Şimdi Ara

.::::AMD İşlemci + Anakart + Ram Aranıyor !::::...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd işlemci + Anakart + DDR ram arıyorum,
    birini veya bir kaçını satanlarla 126384491 nolu icq dan görüşebiliriz...<b></b<font size='6'></font id='size6'><font color='navy'></font id='navy'>

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• elimde amd athlon xp2000+ işlemci var.2200 almayı düşünüyorum.teklif verirsen konuşalım,uygun olursa sana verebilirm işlemciyi...
  • Bende 2 x 128MB Samsung DDR PC2100 var
    PC3500e kadar ocleyip stabil olarak kullanabildim.
    Ramimi yükselteceğim için satıyorum yoksa anormal oc kapasitesinden dolayı satmayı iç istemiyordum. ikisi 30$
  • smuglerkusura bakma ama
    bozan cpu ya ben talibim arkadas almazsa..
    ethros senin ramlerede talib olma ihtimalim var sen neredensin?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ethros</i>
    <br />Bende 2 x 128MB Samsung DDR PC2100 var
    PC3500e kadar ocleyip stabil olarak kullanabildim.
    Ramimi yükselteceğim için satıyorum yoksa anormal oc kapasitesinden dolayı satmayı iç istemiyordum. ikisi 30$
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    <b></b>Ramler konusunda sanırım anlaşacağız, mümkünse 126384491 nolu icq dan görüşelim. Saygılar...

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by bozan</i>
    <br />elimde amd athlon xp2000+ işlemci var.2200 almayı düşünüyorum.teklif verirsen konuşalım,uygun olursa sana verebilirm işlemciyi...

bozan sanırım seninle de anlaşabiliriz fakat icq dan (126384491) görüşsek daha iyi olur...<b></b><font size='6'></font id='size6'><font color='navy'></font id='navy'><font face='Comic Sans MS'></font id='Comic Sans MS'>

• Arkadaşlar sistemi bugün yarın kurmak istiyorum... Yeni tekliflerinizi buraya veya icq ma bekliyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Anakart Ram İşlemci
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu aralar icq da baglantımdan dolayı sorunlar yaşıyorum.işlemci 0.18 micron.garantisi bitti.işlemci overclock suz.zaten anakartım da pek müsade etmiyor oc a.önce işlemcimi 0.13 yapacagım ardından anakartı değiştireceğim.yani aşama aşama.
    tekliflerinizi bekliyorum arkadaşlar.çok da aşırı bir fiyat da istemiyorum işlemci için.tok satıcıyım ama o kadar da değil:)
  • ethros, öncelikle foruma hoşgeldin.. elindeki ram'leri deneyip almak isterim; smuggler almazsa tabii. istanbul beşiktaş'tayım. buraya mesaj bırakabilir ya da cumulus21@hotmail.com dan ulaşabilirsin.
  • ethros sanırım ramleri alıcam. 0535 7290814 ten bana ulaşabilirsin...
    yada tele msj at ben seni arıym. bugün(pazar) msj atarsan görüşebiliriz...

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by bozan</i>
    <br />bu aralar icq da baglantımdan dolayı sorunlar yaşıyorum.işlemci 0.18 micron.garantisi bitti.işlemci overclock suz.zaten anakartım da pek müsade etmiyor oc a.önce işlemcimi 0.13 yapacagım ardından anakartı değiştireceğim.yani aşama aşama.
    tekliflerinizi bekliyorum arkadaşlar.çok da aşırı bir fiyat da istemiyorum işlemci için.tok satıcıyım ama o kadar da değil:)
    İşlemcinin garantisinin bitmesi kötü...
    Peki fan da veriyormusun, veriyorsan marka,model?
    Herşeye rağmen İşlemcini alabilirim fakat 50$ falan verebilirim...
    Sen ne dersin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.