Bildirim
arayan numarayı görme caller id
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
MODEMİNDE BU ÖZELLİĞİN OLDUĞUNDAN EMİN MİSİN -
Hem modemde bu özelliğin olması lazım. Bir de, herhalde telekomun bu özelliği desteklemesi lazım.. -
modemin destekldiğini nerden anlıycaz bende zoom x4 var arkadaşlar
telefonda görebiliyorum caller ıd özellikli ama ekran silik :) bilgisayarda hangi programla görebilirim -
telekom'dan bu özelliği açtırdın mı? ücretsiz açıyolar; ama bitmiş heralde. bana öyle diyip açmadılar. -
Her modem Caller ID'yi desteklemez, hat açıksa bunu denemenin en güzel yolu Advanced Call Center'i yüklemektir. -
Kullandığım ve sonuç aldığım bir program
CallStation 4.0.0 Full Version
http://www.imptec.com/cstat40s.zip -
zoom x4 modemde bu özellik warmı kitapcıkta boyle bi ibareye rastlamadım.. -
Standart FAX Modem kullan birde fax programı kullanırsan bu sorununu çözmüş olursun. -
Bildiğim kadarıyla V92 modemler destekliyor caller id yi -
bu özelliğin kullanımda olduğundan emin olmalısın -
Modem hakkında bilgi alırsan sitesinden, daha iyi olur. Bu sitede neyi, hangisini desteklediğini yazar.. -
Evet Arkadaşlar Modem V92 olması lazım aksi taktirde çalışmıyor. V 92'lerde de bir ayar yapmanız gerekiyor. Bu formda bir arkadaştan öğrenmiştim. Başlat >> Denetim Masası >> Telefon Ve Modem Seçenekleri >> Modemler Sekmesi >> Modem'in özelliklerine giriyorsunuz. Gelişmiş Sekmesinden Ülke Bölge Seçimi'ni Türkiye yerine A.B.D. yapıyorsunuz. Ondan sonra hangi programı yüklerseniz Caller ID Özelliği çalışıyor. Eğer bu ayarı yaptığınızda da olmazsa Telefon vE Modem seçeneklerinden Arama Kuralları Sekmesindeki Yeni Konum'daki ülke seçiminide A.B.D. yaparsanız sorun çözülmüş olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X