Bildirim
Arap Drifter'lar yaparda biz yapamazmıyız:)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hadi doğru sanayiye -
quote:
Orijinalden alıntı: Slippery Soap
hadi doğru sanayiye
Sıkıntı yok ekonomi canlansın -
O drift mi şimdi -
Bi tanesine çarpıyordu -
bu adam drift yaptığını sanan değil mi ya konusu vardı -
inşallah benzinin biter -
adam basarılı bence buarada magara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sıkıcıtayfun
adam basarılı bence buarada magara
videoyu önceden biliyordum forumda böyle şeyler pek görmediğim için paylaşılmamıştır diye düşündüm paylaşıldıysa affola -
Drifti bırak powerslide bile değil bu -
Kabak lastiklerle drift yaptığını sanmaca -
Profosyonel driftle sokak driftini biribirine karıştırmamak lazım diyorsun ve araplarla boy ölçüşüyorsun -
adam bunu yapabilmek için laastik değiştirmğiş -
quote:
Orijinalden alıntı: ÇeLet
Profosyonel driftle sokak driftini biribirine karıştırmamak lazım diyorsun ve araplarla boy ölçüşüyorsun
dikkat ederseniz bi kıyaslama yapmıyorum tabiki onların eline su dökemeyiz ama onların yolundan gidiyoruz demek istedim -
uçan teneke gördüm sanki. -
quote:
Orijinalden alıntı: redragon42
quote:
Orijinalden alıntı: ÇeLet
Profosyonel driftle sokak driftini biribirine karıştırmamak lazım diyorsun ve araplarla boy ölçüşüyorsun
dikkat ederseniz bi kıyaslama yapmıyorum tabiki onların eline su dökemeyiz ama onların yolundan gidiyoruz demek istedim
Arap Drifter'lar yaparda biz yapamazmıyız ? eylem güzel konu idare eder fakat başlık seçimin yanlış o halde
Not: onların yolunda ilerler iken düğün konvoylarını kullanılmamalı
-
Şu lastik sesini duyunca ne süvüyorum arkadaş yapanlara.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X