Şimdi Ara

ARC ALDIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar arc aldım şu an kutusunu bile açmadan yazıyoruym lütfen yardımcı olun sgs2 arasında kararsız kaldım teknosada bugüne özel %10 bonus ve trcllilre 50 tl indirim
    vardı aklımı çeldi ve aldım ama çatlak sorunu tamamen aklımdan çıkmış şimdi ne yapmalıyım bu çatlak sorunu her cihazda çıkıyormu çnkü burdaki kullanıclılar dışında hiç kimsyee
    güvenmem bu konuda ve yazılım güncellemem gerekiyorum lütfen konu içinde dolaşan varsa cevaplsın sorularımı ayrıca doğubankada gittim arc s gelmiş 1400 küsür fiatı vrdı 3 ay
    garanti gözüm kesmedi cevaplarınızı bekliyorum kutusundan çıkartmadım daha

• Bence iade edebiliyosan iade et galaxy s 2 al
  • çok büyük baba o inceledim üstün üstrk o kadar para
  • Arkadaşım,
    Gitmişsin cihazı almışsın. Şu anda sadece çatlak sorusunun cevabını bekle arkadaşlardan... Aksi halde git iade et bilmem ne al diyenleri kaale alma. Klavye başında yazıp insanları yönlendirmesi kolay geliyor bazılarına... Arc süper şık bir telefon... Dediğim gibi çatlak sorunu varmı , sorunun cevabını ARC kullanıcılarından bende bekliyorum.Çünkü bu telefonu bende alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah86

sa arkadaşlar arc aldım şu an kutusunu bile açmadan yazıyoruym lütfen yardımcı olun sgs2 arasında kararsız kaldım teknosada bugüne özel %10 bonus ve trcllilre 50 tl indirim
    vardı aklımı çeldi ve aldım ama çatlak sorunu tamamen aklımdan çıkmış şimdi ne yapmalıyım bu çatlak sorunu her cihazda çıkıyormu çnkü burdaki kullanıclılar dışında hiç kimsyee
    güvenmem bu konuda ve yazılım güncellemem gerekiyorum lütfen konu içinde dolaşan varsa cevaplsın sorularımı ayrıca doğubankada gittim arc s gelmiş 1400 küsür fiatı vrdı 3 ay
    garanti gözüm kesmedi cevaplarınızı bekliyorum kutusundan çıkartmadım daha

Telefona ne kadar verdiniz? Muhtemelen 140 lira civarında bonusta kazandınız. Bu arada tarihe dikkat edin. O tarih aralığında bonusları harcamayı unutmayın yoksa ziyan olur.

• limitimn yettği kadar çektirdim bonustan 85 lira flan peki bu bonus ne zman gelir?
  • quote:

limitimn yettği kadar çektirdim bonustan 85 lira flan peki bu bonus ne zman gelir?

Ne kadar verdin telefona
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1234 e geldi hacı
  • quote:

1234 e geldi hacı

50 tl indirimle mi? Yani 50 tl indirim yaptılar 1234TL verdiniz. %10'da bonus kazandınız. Taksitte yaptılarmı ?

Bu arada , bende de teb bonus var,mesaj gelmişti... Şimdi araştırdım ama bonus kullanma tarihlerini bulamadım. Bankanı arayabilirsin
  • aynen öle %10 bonus 50 tl düşünce 1234 vade farkı dahil
  • quote:

aynen öle %10 bonus 50 tl düşünce 1234 vade farkı dahil

Telefonda çatlak sorunu var dostum araştırdım biraz...Sonyericcson bunu garanti kapsamına almış... Ancak garanti aşamasında telefonsuz kalmak ve sorun kalıcı olarak mı yoksa geçici olarakmı çözüleceği... 3 sene önce sony ericcson'un s500i telefonunu alıp 2 yıl kullanmıştım. Onda da tuşlarında çatlama sorunu vardı ve telefonu kullanan herkes bu çatlakları yaşamıştı...Mesaj göndermeyen birisi olarak bu sorun benim telefonda da olmuştu... Off sony of...Şimdi bu telefonu alacaktım ama yine sorun yine çatlak.
  • öncelikle cihazın hayırlı olsun.git sgs 2 al iade et diyenler olacaktır elbet oturduğu yerden ahkam kesmesi kadar kolay bir sey yok insanın.aradaki fiyat farkı ceplerinden cıkmıyor cünkü .çatlama olayı zor bi ihtimal arc konusunu devamlı takip ediyorum.üst tarafı çatlayan biri vardı orda onun cihazınıda garanti ye saydılar.yani cekinilecek bir durum yok.cihazın özellikleri sgs2 kadar olmasada tatminkar düzeyde diyebilirim.cok uğraşmazsan kolay kolay kasıcak bi telefon değil.ekran 4.2'' bazılarına büyük gelebilir fakat o ekranda film izlemek oyun oynamak ayrı bir zevk.elinizdekinin telefon olduğunu unutabilirsiniz belki ayrıca büyük olmasına rağmen piyasadaki en şık telefon benim gözümde .üstelik bildiğim akdarıyla telefonun şarz süresi 1 saat Arc S' e gelirsek.arc tan bi farkını göremiyorum ben aynı sey hemen hemen .değmez bide garantsiz alıcaksın.3 ay garanti deselerde öle bi telefonu 3 ayda servislik etmek cok kolay olmasa gerek :D .Sen bence aç paketini güncellemelerini yap cihazın tadını cıkar.gerisini kafaya takma derim.cok titizlenir pimpiriklenirsen işler iyi gitmeyebiliyor

• Ha bu arada bi Arc sahibi değilim.Se fanlığıda yapmıyorum.ama kuzenimde var arc gercekten kaliteyi hissettiren bi telefon oldu benim gözümde.daha iyileri varmı tabiki var ama onun yeri ayrı bende (:
  • Sonyericson'a , mesaj attım,cevap gelince paylaşıyor olacağım.Önemli olan çatlaktan sonra kasa değiştiğinde , yeni kasa da da bu sorunun olup olmayacağıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

öncelikle cihazın hayırlı olsun.git sgs 2 al iade et diyenler olacaktır elbet oturduğu yerden ahkam kesmesi kadar kolay bir sey yok insanın.aradaki fiyat farkı ceplerinden cıkmıyor cünkü .çatlama olayı zor bi ihtimal arc konusunu devamlı takip ediyorum.üst tarafı çatlayan biri vardı orda onun cihazınıda garanti ye saydılar.yani cekinilecek bir durum yok.cihazın özellikleri sgs2 kadar olmasada tatminkar düzeyde diyebilirim.cok uğraşmazsan kolay kolay kasıcak bi telefon değil.ekran 4.2'' bazılarına büyük gelebilir fakat o ekranda film izlemek oyun oynamak ayrı bir zevk.elinizdekinin telefon olduğunu unutabilirsiniz belki ayrıca büyük olmasına rağmen piyasadaki en şık telefon benim gözümde .üstelik bildiğim akdarıyla telefonun şarz süresi 1 saat Arc S' e gelirsek.arc tan bi farkını göremiyorum ben aynı sey hemen hemen .değmez bide garantsiz alıcaksın.3 ay garanti deselerde öle bi telefonu 3 ayda servislik etmek cok kolay olmasa gerek :D .Sen bence aç paketini güncellemelerini yap cihazın tadını cıkar.gerisini kafaya takma derim.cok titizlenir pimpiriklenirsen işler iyi gitmeyebiliyor

eyw kardeşim saolsınn şu an pcye bağladım yeni güncelleştirme bulunamadı telefon güncel dedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

öncelikle cihazın hayırlı olsun.git sgs 2 al iade et diyenler olacaktır elbet oturduğu yerden ahkam kesmesi kadar kolay bir sey yok insanın.aradaki fiyat farkı ceplerinden cıkmıyor cünkü .çatlama olayı zor bi ihtimal arc konusunu devamlı takip ediyorum.üst tarafı çatlayan biri vardı orda onun cihazınıda garanti ye saydılar.yani cekinilecek bir durum yok.cihazın özellikleri sgs2 kadar olmasada tatminkar düzeyde diyebilirim.cok uğraşmazsan kolay kolay kasıcak bi telefon değil.ekran 4.2'' bazılarına büyük gelebilir fakat o ekranda film izlemek oyun oynamak ayrı bir zevk.elinizdekinin telefon olduğunu unutabilirsiniz belki ayrıca büyük olmasına rağmen piyasadaki en şık telefon benim gözümde .üstelik bildiğim akdarıyla telefonun şarz süresi 1 saat Arc S' e gelirsek.arc tan bi farkını göremiyorum ben aynı sey hemen hemen .değmez bide garantsiz alıcaksın.3 ay garanti deselerde öle bi telefonu 3 ayda servislik etmek cok kolay olmasa gerek :D .Sen bence aç paketini güncellemelerini yap cihazın tadını cıkar.gerisini kafaya takma derim.cok titizlenir pimpiriklenirsen işler iyi gitmeyebiliyor

eyw kardeşim saolsınn şu an pcye bağladım yeni güncelleştirme bulunamadı telefon güncel dedi

2.3.4 güncelemesi cıktı ama yayınladılarmı yayınlamadılarmı orasını tam bilmiorum.xperia arc ana konusuna bak oradan daha detaylı yardımcı olurlar
    http://forum.donanimhaber.com/m_45748935/mpage_15/tm.htm

• açık programalrı nasıl kapatıcaz:S
  • arkadaşlar arc kulanıcısıyım türkiyeye gelmeden önce yurtdışı kayıtlı aldım şu ana kadar kullandım teli cok temiz kullandıgımı söyleyemem ( cepte para anahtarlarla beraberkullanmaya cekinmeden)bu güne kadar kullandımtelin alt tarafında parlak nıkelej kısmında sertcisimlerden dolayı çizilmeler oldu ama çatlak göremedim hangi bölgede oluyormuş merak ettim
  • Ana konudan vey yardımlaşma konusundan devam ediniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_45748935/mpage_183/tm.htm Ana konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_49502945/tm.htm Arc yardımlaşma konusu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkadaş02

arkadaşlar arc kulanıcısıyım türkiyeye gelmeden önce yurtdışı kayıtlı aldım şu ana kadar kullandım teli cok temiz kullandıgımı söyleyemem ( cepte para anahtarlarla beraberkullanmaya cekinmeden)bu güne kadar kullandımtelin alt tarafında parlak nıkelej kısmında sertcisimlerden dolayı çizilmeler oldu ama çatlak göremedim hangi bölgede oluyormuş merak ettim

Nette araştırma yaparsan resimleri ile bulabilirsin. Sanırım üst tarafta kızılötesi alıcısının olduğu kısımda oluyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.