< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Kurt sürücüsü bp nereden çıkıyor genellikle < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrmTrn -- 14 Aralık 2025; 23:28:2 > |
|
Tşk kral 5 sonmu 6 da ne var yetişebilecemmi acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
ARC: Raiders'a 1.7.0 güncellemesi geldi Cold Snap harita koşulu eklendi — karlı, donmuş atmosfer ve yeni çevresel tehditler. Yetenek ağacı (Skill Tree) sıfırlama fonksiyonu eklendi. “Flickering Flames” adlı etkinlik eklendi. Yeni ücretsiz Raider Deck “Goalie” duyuruldu (25 Aralık sonrası mevcut olacak). Expedition Departure Window (bir karakter sıfırlama/expedition fırsatı) eklendi. “Aim Down Sights” için açma/kapama seçeneği eklendi. Cüzdanda (Wallet) Cred soft cap gösterimi eklendi. Aphelion blueprint artık Matriarch yerine Stella Montis’te düşüyor. Raider Tool özelleştirme seçeneği eklendi. Yeni grafik seçenekleri eklendi (Cinematic). Güvenlik kilit odaları ve loot spawn mantığı iyileştirildi. ARC Raiders - COLD SNAP - December Update 1.7.0 Patch Notes - Steam Haberleri https://store.steampowered.com/news/app/1808500/view/491585297311597428?l=turkish |
Epic de sürekli 16gb güncelleme yapıyor. Var mı bu sorunu yaşayan ? |
|
|
|
Eklenen özelliklere baktığımda wipe yapıp yapmama konusunda kafam karıştı. Gerçi tüm envanteri de boşaltmıştım :/ mecbur bu sefer wipe yapacağım her şey hazır bekliyordum. Bir sonrakine kalır mıyız bakacağız... |
| _____________________________ |
|
5 m toplayabildinmi bide enventwrindekilerin 5 olup olmadıgına bakmanın kolay yolu varmı facebookda yabancılar bu resmi koymuş nerden bakılıyor acaba ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Bilal -- 17 Aralık 2025; 13:19:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
skill sıfırlama wipe harici geldiği için artık wipe atacaklardan bazıları vazgeçebilir.Malum wipe in en büyük artılarından biri daha düzgün skilleri dağıtılmak istenmesiydi.5m biriktirenler ekstra 5 skill için wipe yapmaları daha mantıklı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 17 Aralık 2025; 17:29:56 > |
|
SONY Playstation 5 Digital Sürüm AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse |
|
Departure kısmı gelmiş.Beklerken artık flickering flames eventide biter zaten 4 gün diyor. ![]() |
|
Bende nakit 1.5m var anca. Ama diğer tüm şeyleri hallettim. Sıfırlayacağım yoksa pek amacı kalmıyor oyunun. Bu arada sıfırlayınca rozet gibi bir şey veriliyordu? Bu profilde gözükecek mi nasıl bir şey olacak? |
| _____________________________ |
|
Envanter değeriyle birlikte toplam kaç? 3 milyonu geçiyorsa hiç yoktan iyidir. prestij için birşey ekleneceğini belirttiler ama ayrıntı yok nerde gözükecek bilmiyorum. nickimizin gözüktüğü yerlerde yanına bir rütbe koyarlar heralde. |
|
Posta kutunuzu kontrol edin arkadaşlar, Embark 1000 token hediye göndermiş. Evet sefere 3 buçuk gün kaldı. Karlı hava, yeni görevler ve yeni etkinlik güncellemesini bundan önce çıkarmaları iyi oldu. Bazı oyuncular herşeyi tamamlamıştı çoktan. Şimdi ben de 5 milyona ulaşmak için pek de eğlenceli olmadan sadece "loot run" yapıyordum, artık etkinlik için gerekli şeyleri toplarken denk gelirse göreve de gidiyorum, satacak şeyler de topluyorum. Birden fazla yapacak şey olunca oyun soloda daha zevkli oluyor. Herşey sıfırlandıktan sonra yetenek puanları için tekrar değerlendirme yapacağım, bazı yetenekleri buffflayıp nerflüyorlar gelecek güncellemelere göre karar vereceğim. yetenek puanlarını parayla sıfırlama seçeneği eklendi. Gerekirse daha sonra parasını öder yenileriz (yetenek puanı başı 2000 istiyor) Atölye güncellemelerinde ve sonraki karavan hazırlama aşamalarında istenen bazı itemleri değiştireceklerini tahmin ediyorum. İlk hedefim görevler olmayacak, oyunun ilk ayında haritaları keşfedip dolaşarak görevleri yaparken için çok zaman kaybetmiştim. Bu sefer atölye güncellemeleri, ilk 20 level ve en azından 2-3 milyon para için erkenden kasacağım, sonrasında görevler etkinlikler vs bakarız. Ayrıca meyvalar, mantar, motor, ampul ve paslı medikal kit gibi az bulunan şeyleri mutlaka birer slot satmadan tutacağım. Dün 3 ampul bulmak için 50 tane araba kaputu açtım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzgursel -- 18 Aralık 2025; 19:27:41 > |
|