akademik makale yazıyorum ve birde anket var anketi doldurrusanız araştırmama yardımcı olmuş olursunuz 300 kişi bulamazsam kalacağım lütfen yardımcı olun Google DocsAkıllı Telefon Bağımlılığının İş Performansı Üzerindeki Etkisi Üzerine Ankethttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeraP20P-f_ZCwL3nvJ3nrZPFQzFy_GOjFHAhgdR6lBfXs_kA/viewform
Akademik makale yaziyorsun ama 300 kisi bulamazsan kalacaksin!makale degildir o donem odevi falandir. makale olsa duramazsin.Ayrica akademik makale demissin ama makale konunu belirtmemissin ve anketin asiri ucun kardesim sorularin birbirinin aynisi basarilar
quote:Orijinalden alıntı: Ak Sakalsız DedeAkademik makale yaziyorsun ama 300 kisi bulamazsan kalacaksin!makale degildir o donem odevi falandir. makale olsa duramazsin.Ayrica akademik makale demissin ama makale konunu belirtmemissin ve anketin asiri ucun kardesim sorularin birbirinin aynisi basarilarkonum akıllı telefon bağımlılığının iş performansı üzerindeki etkisi soruları ben hazırlamadım hazır ölçek