Şimdi Ara

arcade paket buldum ntscu 559ytl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • atikte falan var mı arcade pack? biraz tuzlu ama başkası da getirse daha ucuza satar mı acaba,military packleri'de millet'in 100$'a belki de daha ucuza alıp 400'e sattıklarını biliyoruz.
    hdmi'lı olmayan pal'ların adaptörleri bunlara uyuyor değil mi bu arada?
  • Bulmuşsun ama bu tür olayları direkt olarak açarsan,sen konsolu alamadan,uyanık birçok kişi,senin yönlendirmen ile sen fikir beklerken; çoktan ürünü satın alır,sen de ortada kalırsın,kulağına küpe olsun
  • pahalı yahu onun yerine 100ytl daha koyarsın halo edition alırsın
  • almak isteyen dostlar alsın beni bu forumda bilirler.0 makinenin ederi400ytl adaptör yok extrası yok bence çok fiyat aynı yerde 700ytl elite varhttp://urun.gittigidiyor.com/120GB-sabit-diskli-Xbox-360-Elite-NTSC-US_W0QQidZZ7843090

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC@DC -- 21 Ocak 2008; 22:26:53 >
  • bu fiyatlar kime ne tutturursam mantığıyla var piyasada , heryerde farklı fiyatlarla karşılaşıyorum
  • valla 2.el (eski boardlu) makinalara 400-600 ytl arası paralar istenince

ben bugün bu ürünü nakit 520 ytl ye aldım

yanında çevirici + time shift oyunuda var

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7851830
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Innocence

valla 2.el (eski boardlu) makinalara 400-600 ytl arası paralar istenince

ben bugün bu ürünü nakit 520 ytl ye aldım

yanında çevirici + time shift oyunuda var

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7851830

normal seninkinin fiyatı çevirici +1 oyun var bunda extrası yok.satıcıda bu forumda bilinen biri niye yüksek fiyat koymuş acaba bu 400ytl preumium sattı 2007 model
  • evet o 3 adet 400 ytl lik premium seriden haberim olmadı malesef yoksa kesin alırdım
  • İyi de arkadaşlar, ben bugün Özkan elektronik ile konuştum ve dedim 2007 premium hdmi çıkış felan filan diye,kendisi bana premiumların hala eski anakarta sahip olduğundan ve sadece halo - elite ve arcade'nin yeni nesil olduğundan bahsetti ,oranın yalancısıyım haberiniz olsun istedim.
  • 400ytl fiyat çekseydi bu ürüne buda çok satardı adama gelişi 350ytldir zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: faho

İyi de arkadaşlar, ben bugün Özkan elektronik ile konuştum ve dedim 2007 premium hdmi çıkış felan filan diye,kendisi bana premiumların hala eski anakarta sahip olduğundan ve sadece halo - elite ve arcade'nin yeni nesil olduğundan bahsetti ,oranın yalancısıyım haberiniz olsun istedim.

400 ytl lik xbox lardan forza beşiktaş arkadaşımız aldı,hatta acaba hdmli gelicekmi diye şüphe edildi .ama hdmi lı geldi

premium packetmiydi emin değilim ama

sonuçta 2.eline hem burda hem gg de,eski üretim her an 3 k verecek konsollar olmasına rağmen 400-600 ytl arası rakamlar istenince daha fazla beklemeyip yukarıda linkini verdiğim paketi aldım
  • Hayır demek istedğim şu:tamam forzabeşiktaşa hdmli 2007 premium ntsc usa konsolu aldı,ve muhabbeti de oldu;ayrıca satan satıcıyı da tanıyorum zaten,ama özkan elk. gibi tecrübeli bir mağaza işletmecisinin bana dediklerini aktardım haberiniz oldun diye,ha doğrudur ya da yanlıştır;ama kendisinin dedikleri bunlar.
  • Arkadaşlar çok acele etmeyin, yakın zamanda (3-4 güne) Elite getirticem 4-5 adet, çok uygun fiyatlara satılıcak..
  • Atikte getirecekti yüklü miktarda ve baya uygun fiyatlardaBence sky ın dediği gibi bir kaç gün daha bekleyinki yeni geleceklerin piyasası otursun
  • ben pal makinayı 630 ytl ye sattım forumda arkadaşlar..1 haftaya kadar 5 adet daha gelicek..65nm 175 watt..
  • Pal Premium Adaptörleri Pal Arcade lere uymuyor. Adaptörden çıkıp cihaza giren kablonun ucu farklı. NTSC için durumu bilemiyecem...
  • "Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek" diye bir deyim vardır. Daha sonra tartışılmasın diye eşşeğin mecazi anlamda kullanıldığını belirtyim.
    Sözkonusu satıcıdan alınan 2007 üretim HDMI'lı Premium Pack olay yaratmıştı forumda. Satıcı bildiğim kadarıyla sattığı ürün ve özelliklerine pek vakıf değildi. Ancak şu olaylı satış sırasında defalarca "HDMI'lı değil mi" sorusuna maruz kaldıysa HDM'lın malın değerini artıracağını öğrenmiş olmalı. Ben de yeni XBOX getirmesini bekliyordum ancak aynı fiyattan verir mi diye merak da ediyordum. Görünüşe bakılırsa vermiyor.
  • NTSC/U'ya göre çok kazık bir fiyat. Bunun yerine Halo alınız.

Not: 65nm olup olmadığını sadece ve sadece cihazın içine ışık tutarak anlayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.