Şimdi Ara

ARANIYOR! FSP ATX-400PNF PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Özellikle bu modeli arıyorum arkadaşlar. Ankara'dan olursa daha iyi olur.
    Lütfen elinde olan, kenarda köşede duran, upgrade yapmak isteyen kişiler bana PM'den ulaşsın.

PFC özelliği olan, çift kanal 12v destekleyen (Her biri için 18A ) modeli arıyorum yani FSP ATX-400PNF PSU

1 x 20/24-pin ATX Connector
    1 x 4-pin P4 Connector
    4 x Molex IDE Connector
    2 x Floppy Connector
    1 x SATA Connector

Şekli şemali de şöyle bir şey.
     ARANIYOR! FSP ATX-400PNF PSU

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 21 Aralık 2009; 19:34:32 >

• P.M.
    tarantula6 , tsayli , barisalp , H2O , bipekkan, seyyahıfakir, Psychopatia, promert, umbro27, mtefon, mustafacey, ozzzy222, HighVoltage, buyuksoy39, seth_06,meteor_xxx, yasinonline, captain89, MÜŞAVİR, alişeker, sissil, ftangel, umut by umut, ckk, phobia, smtdursun, buyuksoy39, Angry006, ioz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: balikchy

P.M.

Cevaplandı.

Orijinalden alıntı: aeronics

Ankara'da değilim ancak bir tane de bende mevcut bu üründen. Zamanında Aopen kasadan çıkma 8cm fanlı PSU'm arıza yapınca yerine bunu vermişlerdi

PM.

Elimde yine ilginizi çekebileceğini düşündüm başka bir ürün var, Foxconn ISO 450PP modeli. Ürün ile ilgili bilgi nette arasanız bulabilirsiniz, kısa bir kısım bilgi aşağıdaki linkte mevcut..

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/foxconn-tp230_6.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukacars

Merhaba,

Elimde yine ilginizi çekebileceğini düşündüm başka bir ürün var, Foxconn ISO 450PP modeli. Ürün ile ilgili bilgi nette arasanız bulabilirsiniz, kısa bir kısım bilgi aşağıdaki linkte mevcut..

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/foxconn-tp230_6.html

TEŞEKKÜRLER ama düşünmüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Powerboost PSU 650W
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlaşılan sizde benim gibi bu powerin tadını almışsınız.

Geçen seneye kadar Q6600 lü asus maximus formula anakartlı çift dvdli çift hddli çift fan kontrolcülü 8 adet fanlı 3870 turbo ekran kartlı sistemimi idare ediyordu.Halada dolabımda saklıyorum kötü günler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenRose

Anlaşılan sizde benim gibi bu powerin tadını almışsınız.

Geçen seneye kadar Q6600 lü asus maximus formula anakartlı çift dvdli çift hddli çift fan kontrolcülü 8 adet fanlı 3870 turbo ekran kartlı sistemimi idare ediyordu.Halada dolabımda saklıyorum kötü günler için

Kesinlikle çok sessiz ve sade bir ürün. Ben de benim sistemde kendi yaptığım birkaç ekipmanı çalıştıran ikinci PSU görevi ile kullanıyorum.
  • elimde Aopen marka 400 watt var FSP üretimi.Dizaynı FSP ile aynı.Kapağını açıp FSP Epsilon 550 watt ile yanyana koydum aynı.Siyah renkte. 14 ve 15 A iki çıkış var.PCI-E çıkışı da var.sata kablosunun birini kestim.65 liraya veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyflyer -- 3 Ocak 2010; 22:11:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.