Bildirim
aranızda TIP okuyan biri var mı gelsin???? (SS'li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kas gevsemesinde bozukluk kalp olmasi lazim
Spor yaparken belli olur sol ventrikul kan dolumunda sikinti cikariyor duzgun gevseme olmuyor.
Fazla kosamaz, halsiz olur, kolay yorulur, carpinti yapar, aritmi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methotrexate -- 1 Haziran 2016; 15:36:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kıymalı olsun...
hayrına uplamış olayım -
Evrelere girmiş
yukarı -
Kalp yetmezliği var 1. derece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucketthead -- 1 Haziran 2016; 15:47:40 > -
evre 1 derken en yükseği mi oluyor başlangıç mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: fosforsuzkalem
evre 1 derken en yükseği mi oluyor başlangıç mı?
Başlangıç oluyor. Hatta şöyle bir şey buldum daha ayrıntılı olarak Google ile.
Diyastolik disfonksiyonun derecelendirilmesi: Evre 1: azalmış LV gevşemesi. Evre 2: yalancı-normal doluş. Evre 3: tedavi ile geri dönüşümlü restriktif doluş. Evre 4: geri dönüşümsüz restriktif doluş. -
sağolun araştırdığınız için.
bende bakıyorum google ile ama çok terim var.o yüzden anlamıyorum.burada bilgili birisi varsa basitleştirir belki dedim -
quote:
Orijinalden alıntı: fosforsuzkalem
sağolun araştırdığınız için.
bende bakıyorum google ile ama çok terim var.o yüzden anlamıyorum.burada bilgili birisi varsa basitleştirir belki dedim
Önemli değil. Ben araştırmaya devam edeyim gözüme takılan bir şey olursa yazarım konuya. Siz en iyisi akşam üzeri uplayın konuyu o zaman daha ayrıntılı bilgi edinirsiniz yada sağlık bölümüne açmanızı öneririm.
Bulgular size mi ait bilmiyorum yoksa ailenizden birine mi, ama rapor sizin ise çok meraklanmayın, gevşeyin. Çok fazla araştırarak da kalbinizi zorlayabilirsiniz yanlış bilgilerle. -
tekrar teşekkür ederim.
babama ait. yakın zamanda bir kalp krizi geçirdi ve kontrollerde bu sonuç çıktı malesef -
Kanka kalbin bozuk galiba uni. sinavina gircem orda da var trikuspit felan. Kapakciklar normal ama kasin bozuk galiba ritim bozuklugu felan olabilir heralde.
Edit, son mesajini okudum gecmis olsun Allah sifa versin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nobel Adayı -- 1 Haziran 2016; 16:01:23 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HasanNm
Kanka kalbin bozuk galiba uni. sinavina gircem orda da var trikuspit felan. Kapakciklar normal ama kasin bozuk galiba ritim bozuklugu felan olabilir heralde.
Edit, son mesajini okudum gecmis olsun Allah sifa versin
amin sağolun -
Geçmiş olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
allah razı olsun -
Segmenter duvar bozukluğu, kalbin bir kısmında bir bozukluk var.
Diastolik disfonksiyon, kalp diastolde gevşer, içine sistolde atacağı kan dolar, aynı zamanda kalbin kendini beslenmesi de bu esnada gerçekleşir normalde. Bu tam normal gerçekleşmiyor.
anladım.peki kalp yetmezliği ile ilgili birşey var mı? -
Şikayet oluşturacak, hissedecek kadar kalp yetmezliği yapar mı bilmiyorum. En doğru bilgiyi doktorunuz verebilir. -
fındıklı olsun.ceviz pek sevmiyorumda -
bunu 1.sınıf tıp öğrencileri(proflar) yorumlar şimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- eczanelerde cesaret hapı varmı
- mewing nedir
- 90 ton altın kaç tl
- flo ayakkabı garanti süresi
- hornet kullanan erkek
- ets2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği nedir
- en ilginç rekorlar
- çay bardağı emojisi
- dc açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X