Şimdi Ara

Aras Kargo 'varış şubesindedir'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Takip numarasından kargomu kontrol edince kargonuz varış şubesindedir yazıyor. Kargonuzun son durumu kısmında ise, Haftanın belirli günlerinde gidilen mobil alanlarımız içerisindedir. Kargonuzun 27.12.2016 13:11:19 tarihinde teslimatı sağlanacaktır yazıyor ancak hala ulaşmadı kişiye. Teslim alacak kişi asker ve çarşı izni yok, olsa da çok uzak kalıyor ona, gidip alamaz. Bana alacak kişi gelsin teslim alsın demezler değil mi? Mobil alan içerisinde kalıyomuş bölge ama 27 sinde ulaşacak yazmışlar sonuçta. Sizce bir gün daha bekleyeyim mi? Perşembe günü de teslimat oluyormuş çünkü. Offf uğraştırmasınlar insanları ya ne yapayım ben şimdi yardımcı olur musunuz içime dert oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinkerbell01 -- 28 Aralık 2016; 13:1:0 >

• sitesinde canlı yardım var. onun dışında yine sitesinde kargoyu şubede bekletme sansınız var. arayıp yine durumunuzu onlara anlatınca yardımcı olacaklardır.
  • slashssnakepit kullanıcısına yanıt
    o kadar panik yaptım ki gözümün önündeki canlı yardımı görmemişim. çok teşekkür ediyorum sağolun hemen yazacağım
  • tinkerbell01 kullanıcısına yanıt
    Olur öyle şeyler insanlık hali. Kolay gelsin
  • olma hiçbirşey dersiniz şubeyi arayıp veya desteğe yazarsınız internetten o kargoda çalışan insanın iyi niyetine bağlı durumu anlatırsanız genelde anlayışlı davranıyorlar askeriyeyede götürebilirler hiçbirşey farketmez yani girişe bıraksalarda alabilir sonra arkadaşın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KARGO KODU MNG SURAT ARAS PTT !!
    2 yıl önce açıldı
    YURTİÇİ KARGO DAĞITIM SAATİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.