Şimdi Ara

Araştırmadan galeyana gelmeyin ! Herkes okusun yorumlasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Okuyun araştırın.

Bugün Kılıçdaroğlu'na yapılan Türkiye siyaseti ayıbıdır.
    Mermi atmak kadar açıkca tehdit her dönem olacak şey değildir. Olmuştur.

Kılıçdaroğlu "PKK'lıları hastahanede ziyaret ettik" lafı birer pkkcı oldu anlamına gelmez.
    Galip Ensarioğlu ile gidilmiştir. Kendisi zaten söylemiştir.http://odatv.com/iste-o-taziyedeki-akp-milletvekili-2602161200.html

Bugün mermi atan kişi direktif almışmıdır sorulması gerekir.

• aynı kişi ise o fotoğraftaki adam geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: seanparker

aynı kişi ise o fotoğraftaki adam geçmiş olsun

aynı. gri ceket siyah gömlek yanları beyazımsız dökülmüş saç.
    videosu fox da var.

ben komut aldı demiyorum.
    mermi atanın neler dediğini merak ediyorum
  • _OlguN_ kullanıcısına yanıt
    komut almamıştır tabi ama olay şunu gösteriyor iki grup kanlı bıçaklı olabilir emaresi bu
  • Yahu bu adam pkk 'lıları hastahane demi yoksa hapishanede mi ziyaret etti herkes bir şey tutup atıyor ortaya...

Öyle ya da böyle bu pkk 'lılarla dün halay çeken onlara vaadler sunan oslo ' da lüfen diye hitap edip görüşen, yine dolmabahçe' de mütabakatlar yapan, sorgusuz sualsiz milyonlarca suruyeli'yi içine alan kimdi?

Kılıçdaroğlu'na kovan atılmasından ziyade , onun başsağlığı için gönderdiği çelenk 'in atılması , ve kendisi geldiğinde yuhalanması nasıl bir mantıktır? bu olanlara sanki kendisi neden olmuşçasına bu kadar faşist bir tutum neden sergiler bu bu halk bunu sorarım? buna sebep olanlar ziyarete geldiğinde hesap sorulmaz ama sebep olmayanlar geldiğinde her türlü pislik yapılır. nasıl bir mantalitedir bu anlamış değilim. bu yüzden olsa gerek ben bu yaşananları hakettiğimizi düşünüyorum ve şu an teröristler az bile yapıyor bana kalırsa daha büyük eylemler olmalı birilerinin gözlerini açması için. netice de hep söylerim kurunun yanında yaşta gidiyor. allah bu tuzu kuruların yanında yaş duran arkadaşlarımızı korusun, amin.

• o kel adamin akp yonetici kadrosundan emir aldigi kesin. hatta mitcii oldugunu dusunuyorum.

biliyorsunuz nerede bir protesto varsa mitciler hemen orayi karistirmaya basliyor. zamaninda bizans kiyafetleri giyip bir unuiversiteyi hedef aldirmak istemislerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 8 Haziran 2016; 13:37:35 >
  • zaten bunlardan baska ne beklenir ki. camur siyasetin camur aktorleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen, emir almis herhalde. Birde yapmadan once basin toplantisi yapsalarmis iyi olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse hemen galyana gelmiyor k.k kaç senedir böyle chpyi bitirdi mahfetti..
  • Akp kendi çeteleri ile muhalefete de saldırmaya başlamış,bunun sonu iyi değil böyle sonsuza kadar gitmez
  • Bence bu işi chp genel başkanlığına oynayan Gürsel Tekin organize etmiştir.😀😂😁
  • Menderes zamanında da azmisti Bunlar azmettiricileri İsmet inönüyü dovdurmuslerdi devran döndüğünde hepsi hak ettiği sonları aldılar davranın doneceginden kimsenin kuşkusu olmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamcağız provakatör değil ŞEHİDİMİZİN DAYISIYMIŞ İFTİRA ATMAYIN ŞEHİT YAKINLARINA.

Kılıçdaroğlu'na Mermi Atan Kişi Şehidin Dayısı
    Gündem - 08 Haziran 2016 Çarşamba 21:52
    CHP Genel Başkanı, Kemal Kılıçdaroğlu, mermi, haberVezneciler'deki terör saldırısında şehit düşen polis memurları için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun önüne kurşun atılması olayıyla ilgili gözaltına alınan şüphelinin şehidin dayısı olduğu tespit edildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarali34

Adamcağız provakatör değil ŞEHİDİMİZİN DAYISIYMIŞ İFTİRA ATMAYIN ŞEHİT YAKINLARINA.

Kılıçdaroğlu'na Mermi Atan Kişi Şehidin Dayısı
    Gündem - 08 Haziran 2016 Çarşamba 21:52
    CHP Genel Başkanı, Kemal Kılıçdaroğlu, mermi, haberVezneciler'deki terör saldırısında şehit düşen polis memurları için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun önüne kurşun atılması olayıyla ilgili gözaltına alınan şüphelinin şehidin dayısı olduğu tespit edildi.

Ne güzel bilgi
    Teşekkürler. Gördük öğrendik

dayıya sorsunlar. şehidi kılıçdaroğlu mu şehit etti.

bu hareketlerden dolayı şehitlere duyarsız kalıyor millet artık.
    herkes suçlu, adam olsunlar az araştırsınlar okusunlar. melih gökçek gibileri takip etmesinler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.