Şimdi Ara

Aranızda yaz-kış çok terleyen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • El ve ayak aşırı koltukaltı terlemesinden ben de şikayetçiyim. Hastanede hangi bölüm ilgileniyor bu şikayetle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frigus

quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

Ben varım
    Özellikle koltuk altı çok terliyor bende.Bakın abartmıyorum okulda herkes kat kat giyiniyor ve terlemiyor ama ben kısa kollu giymeme rağmen(okula giderken sweat in altına kısa kollu giyiyorum okulda hemen üzerimden çıkarıyorum) aşırı şekilde koltuk altı terliyor hatta üzerime giydiğim kıyafet sırılsıklam oluyor.Bu sorun bende 4-5 senedir var ve artık sinir ediyor beni.Var mı çözümü olan?

Bu arada deodorant kullan filan demeyin etki etmiyor

Seni çok iyi anlıyorum malesef! Bende çok değil 1-2 senedir şikayet ediyorum çözüm arıyorum. Ben boğucu ortam olursa ve efor sarfedersem çok terliyorum, durup dururken oturduğum yerde terlemiyorum çok şükür. Bu gibi terlemelerin kolay kolay çözümü yok.

Hocam ben oturduğum yerde bile terliyorum bu nasıl iş anlamadım gitti.
    Umarım konuya bizi bu dertten kurtaracak cevaplar gelirde kurtuluruz şu işten

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

Babamın bir arkadaşı geçen sene bu aşırı terleme konusu sebebi ile ameliyat oldu ve terlemeyi etkileyen bişeylerini aldırdı adını tam hatırlayamıyorum şu anda.Adam artık terlemiyor hatta hiç terlemiyor daha da kötüsü yazın bile üşür hale geldi.Yanlış bir tedavi uygulamışlar anlayacağın.Yani tedavi olunacaksa iyi bir doktor seçilmeli
    Birde sende de var mı bilmiyorim ama bazen arkadaşlar arasındayken filan çok fazla koltuk altı terlemiştir diyorum bir bakıyorum hiç terlememişim.Ama bazen de hiç olmadık yerde hiç terlemediğimi düşündüğüm anda sırılsıklam olmuş.Bu var mı sende?

Açıkçası tıbbi tedavi düşünmüyorum sonuçta dediğim gibi terlemenin yararlı olduğuna inanıyorum. Doğal çözümler bulmaya çalışıyorum. Yok bende his olarak değil bildiğin ıslak üstümü çıkardığım zaman izi gayet net belli oluyor

Danny --> İlk Dahiliye(Endokrinoloji) ilgilenir diye tahmin ediyorum çeşitli testler yapmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F66E3D39F -- 18 Şubat 2014; 23:23:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 Adım yol yürüsem hemen terliyorum hemde zayıfım

• Oha kader ortağımsın artık çok sık olmasada yaşadığım oluyor. Bugün mesela çok koşturdum ama düşündüğüm kadar terlememişim. Ayrıca artık terimi belli etmeyecek kıyafetler giymeye çalışıyorum. Açık renkli kıyafet giyince terim çok belli oluyor ama koyu renklerde sıkıntı olmadığı için rahat oluyorum. Ayrıca gömlek giyince sade renkliler yerine biraz daha renkli giyinince çokta belli olmuyor. Umarım olmuyordur yani

• Renkli kıyafet giymek filan geçici çözümler hocam ben az terlemek istiyorum.O terlediğimi farkettiğim an oluşan duygulardan ve t-shirt üzerinde oluşan ıslaklığı görünce hissettiğim duygulardan kurtulmak istiyorum

• Hocam Ankara'da mısınız? one göre ben iyi bir doktor bulursam sizede haber veririm ilerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeklenenAdam

Hocam Ankara'da mısınız? one göre ben iyi bir doktor bulursam sizede haber veririm ilerde.

Adanadayım Hocam

• driclor kullanan yok mu? geçici bile olsa işe yarıyorsa alacağım artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eladamaneder

driclor kullanan yok mu? geçici bile olsa işe yarıyorsa alacağım artık.
    Ben çok terliyorum anksiyete hastasıyım aşırı gerginlik ve kaygı yüzünden kışın bile terliyorum. Hatta kışın koltuk altım terliyordu sınıfın ortasında titriyordum. Psiklolojik olabilir kendini fazla strese sokma.
  • Ben de çok terliyorum ama büyük ihtimalle günde 4-5 litre su tüketmemle ilgili benimki

• quote:

hocam ben uzun süre kullandım 5-6 ay çok rahat ediyosun sonrasında yine aynı ama fayda etmiyor sürsende varsa sorularını alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -shadow--

quote:

hocam ben uzun süre kullandım 5-6 ay çok rahat ediyosun sonrasında yine aynı ama fayda etmiyor sürsende varsa sorularını alayım

yazın rahat ettin mi peki koltuk altı, el terlemesi falan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ben genelde terlemem fazla.Aşırı koşmuş olsam bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Ben genelde terlemem fazla.Aşırı koşmuş olsam bile.

Alıntıları Göster
    El ve ayak terler
  • quote:

quote:

quote:

elimde zaten sıkıntı yoktu hocam ama koltuk altında yazın hayatımda hiç bu kadar rahat ettiğimi hatırlamıyorm çok güzeldi çok kaşıntı yapıyodu sürdüğünde sonrasında ama bir damla terletmiyordu
    şimdi sürsemde kar etmiyor ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

elimde zaten sıkıntı yoktu hocam ama koltuk altında yazın hayatımda hiç bu kadar rahat ettiğimi hatırlamıyorm çok güzeldi çok kaşıntı yapıyodu sürdüğünde sonrasında ama bir damla terletmiyordu
    şimdi sürsemde kar etmiyor ama

Alıntıları Göster
    Yahu ne güzel metabolizmanız hızlı çalışıyor daha ne istiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

Yahu ne güzel metabolizmanız hızlı çalışıyor daha ne istiyorsunuz?

Alıntıları Göster
    bende de var . hiperaktif bir insanım böyle bazı sobalı evlerde felan durasım gelmiyor nefes alamıyorum . kapıyı felan açıyorum . öyle yerlerde uyuyamam da . ellerim de hep ıslaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcanon

bende de var . hiperaktif bir insanım böyle bazı sobalı evlerde felan durasım gelmiyor nefes alamıyorum . kapıyı felan açıyorum . öyle yerlerde uyuyamam da . ellerim de hep ıslaktır

Alıntıları Göster
    driclor beni kesmedi ama azalttı kesen çok tanıdığım var.Mutlaka alın.Normal insanları kesiyo biz ayı gibi terliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanteneke888

driclor beni kesmedi ama azalttı kesen çok tanıdığım var.Mutlaka alın.Normal insanları kesiyo biz ayı gibi terliyoruz

Alıntıları Göster
    Bende de var Mersindeyim montla otobüse bindiğimde hava kaçırmıyorsa eğer otobüs alnım yüzüm terler. Yağmurluğu giymişsem eğer hava almadığı için komple vücudum terliyor. Ama ben kilodan dolayı olduğunu biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.