Şimdi Ara

Arapça Bilen Var Mı? (Evde bir kağt çıktı) [SSLİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evimiz sürekli huzursuz, durduk yere bir sürü şey oluyor. Son zamanlarda giden gelen çok oldu gün falan muhabbetine. Evden koltuk kenarından böyle bir kağıt çıktı. Annem, belki teyzen getirmiştir dedi fakat hiç sanmıyoruz. Acaba kağıtta yazan şey gerçekten bereket duası mı?

Arapça Bilen Var Mı? (Evde bir kağt çıktı) [SSLİ]

• Böyle şeyleri evinizden uzak tutun, bereket istyorsanız şükür edin kanaatkar olun.
  • Yıl olmuş 2016.
  • inanmayın şu saçma kitapta yazan saçma yazılara tanrı varsa bile neden o kağıdı koyan 1 hücreli canlıları umursayıp kaderi değiştirsinki :) tanrı sence bizleri takarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronaldo1Numara -- 11 Kasım 2016; 17:55:02 >
  • Buralar çok karışacak şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi me_41 -- 11 Kasım 2016; 14:28:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek bereket duası yazılmış başka bir şey yazmıyor.

• Koy bi yere dursun ayet yazıyor üstünde. Çöpe atma sakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yıl 2016 insanlar cidden hala arapça yazılarla bereket gelceğini yada huzursuzluk gelceğini düşünüyor ulan

Ey Cebrail’in ve Mikail’in, İsrafil’in ve Azrail’in, İbrahim’in ve İsmail’in, İshak’ın ve Yakub’un Rabbi, Ey bereketleri veren, Tevrat’ı, Zebur’u, İncil’i ve Kuran-ı Kerim’i indiren Allah’ım. Kudret ve güç sadece yüce ve büyük olan sana aittir. Açıkça ortadadır ki Hak ve tek Melik olan senden başka ilah yoktur. Sadık ve emin olan Hz. Muhammed senin elçindir. Ey Allah’ım, Ey Allah’ım, Ey kaim ve diri olan, Ey ikram ve celal sahibi, Ey azim olan arşın sahibi, senden beni hoş ve helal bir rızık ile rızIklandırmanı diliyorum. Ey merhametlilerin en merhametlisi rabbim senin rahmetinle (Ashabı Kehfin isimleri) Rahimin. Yemliha, Mekseline, Mislina, Mernüş, Debernüş, Şazenüş, Kefetatayyuş, Kıtmîr.

al türkçesi bu.arapça olunca böyle daha mistik daha gizemli oluyorda dediğin tek şey "allah bana ekmek ver"

• bereket duası hocam bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

yıl 2016 insanlar cidden hala arapça yazılarla bereket gelceğini yada huzursuzluk gelceğini düşünüyor ulan

Ey Cebrail’in ve Mikail’in, İsrafil’in ve Azrail’in, İbrahim’in ve İsmail’in, İshak’ın ve Yakub’un Rabbi, Ey bereketleri veren, Tevrat’ı, Zebur’u, İncil’i ve Kuran-ı Kerim’i indiren Allah’ım. Kudret ve güç sadece yüce ve büyük olan sana aittir. Açıkça ortadadır ki Hak ve tek Melik olan senden başka ilah yoktur. Sadık ve emin olan Hz. Muhammed senin elçindir. Ey Allah’ım, Ey Allah’ım, Ey kaim ve diri olan, Ey ikram ve celal sahibi, Ey azim olan arşın sahibi, senden beni hoş ve helal bir rızık ile rızIklandırmanı diliyorum. Ey merhametlilerin en merhametlisi rabbim senin rahmetinle (Ashabı Kehfin isimleri) Rahimin. Yemliha, Mekseline, Mislina, Mernüş, Debernüş, Şazenüş, Kefetatayyuş, Kıtmîr.

al türkçesi bu.arapça olunca böyle daha mistik daha gizemli oluyorda dediğin tek şey "allah bana ekmek ver"

Kıtmir köpek adı değil mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

yıl 2016 insanlar cidden hala arapça yazılarla bereket gelceğini yada huzursuzluk gelceğini düşünüyor ulan

• O duayı alıp dolabın üstüne konunca bereketlenmiyorsun. İçten okumalı, yaradana şükür ve dua etmelisin.
    Bence duvarda asılı duran Kuran-ı Kerim içinde aynı şey geçerlidir.
  • Özet:

Bismillahirrahmanirrahim
    İmam hatipler kapatılsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.