Şimdi Ara

ARANIYOR INTEL 775LGA DDR2 ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI G31 2 ADET ANAKART ALINMIŞTIR KOLAY GELSİN
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centerland -- 11 Nisan 2014; 10:00:11 >

• LGA 775 anakart şuan karaborsa. umarım aradığınızı bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakarta istenen 100-200tl arasını verene kadar komple sistemi ddr3 geçerim sanki işlemci ram bulunmaz hint kumaşı eldeki hazrı ürünleri kullanalım dedik. Hiç bulamazsan hongkong tan getirim bu fırsatçıkarı hiç sevmiyorum.. Yoksa fiyatı yükseliyor almayın ellerinde patlasın dün adamın biri ile konuştum 130tl fiyat vermiş 75tl olur diyor insaf dedim...Ben üst seri ASUS P5Q 775 anakartı 100tl verdim full kutu ddr2 zaten ölmüş sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorlar satmaya kalksan para etmez derler :-D Ticaretinde suyunu çıkardılar...
  • Hocam merhaba aradığın kan bende P5P41C G41 asusun kartı exadan almıştım galiba ddr2+ddr3 destekli 4 ram slotlu bende bugün artık amd mi yapsam diye düşünüyordum sistemi ikinci el bölümüne bir gireyim dedim senin ilanını gördüm garantiden 1 tb seagate hard diskim gelecek değişimden onu bekliyorum işlemci+anakart+ram+hdd hepsini bir satıp amd'ye geçesim var 350-400 tl gibi bir rakam geçiyor elime ama kararsızım fx6300 alsam 273 tl zaten anakart rami nasıl alıcam bi onlar eksik kalıyor başka hdd var za kart gördüğün gibi temiz ekran kartı ve fanlar tozlu :D aldığım bir ürünün kutusunu garanti belgelerini biriklerim hepsi sıfır gibi duruyor garantiden hdd gelsin 5-10 gün sonra satabilirim belki bekle istersen hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptical -- 31 Mart 2014; 23:23:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

Hocam merhaba aradığın kan bende P5P41C G41 asusun kartı exadan almıştım galiba ddr2+ddr3 destekli 4 ram slotlu bende bugün artık amd mi yapsam diye düşünüyordum sistemi ikinci el bölümüne bir gireyim dedim senin ilanını gördüm garantiden 1 tb seagate hard diskim gelecek değişimden onu bekliyorum işlemci+anakart+ram+hdd hepsini bir satıp amd'ye geçesim var 350-400 tl gibi bir rakam geçiyor elime ama kararsızım fx6300 alsam 273 tl zaten anakart rami nasıl alıcam bi onlar eksik kalıyor başka hdd var za kart gördüğün gibi temiz ekran kartı ve fanlar tozlu :D aldığım bir ürünün kutusunu garanti belgelerini biriklerim hepsi sıfır gibi duruyor garantiden hdd gelsin 5-10 gün sonra satabilirim belki bekle istersen hocam

Burada bahsedilen tek başına anakart mı yoksa diğer bileşenler mi?

Tek başına anakart ise fiyatı nedir?

• hocam piyasayı tam bilmiyorum ama 3 aşağı 5 yukarı araştırdım 110'a bırakayım
  • çok stabil çalışan sistemimi yükselttiğim için bu ürünler boşa çıktı ilgilenirseniz satabilirim.

ürünlerim faturalı kutulu sıfır ayarında

anakarthttp://www.asus.com/Motherboards/P5G41TM_LX/

işlemci intel core 2 duo E7500

ikisi 250 lira olur ramlerde var corsair 4gb ddr3 2x2gb onlarıda isterseniz fiyat 350 olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

hocam piyasayı tam bilmiyorum ama 3 aşağı 5 yukarı araştırdım 110'a bırakayım

Fiyat yüksek 41-43 zaten 70-90Tl aralığında dediğin fiyata çıkarsan p45 alınabiliyor fiyata

ben 41-43 e 70tl civarında veririm.
  • haklısınız.. eldekileri değerlendirelim fikriniz takdire şayan... ayrıca tebrikler...

ama bizim gibi aç bir tüketim manyağı cüruh dolu bir ülkede seni anlayan az kişi çıkacaktır.

bende ddr3 775 sordum birkaç kişi fiyatı fazla söyledi bırakıverdim gibi

• Pm

• bende gigabyte ep45 udl3r + e8500 işlemci var ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert@eagle

bende gigabyte ep45 udl3r + e8500 işlemci var ..

İşlemci aramıyor
    belirtilen chipsette anakart aramıyor
    ilanı okuyunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.