ben stajyer bellboyum 2 haftada 450 tl yi geçti aldıgım bahşiş 5 yıldızlı oteldeyim bide stajerim diye bi shiftte ( 16:00 - 24:00 ) toplanan bahşişler 2 bellboy arasında bölusuluyo ben stajerim diye 3/1 alıyorum geçen yanımdaki bellboy 32 euro alırken ben 16 euro aldım
quote:
Orijinalden alıntı: strucklieben07
ben stajyer bellboyum 2 haftada 450 tl yi geçti aldıgım bahşiş 5 yıldızlı oteldeyim bide stajerim diye bi shiftte ( 16:00 - 24:00 ) toplanan bahşişler 2 bellboy arasında bölusuluyo ben stajerim diye 3/1 alıyorum geçen yanımdaki bellboy 32 euro alırken ben 16 euro aldım
Shift mi? Vardiya diyemiyor musun?
quote:
Orijinalden alıntı: Babblebabble
quote:
ön büroda vardiyaya shift denir dostum anladıysan ne mutlu sana
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Babblebabble
quote:
ön büroda vardiyaya shift denir dostum anladıysan ne mutlu sana
Peki, öyle olsun bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: noyanuze®
Arkadaşlar aranızda yazın herhangibi bir bölgede bellboyluk yapmış olan varmı ?
Sene 2010, konuyu hortlatmışlar ama dilediğini sorabilirsin. 4 sene çalıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: kyorhan
quote:
Orijinalden alıntı: noyanuze®
Arkadaşlar aranızda yazın herhangibi bir bölgede bellboyluk yapmış olan varmı ?
Sene 2010, konuyu hortlatmışlar ama dilediğini sorabilirsin. 4 sene çalıştım.
Benim gördüklerim hepsi uzun boylu eli yüzü düzgün tipler. Heralde çelimsiz çirkin adamları almıyorlar bu iş öyle mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Frontasa
Merak Ettim Neden Dedikodu Yapıyorlar Acaba ?
Türk oldukları için. Bunun daha iyi bir açıklaması yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme