Şimdi Ara

aranızda TIP okuyan biri var mı gelsin???? (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağolun arkadaşlar

• Up

• Dostum doktora gitmeye devam et. Zaetn ilk dereceymiş henüz. Çözümü tedavisi illaki vardır. Geçmiş olsun her şey gönlünce olsun
  • doktor değilim ama hastam çok
  • Yirttigin Üstteki yazılari oku bide bunu oku .anlarsın biseler
    Bu mesaja eklenen görseller:

aranızda TIP okuyan biri var mı gelsin???? (SS'li)

• Diyastol kalbin kasılmadan önceki ventriküle yani karıncığa kanın dolması evresidir. Diyastolik disfonksiyon demek onun gerçekleşmesi sırasındaki bi hataya bağlı olarak fonksiyon bozukluğu olmuş. Bu da kalp yetmezliği, kapakçık problemi, kalp kası fonksiyon bozukluğu sebebiyle olabilir bunu anlaması için ekstra testler gerekiyor. Evre meselesini de arkadaşlar açıklamış zaten. Çok çok geçmiş olsun.

Ben anjio yapılıp kalbi besleyen damarlarda bi tıkanıklık olup olmadığına bakılması gerektiğini düşünüyorum.

• Don Quilote kullanıcısına yanıt
    Zaten yakın zamanda kalp krizi geçirdi ve ana damarlarinin %80 kapali olduğunu öğrendik.anjo yapilip stent takıldı.ve tekrar kontrole gittiğinde ise bu sonuçlar çıktı şuan hangi ylu izlemeliyiz bilmiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: fosforsuzkalem

Zaten yakın zamanda kalp krizi geçirdi ve ana damarlarinin %80 kapali olduğunu öğrendik.anjo yapilip stent takıldı.ve tekrar kontrole gittiğinde ise bu sonuçlar çıktı şuan hangi ylu izlemeliyiz bilmiyoruz

Yapmanız gereken kan yağ değerlerini sürekli kontrol altında tutup testlerle takip etmek, babanızın fiziksel aktivite ile uğraşmasını sağlamak(haftada en az 150 dk orta şiddette veya 75 dk ağır şiddette), sigara içiyorsa bıraktırmak ve bazı aralıklarla da doktor kontrolüne gitmesini sağlamak.
    Dip not: doktor değilim henüz sadece 3.sınıf öğrencisiyim doktor tavsiyeleri dinlemeniz daha doğru olur

• Don Quilote kullanıcısına yanıt
    Anladım çok çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: fosforsuzkalem

Anladım çok çok teşekkür ederim

Rica ederim tekrar geçmiş olsun bir şey sormak isterseniz bir pm uzağınızdayım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.