Şimdi Ara

Aramızda Kalsın (2013) | Star Tv (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

yılın en iyi dizisi....

En iyisi olmasa da, bence de en iyilerinden biri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hüsne'nin yemek yediği sahnelere çok gülüyorum. Çok doğal bir oyunculuk sergiliyor. Uğur Yücel de aile dizilerine çok yakışıyor.

• Bana da yemek yenilen sahneler çok abartılı ve mide bulandırıcı geliyor. Normalde Binnur Kaya'yı çok severdim ama burada nefret edecek boyuta geldim. Diziyi çok fazla seven var ekşi sözlükte ve başka sitelerde. Ben de aksine hiç beğenmedim. Karakterlerin hareketleri çok abartı. Şu eşofman giyen kız mesela. Tamam, rahatına düşkünsündür, süslenmeyi püslenmeyi sevmezsin ama insan ablasının nişanında eşofman giyer mi? Bence bu dizi -aile Antepliydi galiba- Antep halkına hakarettir. Karakterler bu kadar salak olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika dizi ya, neden popüler değil anlamadım....Sıcacık bir havası var, çok güzel duygulu sahneler var, komedi var..Oyunculuklar süper..Daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Hüsne'nin yemek yediği sahnelere çok gülüyorum. Çok doğal bir oyunculuk sergiliyor. Uğur Yücel de aile dizilerine çok yakışıyor.

Sık sık gülüyorsundur o zaman çünkü çok sık rastlıyoruz o sahnelere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar Adayı

quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Hüsne'nin yemek yediği sahnelere çok gülüyorum. Çok doğal bir oyunculuk sergiliyor. Uğur Yücel de aile dizilerine çok yakışıyor.

Sık sık gülüyorsundur o zaman çünkü çok sık rastlıyoruz o sahnelere

Aynen her dk yemek yiyor.

• Bu dizi nasıl yukarılarda olmaz valla hayret..Şu an ekranlardaki en kaliteli dizilerden kesinlikle...

HD sini bir türlü bulamıyoruz nette, ne iş onuda anlamış değilim
  • Güzel bir aile dizisi seyredilmeye değer ayrıca çok da komik

• Diziyi izleyen pek yok gibi ama şu Battal denen karaktere gülen ya da tahammül edebilen var mı?
  • Tatlı bir dizi valla
  • Bu Behiye 37 yaşındaymış şok oldum. Nüfusa bi 20 yıl geç yazıldı herhalde. Benim ninem daha genç gösteriyor öyle söyleyim size.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Gokce bahadir

Caner Cindoruk

Şaka bir yana tutarmı diye düşündüğüm dizilerden biri.Starda olduğu için 1 sene gider...
  • Benim izlemedim bir dizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Judge Magister

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Gokce bahadir

Caner Cindoruk

Şaka bir yana tutarmı diye düşündüğüm dizilerden biri.Starda olduğu için 1 sene gider...

Daha ne tutacak hocam reytingleri tavan zaten. Bence çok daha uzun sürer zira böyle aile dizileri çok izleniyor.

• Diziyi seviyorum ama Yadigar Civan çiftine sinir oluyorum

• the right hand of evil kullanıcısına yanıt
    bu sezon parlak değil gibi geldi reyting

• çok sıcak diziymiş yahu. rahatsız olduğum için tüm gün evde yatıyorum. öğle ve akşam yemeklerinde toplam 1 bölüm izliyorum. insanın dizinin içine girip kalabalık aile içerisinde yaşayası geliyor. kötü karakter dahi yok dizide ne güzel dünya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

çok sıcak diziymiş yahu. rahatsız olduğum için tüm gün evde yatıyorum. öğle ve akşam yemeklerinde toplam 1 bölüm izliyorum. insanın dizinin içine girip kalabalık aile içerisinde yaşayası geliyor. kötü karakter dahi yok dizide ne güzel dünya.

Aynen guzel diziydi hocam ama harcadilar maalesef sezon sonu gelmeden bitirdiler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

çok sıcak diziymiş yahu. rahatsız olduğum için tüm gün evde yatıyorum. öğle ve akşam yemeklerinde toplam 1 bölüm izliyorum. insanın dizinin içine girip kalabalık aile içerisinde yaşayası geliyor. kötü karakter dahi yok dizide ne güzel dünya.

Aynen guzel diziydi hocam ama harcadilar maalesef sezon sonu gelmeden bitirdiler :)

bizimkiler bu diziyi güncel takip ediyorlardı. bende onlarla birlikte arada bakıyordum. bitmekte haklıydı dizi malesef. zaten başlarda güzel reyting alıyordu ama her bölüm çeşitli klişeler yapıyorlardı. üstüne gidiyorlar geliyorlar borç ödüyorlar. bizim milletin derdi genelde borçtur da arkadaş adam kaç bin lira borç ödeyip her akşam içli köfte, lahmacun, köfte kebap yiyor.

keşke klişeden kurtulsalardı, az daha yaratıcı olsalardı en azından sezon sonunu görebilirdi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.