Bildirim
8GB Ram Destekleyen LGA 775 Anakart Önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
*Şunu alın gibi bi anakart öneremeyiz, hangisini bulabileceğiniz meçhul. Çipset olarak iyiden kötüye olarak sıralarsak p45, p35, p43, g45, g41 çipsetli olanları alabilirsiniz.
*Marka olanları tercih edin (Asus, gigabyte gibi) örneğin foxconn gibi casper masaüstünden çıkmaları almayın.
*DDR3 takılabilen anakartlarda 4 GB tek modülleri anakart çalıştırmayabiliyor ram alırken ona dikkat edin._____________________________ AMD Ryzen 5700X - Asus B550-F Gaming Wifi II - Corsair Vengence 2x16 GB DDR4 3600MHZ - ASUS 4070 Super - Corsair H115i - Seasonic Focus GX-750 - Samsung 850 PRO 256 GB - WD Blue 1 TB - Samsung 980 Pro 1 TB - Asus GT302 - Acer Predator XB241H Gsync@144 Hz - Logitech G Pro - Logitech G710+ - Hyperx Cloud III - Windows 11 PRO 64 bit -
4 senedir foxconn G41 dandik bi anakartta Q9550 işlemci kullandım. 4 gb ram vardı sonra dual 8gb a çıkardım sorun olmadan gördü. 9800GT ekran kartını GTX750ti ile değiştirdim sıkıntısız kullandım.
Hız aşırma işlerine gireyim dedim anakartın çöp olduğunu o zaman anladım
P45 anakart almayı düşündüm ama fiyatları çok yüksek.
Hızaşırtma falan düşünmnüyosanız en uygun fiyata ddr3 bulursanız alın derim_____________________________ -
Asus Striker 2 nse var sahibinden de 250 tl yazmiş ankarada ddr3 8cigolayt destekliy
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X