Şimdi Ara

Arapça Bilen Var Mı? Ss'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Halının altına gizlenmiş şekilde bulundu ve içinde 5 tane çörek otu vardı bizde 5 kişilik bir aileyiz.

Burda ne yazıyor biri tercüme edebilir mı lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çörekotlu olsun madem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çörek otundan zarar geleceğini düşünmüyom

• Googledan baktım çörek otu nazar ve bereket büyülerinde kullanılıyormuş
  • Şuraya bir bak hocam:http://bfy.tw/AgHG
  • önceki ev sakinlerinden kalma bir muskadır işte, nazar duası falan yazıyordur.

• bi gecede cahil kaldık şu kağıt parçasını bile okuyamaz haldeyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ingilizce hocam nasıl (SS'li)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Poğaça tarifi hocam, çörekotunu da üstüne serpiyormuşsun fırına atarken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyü değil, dua.

Bazı yerlerinde saçmalamış rakam falan yazmış, amaç korkutmak başka bir şey değil.

Çivi yazısı gibi yazmış zaten, cahilin biri bir kaç kelime yazmayı öğrenmiş saçmalayıp bir araya getirmiş.

Bazı yerlerinde Allah'tan bahsediyor, o Aziz kerim diyor.

Bazı yerlerinde hayır hayır hayır diyor ama ne başı var ne sonu.

Kısaca böyle saçmalıkları takmayın kafanıza lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben abdulmuttelip.Suriyeli genc bir girisimciyim.

Turkiyeye gekdikten sonra bu ulkenin fursatlar ulkesi oldugunu farkettim.Girisimci ruhuma engel olamayarak evimin garajinda suri bom bom corek otlarini kurdum ama daha sonra reklam yapmaya paramiz kalmadigini farkettim.Sirketi kurarken tum parami harcamistim.Bende reklamin iyisi kotusu yok diyerekten geceleri evlere girip icinde tadimlik corek otu bulunan bu kartlari birakmaya basladim
    Suri Bom bom corek otlarini deneyin bayilacaksiniz.Kutsal topraklardan topladigimiz corek otlarini en iyi islam alimlerine okuttuk yuzde yuzde katkisiz ve dogal okunmus corek otlarini siz musterilerimize sunduk.Essiz aromasi ve iman dolu alimler tarafindan okunmus mukemmel bir lezzet.Suri bom bom corek otlari. Orada yazanlara ise endiselenmeyin sadece suri bom bom corekotlarinin prospektusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 17 Mart 2017; 5:5:38 >
  • Denize at onu kardeşim. Büyü yapmışlar. Kesinlikle kurtul ondan.
  • Dua içerikli. En başında besmele var. En sonunda da dua ediyor. Herhangi bir zararı yok. Faydası olur mu bilemiyorum.

Kare içinde ki harf ve sayılarda şifreler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 17 Mart 2017; 6:27:14 >
  • Hocam. Onlar hep batil inanc. Birsey olmaz. Ama sunu soylemek istiyorum. Demekki size buyu yaptiracak kadar sizden nefret eden ve buyu gibi sacma arap kulturune inanan cahiller var etrafinizda

Buarada denize at ne ya :))))

• Evet hayir buyusu bu iyi bilirim. Referandumda evet demeniz icin yapmislardir.. Buyu icerisine surekli hayir yazilmis. Hayirlari kapatmislar buyu ile. Kurtulmaniz icin ben yardimci olacagim. Yapmaniz gerelen 2 tane koc kurban edeceksiniz. Birini kurda kusa verilmek uzere bana gonderiyorsunuz. Pm den adresi yazarim. Baslik parasini da 500bine cikarmaniz lazim. Ne alaka bende bilmiyorum. Kaynak: Sark Bulbulu filmi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ailene sor, belki babaannen filan koymuştur

• Çöp

• Haha olum kelimeyi tevhid yazıyor lan işte :D altında da bereket duasından bir kesit var. Tabloyu bilmiyorum da o da bereket duasıyla alakalı bir şey gibi görünüyor.

• Kardes onu halinin altina hangi mal koyduysa cahilin tekiymis bi yerden rasgele bolluk duasi gibi rizik duasi gibi bise gormus yazmis bide halinin altina koymus o isaretlerde rakamlar buyuk ihtimal sure numaralari ve ayet numaralari ve adlari falan bi kere boyle yapilmaz bolluk icin rizik icin dua ayet yaziyorsan evin yuksek yerlerine konur .buyuyle alakasi yok bunun korkma yak yada kimsenin basmayacagi bi yere gom

• Bunu yazan tosun, okuyana ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.