve boss diye tabir edebileceğim(boss buraya uymadıysa özür diliyorum) sağlam yaratıklar cıkıyor mu karşımıza?
    5_skilleri nasıl acıyoruz?skill kitabı bulup mu basıyoruz yoksa lvl atladıkca kafamıza göre istediğimiz skile verebiliyor muyuz?
    6_charımızı mage warrior rogue gibi dizayn etme imkanı sunuyor mu oyun?
    7_inferno skilinin(bu yazdığımda yanlış olabilir inferno gibi geldi bana skill netden de bazı videolarda inferno yazıyordu.yine de skillin ismi yanlışsa kusura bakmayın)yanı sıra diğer elementleri(ice water light) içinde barındıran skiller var mı dantenin paylaştığı fire inferno haricinde?
    8_hotfix yüklemek için illa orjinal mi olması lazım(orjinal almayı isterdim ama dediğim gibi öğrenci evi makarnaya talim )

ŞİMDİDEN COK TEŞŞEKÜR EDERİM ARKDAŞLAR CEVAPLAR İÇİN.(rpg bir oyun tarzı değil yaşam biçimidir=)))

• Hızlı koşma var Koşan bir adam skilli var onu kısa yol a ekleyin belli bir süre hızlı koşmanıza imkan veriyor sonra tekrar doluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat9

1_ oyunda itemleri kestiğimiz canavarların üstünden alabiliyor muyuz bu konuda izlediğim videolar da böle bişe görmedim kimse kesilen yaratığın cantasını açmadı(ben göremedim)
    2_item craft var mı up etme imkanı tanıyor mu bize oyun? (two worlds 2 de bu özellik cok hoşuma gitmişti.craft skillerine verdikçe up etme seviyen artıyordu cristalleri itemine adapte edebiiliyordun)
    3_alchmy ne durumda.potionumuzu kendimiz yapabiliyor muyuz?yoksa marketlere talim mi?
    4_yaratık çeşitliliği ve boss diye tabir edebileceğim(boss buraya uymadıysa özür diliyorum) sağlam yaratıklar cıkıyor mu karşımıza?
    5_skilleri nasıl acıyoruz?skill kitabı bulup mu basıyoruz yoksa lvl atladıkca kafamıza göre istediğimiz skile verebiliyor muyuz?
    7_inferno skilinin(bu yazdığımda yanlış olabilir inferno gibi geldi bana skill netden de bazı videolarda inferno yazıyordu.yine de skillin ismi yanlışsa kusura bakmayın)yanı sıra diğer elementleri(ice water light) içinde barındıran skiller var mı dantenin paylaştığı fire inferno haricinde?
    8_hotfix yüklemek için illa orjinal mi olması lazım(orjinal almayı isterdim ama dediğim gibi öğrenci evi makarnaya talim )

ŞİMDİDEN COK TEŞŞEKÜR EDERİM ARKDAŞLAR CEVAPLAR İÇİN.(rpg bir oyun tarzı değil yaşam biçimidir=)))

1-Öldürdüğümüz yaratıklardan genellikle diş, iğne, post gibi yaratıktan yaratığa değişen ve crafting ekranında kullanabildiğimiz eşyalar alıyoruz. Bunun dışında silah kullanan birileri varsa (insan, ork, iskelet vs) kullandıkları silahı ve kalkanı alabiliyoruz. Ancak yaratıklardan zırh düşmüyor.
    2-Craft olayı basit tutulmuş. Scroll buluyorsun sağ tık yapıp öğreniyorsun, craft menüne ekleniyor. Elinde yeterli malzeme varsa yapabiliyorsun eşyayı. Ama onun dışında bu özelliği update edebilme şansın yok.
    3-Alchemy de craftın içerisine yedirilmiş. Aynı şeyler bunun için de geçerli.
    4-Oyundaki yaratıkların çeşitliliği yerinde. Önceki oyundaki yaratıklara aşinaysan burada da aynıları mevcut. Bir kaç yeni yaratık var tabi ki. Bilimum scavenger, minecrawler, shadowbeast, troll kesmen için emrine amade.
    5-Level atlayınca kafana göre K tuşuna basıp çıkan menüden dağıtıyorsun. Bu ekranı da basit tutmuşlar. Her level için dağıtabileceğin üç puan veriliyor. Küçük noktaları açınca genel olarak melee, ranged özelliklerinde artış oluyor ama aradaki büyük noktaları açınca yeni özellikler kazanıyorsun. Melee seven biriysen çok çeşitli olmasa da güzel kombolar açabiliyorsun. Witcher gibi bir zamanlama sistemi mevcut kombo yaparken.
    6-Sunuyor. İstediğin yöne kaydırabilirsin karakterini. Ama başlangıçta bir sınıf seçmek zorunda değilsin.
    7-Oyunda üç çeşit büyü tarzı var, ateş, buz ve elektrik. Herbirinin kendine ait skill tablosu var. Açtıkça fireball falan atabiliyorsun.
    8-Benim bildiğim hotfix ile çalışan bir 'ilaç' çıkmadı. Hatta oyunun geçen gün ilk patchi çıktı, yine ilaçtan ses seda çıkmadı.

• Biraz da genel tiyo vereyim:

Öncelikle oyunun dövüş sistemi bence güzel. Çok gerçekçi sayılmaz ama arcade oyunlarından aşağı kalmıyor. El göz kordinasyonu iyi olanlara oyunu Gothic zorluk seviyesinde oynamalarını öneririm. Dövüşleri oldukça keyifli hale getiriyor. Diğer zorluk seviyeleri bana çok kolay geldi.

Sağ tuş gard alma ve yuvarlanmaya yarıyor. Ben yakın dövüş silahı olarak iki elle kullanılan silahları tercih ettiğim için gard kullanmıyorum ama yuvarlanma en çok kullandığım şeylerden. Bu özelliği kullanabildiğiniz kadar kullanın. Özellikle menzilli saldırı yapan yaratıklarda tam oku, taşı, büyüyü atarken yana yuvarlanın. Yanına yaklaşana kadar saldıramamasını istiyorsanız şok edici büyüden yollayın.

WASD tuşlarının üzerindeki 1-2-3'e sırasıyla yakın menzilli silah, uzun menzilli silah ve büyü koyun. Oyunda silahlar arası geçiş çok kolay. Hangi sınıfta ustalaşmak isterseniz isteyin mutlaka şok edici büyüden alın (ismini hatırlayamadım) Bu büyü düşmanın iki üç saniye aldığı elektrik şokuyla felç olmasına sebep oluyor. Daha sonra kafanıza göre girişebiliyorsunuz. Ben savaşçı sınıfta oynuyorum, taktiğim şu uzaktan yaratığın kafasına yanıma gelinceye kadar iki üç ok (kafaya isabet ettirince ekstra hasar veriyor), yakına gelince hemen bir şok dalgası. Ardından balyozumu çıkarıp sol tuşa basılı tutarak okkalı bir darbe. Sonra yuvarlan geri kaç.

Yaratıkların belli bir saldırı alanı var. Yani, çok geri çekilirseniz yerine geri dönüyor ve sağlığı yerine gelmiyor, eskisi gibi kalıyor. Çok zor durumda kalırsanız kaçın. Hatta koşma rününü quickbara yerleştirip hızlıca topuklayın. Soluklanın, sağlığınızı geri kazanın, gelip tekrar girişin.

Oyunda mana ve stamina kendiliğinden doluyor ama health oyuna başladığımızda kendi kendine dolmuyor. Health Regeneration'a sahip bir eşya bulur bulmaz giyin. İleride Health Regeneration'ı yüksek eşyaları kullanmaya dikkat edin. 15'i falan bulunca oldukça hızlı sağlığınız yenileniyor. Potionlar bile gereksiz kalıyor.

Bu verdiğim taktikler en zor zorluk seviyesi için geçerli. Oyunu normalde oynuyorsanız, taktiğe pek gerek yok, dan dun girişseniz de olur. Ama oyundan keyif almak istiyorsanız zor yolu seçin.

• quote:

quote:

1-Öldürdüğümüz yaratıklardan genellikle diş, iğne, post gibi yaratıktan yaratığa değişen ve crafting ekranında kullanabildiğimiz eşyalar alıyoruz. Bunun dışında silah kullanan birileri varsa (insan, ork, iskelet vs) kullandıkları silahı ve kalkanı alabiliyoruz. Ancak yaratıklardan zırh düşmüyor.
    2-Craft olayı basit tutulmuş. Scroll buluyorsun sağ tık yapıp öğreniyorsun, craft menüne ekleniyor. Elinde yeterli malzeme varsa yapabiliyorsun eşyayı. Ama onun dışında bu özelliği update edebilme şansın yok.
    3-Alchemy de craftın içerisine yedirilmiş. Aynı şeyler bunun için de geçerli.
    4-Oyundaki yaratıkların çeşitliliği yerinde. Önceki oyundaki yaratıklara aşinaysan burada da aynıları mevcut. Bir kaç yeni yaratık var tabi ki. Bilimum scavenger, minecrawler, shadowbeast, troll kesmen için emrine amade.
    5-Level atlayınca kafana göre K tuşuna basıp çıkan menüden dağıtıyorsun. Bu ekranı da basit tutmuşlar. Her level için dağıtabileceğin üç puan veriliyor. Küçük noktaları açınca genel olarak melee, ranged özelliklerinde artış oluyor ama aradaki büyük noktaları açınca yeni özellikler kazanıyorsun. Melee seven biriysen çok çeşitli olmasa da güzel kombolar açabiliyorsun. Witcher gibi bir zamanlama sistemi mevcut kombo yaparken.
    6-Sunuyor. İstediğin yöne kaydırabilirsin karakterini. Ama başlangıçta bir sınıf seçmek zorunda değilsin.
    7-Oyunda üç çeşit büyü tarzı var, ateş, buz ve elektrik. Herbirinin kendine ait skill tablosu var. Açtıkça fireball falan atabiliyorsun.
    8-Benim bildiğim hotfix ile çalışan bir 'ilaç' çıkmadı. Hatta oyunun geçen gün ilk patchi çıktı, yine ilaçtan ses seda çıkmadı.

Bilgiler için cok teşşekür ediyorum Gokyabgu eline sağlık.8. soru da bir dal daha uzadı merak ettiğim.forumda bu oyunla ilgili tüm sayfları tek tek okudum.coğu player ın sorunu oyunda donmaların cok olmasıymış.hot fix de bunu yarı yarıya gidermekdeymiş.dediğim gibi orjinal edinemiceğim bu sıralar.(sistemim sağlam bir sistem ondan yana bir tereddütüm yok) arkadaşların bahsettiği bu donmalar orjinali almadan oynuyor olsam aşırı derecede sinir bozucu safhada mı yoksa küçük küçük arada sırada olan şeyler mi?bu soruma da cevap verirse forumdaki arkdaşşlar cok sevineceğim.şimdiden cok teşşekür ederim.iyi oyunlar.

• Arkadaşlar 512 MB HD4870 ekran kartı, 4 GB DDR2 800 ram ve E8400 3 ghz işlemci ile oynuyorum oyunu. Bütün çözünürlükleri denedim fakat tek derdim şu yerdeki çimenlerin sadece havada gözükmesi. Yerdeki çimenlerin havada gözükme sorununu nasıl çözerim ?
  • gökyabgu üstat, ilk pacth çıkmış. otomatik kendi mi güncelliyor.yoksa nereden indirebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

gökyabgu üstat, ilk pacth çıkmış. otomatik kendi mi güncelliyor.yoksa nereden indirebiliriz.

Oyunu yüklerken ne kadar zamanda bir güncellemelere bakmasını istediğin ile ilgili bir seçenek var. Onu ayarladığın zaman ona göre internete otomatik girip bakıyor. Benim hotfixi oyunu yüklediğim zaman otomatik indirip kurmuştu. Patchi yüklemedim hiç, çünkü güncellemelere bakma dedim. Hotfix ile zaten sıkıntı yaşamadım. Çok bug ile karşılaşmadım. Bir tek bir mağarada karakterim yürürken sonsuz bir boşluğa düştü. Çok komikti, tepeme bakınca uzaklaşan mağarayı görebiliyordum.

Bu arada arkadaşlar Türkiye'de kaç liradan piyasaya çıktı bilmiyorum ama internette Shopto.net'ten kargo dahil 30 sterline oyunun Collector's Edition versiyonunu alabilirsiniz. 70 lira civarına geliyor. Özel kutusunda içerisinden oyunun standart DVD kutusu ve içinde oyun, manualı, CD Audio soundtrack albümü, kumaş bir oyun haritası, hikaye kitabı, artwork kitabı, sticker ve poster çıkıyor. Bir de kutunun önünde mücevher var. Alacaksanız başka yerden almayın.

• pacth dedin alıcılarım açıldı bir an.bu pacth orjinal oyunlar için mi yoksa orjinal olmadan da yükleyebiliyor muyuz problem yaratıyor mu orjinal değilse oyun=)?
  • ben hemen söyliyim gökyabgu üstat türkiye satış fiyatı 89 TL. D&R de gördüm.
  • quote:

ben hemen söyliyim gökyabgu üstat türkiye satış fiyatı 89 TL. D&R de gördüm.

OKUYOM BEN YAA^^makarna talim valla =) hiç sanmıyorum alacağımı bu aralar=)
  • quote:

ben hemen söyliyim gökyabgu üstat türkiye satış fiyatı 89 TL. D&R de gördüm.

Düşün benim dediğim 70 TL İngiltere fiyatı ve de normal versiyon da değil Collector's Edition. (Hatta orada kargo da yok 5 TL de ondan düşüyorsun) İngilizlerin kişi başına düşen gelirleri nereden baksan bizim 3 katımız. Yani ortalama bir gelire sahip ingiliz için bu oyun 25 TL gibi birşey.

Türkiye'de bu oyunun fiyatı en fazla 50 TL olmalıdır. 90 TL fiyat koymak insanları söğüşlemektir. Ondan sonra bu ülkede niye orjinal satışı az diye firmaların yırtınması gerçekten çok anlamsız. Türkiye'deki oyun pazarındaki fiyatların ciddi bir revize edilmesi gerekiyor.

Türkiye'de oyun fiyatları yurtdışı fiyatlarından ucuz olan tek firma şu an EA. Onun dışındaki firmaların fiyatları gerçekten fahiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokyabgu -- 7 Aralık 2010; 14:15:22 >

• yok arkadaş.. star wars force unleashed 2'den sonra hayatımda oynadığım en dandik oyundur bu.. belki ondan da dandiktir.. ibrettir, rezilliktir, rüsvalıktır.. bas grafiği boşalt içini başka bi halt bilmiyorlar.. o beğenilmeyen risen bu oyunu top gibi sektirir..
  • oyunu indirdim şu an oynuyorum.cok bir kasmaa ya da donma yok.fakat oyun kare kare ilerliyor sanki koşarken cok az sezilmicek kadar az ama yine de dikkatimi cekti.buna çözüm var mı?şu an ilk görevleri yapıyorum hoşuma gitti oyun =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Arkadaşlar 512 MB HD4870 ekran kartı, 4 GB DDR2 800 ram ve E8400 3 ghz işlemci ile oynuyorum oyunu. Bütün çözünürlükleri denedim fakat tek derdim şu yerdeki çimenlerin sadece havada gözükmesi. Yerdeki çimenlerin havada gözükme sorununu nasıl çözerim ?
  • arkadaşlar oyun güzel two worlds 2 kadar olmasada güzel.ama şu harita olayını bir türlü çözemedim.görevin üstüne tıklıyorum hight quest diyorum buna rağmen yerini göster miyor arada bir gösteriyor fakat genelde göster miyor?haritada mavi x var o ney?birde pusulada 4 ok işareti var 1 tanesi kırmızı kuzey mi gösteriyor yoksa görevin o tarfda olduğunu mu gösteriyor?
  • quote:

arkadaşlar oyun güzel two worlds 2 kadar olmasada güzel.ama şu harita olayını bir türlü çözemedim.görevin üstüne tıklıyorum hight quest diyorum buna rağmen yerini göster miyor arada bir gösteriyor fakat genelde göster miyor?haritada mavi x var o ney?birde pusulada 4 ok işareti var 1 tanesi kırmızı kuzey mi gösteriyor yoksa görevin o tarfda olduğunu mu gösteriyor?

High listte bende de sorun var ama diğerlerini söyleyeyim.
    O kırmızı olan ok kuzeyi gösteriyor.
    Mavi işareti büyük ihtimalle haritada tıklayıp kendin koydun.Tekrar üstüne tıklarsan kaybolur.

• quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

quote:

arkadaşlar oyun güzel two worlds 2 kadar olmasada güzel.ama şu harita olayını bir türlü çözemedim.görevin üstüne tıklıyorum hight quest diyorum buna rağmen yerini göster miyor arada bir gösteriyor fakat genelde göster miyor?haritada mavi x var o ney?birde pusulada 4 ok işareti var 1 tanesi kırmızı kuzey mi gösteriyor yoksa görevin o tarfda olduğunu mu gösteriyor?

High listte bende de sorun var ama diğerlerini söyleyeyim.
    O kırmızı olan ok kuzeyi gösteriyor.
    Mavi işareti büyük ihtimalle haritada tıklayıp kendin koydun.Tekrar üstüne tıklarsan kaybolur.

eee o high listt i napacazz onsuz olmaz.çözümü yok mu acaba?cevaplar için teşşekürler.)

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.