Şimdi Ara

Aras kargo acil soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
17.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar acil bir sorum olacak. Bugün kargom yollandı. Pazar günü çalışmıyor muş. İstanbuldan adanaya gelecek. Pazar günü getiren araba durur dinlenir mi yoksa o gelmeye devammı eder ? Yani 2 günde gelecek miş eğer pazar günü gelmeye devam ederse pazartesi elimde olacak ürün. Benimde şehir dışına çıkma ihtimalim var bu yüzden önemli



  • dokimoki D kullanıcısına yanıt
    Pazar günü şuebler kapalı olur ve teslimatlar yapılmaz. Kargo aracı ise durmaz pazartesi muhtemelen kargonuzu alırsınız
  • Kargo Tırları hergün çalışır.Ancak Pazartesi değil de Salı günü de gelebilir kargo eline.Çünkü Cumartesi ellerine ulaşmış ancak dağıtıma yetişmemiş ürünler öncelikli olarak dağıtıma çıkar pazartesi günleri.Bence sen en iyisi Kargo takip numarasından takip et ürünü.Şubede indirildiği zaman git direk kendin al.Eve gelmesini bekleme acelen varsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesikparmak

    Kargo Tırları hergün çalışır.Ancak Pazartesi değil de Salı günü de gelebilir kargo eline.Çünkü Cumartesi ellerine ulaşmış ancak dağıtıma yetişmemiş ürünler öncelikli olarak dağıtıma çıkar pazartesi günleri.Bence sen en iyisi Kargo takip numarasından takip et ürünü.Şubede indirildiği zaman git direk kendin al.Eve gelmesini bekleme acelen varsa.

    Son güncelleme bu

    Durumda teslimatta yazıyor eskiden yolda yazıyordu.


    ADANA TRANSFER AKTARMADA SUBE ARACI YUKLEME


    Yani dağıtım kamyonuna girmiş şuan dağıtılıyor bumu demek
  • Evet şuan dağıtıma çıkmış.Ancak şubeler arası dağıtımda da olabilir.Yani ilk önce merkez şubeye gidiyor kargolar.Oradan,sana en yakın adresteki şubeye geçiyor.Ondan sonra sana ulaştırılıyor.EĞer merkez şubede transfer görünüyorsa,henüz daha sana gelmez.En yakın şubene verilir önce.Ancak kargo zaten şubene ulaşmışsa,ozaman adresine getirmek için dağıtıma çıkmış demektir.

    Sen hangi mahallede oturuyorsun? Kargo hangi şubede görünüyor şuan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesikparmak -- 23 Şubat 2015; 8:56:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesikparmak

    Evet şuan dağıtıma çıkmış.Ancak şubeler arası dağıtımda da olabilir.Yani ilk önce merkez şubeye gidiyor kargolar.Oradan,sana en yakın adresteki şubeye geçiyor.Ondan sonra sana ulaştırılıyor.EĞer merkez şubede transfer görünüyorsa,henüz daha sana gelmez.En yakın şubene verilir önce.Ancak kargo zaten şubene ulaşmışsa,ozaman adresine getirmek için dağıtıma çıkmış demektir.

    Sen hangi mahallede oturuyorsun? Kargo hangi şubede görünüyor şuan?

    Böyle görünüyor
     Aras kargo acil soru




  • Bu arasta açık açık yazmıyor işte.Teslimatta derken kişiye teslimat mı yoksa merkez şubeden Toros şubesine teslimat mı? Bunu açıkca yazması lazım.Neyse sen hareketlilik bekle siteden.Eğer Toros Şubesinde indirildi filan yazarsa ve mesai bitimi yaklaşmışsa git kendin al.Ama direk internette değişiklik olmadan kapına gelirse zaten sana teslim etmek için çıkmış demektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesikparmak

    Bu arasta açık açık yazmıyor işte.Teslimatta derken kişiye teslimat mı yoksa merkez şubeden Toros şubesine teslimat mı? Bunu açıkca yazması lazım.Neyse sen hareketlilik bekle siteden.Eğer Toros Şubesinde indirildi filan yazarsa ve mesai bitimi yaklaşmışsa git kendin al.Ama direk internette değişiklik olmadan kapına gelirse zaten sana teslim etmek için çıkmış demektir.

    Teşekkür ederim.
  • Pazar hariç her gün dağıtım yapıyorlar cumartesi bir ürünüm bana ulaştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.