Şimdi Ara

Aramızda Ankaralı var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer varsa sizden bişey rica edeceğim. Lütfen İstanbula geldiğiniz zaman aracınızı bir köşeye park edin , gideceğiniz yere taksi veya otobüsle gidin. Ankaranıza dönerken yine arabanıza binersiniz oldu mu

Sizin yüzünüzden trafiğin anası ağlıyor yazık bize. Burası Ankara değil , burası bir şehir

Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin o poktan suriyeli kaynayan kalabalık istabulunuza zaten gelmeyiz hocam ne diye kuruntu yaptın
  • Komikmiş. Biz de Ankara’da çok daha fazlasını 34 plakalı araç sahipleri için içimizden geçiriyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    İstanbulda araba sürebilen biri her yerde araba sürebilir hocam , adam kurallara uyuyorsa demekki Şaşırmanız normal

• Sizin de o 34 plakalı kiralık araçlarınız Ankara’nın anasını ağlatıyor Sanki sorsan İstanbul’da doğma büyüme herkes;artistliğe lüzum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tica -- 6 Mart 2020; 16:12:45 >
  • Ankara'nın sürücüsü İstanbul'dan çok çok daha iyi.
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Bence tam tersi. İStanbulun yolları berbat, sürücüsü iyi (iyi dediysem de yine kötünün iyisi, en azından karşılıklı anlayış ve akıcılık var). Ankaranın ise yolları mükemmel lakin sürücülerinde iş yok(bütün ankaralıları/ve istanbulluları aynı kefeye koymuyorum tabii ki).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 6 Mart 2020; 16:41:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bursada okuyan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İki şehir sürücüsüde birbirinden beter. Bir çoğunuzun seceresine baksak kim bilir hangi mağaradan çıkacaksınız. Büyükşehirliyim diye aristokrasi kasmayın gülünç oluyorsunuz.
  • iki şehir de çarpık kentleşme berbat trafik anlayışıyla gidiyor.

farkı şudur bence; istanbullunun araç kullanımında şehrine has hataları tolere etme oranı yükseldiği için artık onları hata saymıyor, ankaralının ise tolere ettiği ve alıştığı hatalar farklıdır. bu yüzden istanbullu ankarada, ankaralı da istanbulda sorun çıkarıyor.

istanbullu da ankaralı da hatta antalya plakalı da Adanaya gelince komple sorunlu, kural tanımaz hız sınırı bilmez oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 6 Mart 2020; 20:39:23 >
  • Ankara'da çift şeritli yolda iki şeridi de ortalayarak gidiyorlar genelde, kırmızı ışığa uyan çok çok az kişi var, ışıklarda duruyorsan da yer varsa orada yeni bir şerit oluşuyor.

Bir de garip bir korna kültürleri var ya da bana denk geldi. Aracın geçemeyeceği çok dar bir yerde sol tarafta ki aracın da zaten yamuk durmasından geçmesi imkansız bir yerden geçebileceğimi düşünüp kornaya abanan bir amca vardı, camdan kafamı çıkartıp "araç geçmez zaten oradan basma kornaya" dedikten sonra yine kornaya abanıp el kol yapınca " ne basıyosun lan kornaya araç oradan geçebilecek olsa geçerim zaten, o kornayı da söker ağızına sokarım öte öte düdük gibi gezersin" demek zorunda kalmıştım. Bir daha elini kornaya atmadı.

Bu arada ekstradan araç geliyor trafik oluyor diye düşünüyorsan eğer, İstanbul'da oturup da 06 plakalı araç kullanan çok fazla kişi var hocam .( Ben dahil)

• quote:

Orijinalden alıntı: mr4power

Ankara'da çift şeritli yolda iki şeridi de ortalayarak gidiyorlar genelde, kırmızı ışığa uyan çok çok az kişi var, ışıklarda duruyorsan da yer varsa orada yeni bir şerit oluşuyor.

Bir de garip bir korna kültürleri var ya da bana denk geldi. Aracın geçemeyeceği çok dar bir yerde sol tarafta ki aracın da zaten yamuk durmasından geçmesi imkansız bir yerden geçebileceğimi düşünüp kornaya abanan bir amca vardı, camdan kafamı çıkartıp "araç geçmez zaten oradan basma kornaya" dedikten sonra yine kornaya abanıp el kol yapınca " ne basıyosun lan kornaya araç oradan geçebilecek olsa geçerim zaten, o kornayı da söker ağızına sokarım öte öte düdük gibi gezersin" demek zorunda kalmıştım. Bir daha elini kornaya atmadı.

Bu arada ekstradan araç geliyor trafik oluyor diye düşünüyorsan eğer, İstanbul'da oturup da 06 plakalı araç kullanan çok fazla kişi var hocam .( Ben dahil)
    Daha az önce yolda yürüyorum arkamda çok sert bir fren sesi geldi , dümdüz bomboş yol. Anında arkama döndüm birde ne göreyim 25 li yaşlarda Ankara bebesi altında 06 plaka ...

Niye fren yaptı amaç neydi çözmek zor , gerçi hangi yaptıkları hareket mantıklı ki bunda mantık arayasın....

06 plaka görünce arka mahalleden dolanıyorum. Mal canın yongasıdır,,, gelir vurur murur

• İki şehir de trafik medeniyeti açısından rezil be kardeşim neyin kavgası bu
  • Ankara'da kamera olmayan yerlerde trafik lambaları boşuna elektrik harcıyor :) Kimse dinlemiyor Dinleyene de küfür ediyorlar Eğer kırmızı ışıkta geçen birisini uyarmaya kalkarsanız tatsızlık çıkma ihtimali yüzde 99

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Ankara'da kamera olmayan yerlerde trafik lambaları boşuna elektrik harcıyor :) Kimse dinlemiyor Dinleyene de küfür ediyorlar Eğer kırmızı ışıkta geçen birisini uyarmaya kalkarsanız tatsızlık çıkma ihtimali yüzde 99
    Ben çok sellektör yedim neden kırmızıda bekliyorsun geçsene diye.Geçiş üstünlüğü olan halk otobüsü,ticari taksi,dolmuş,okul servisleri, ekmek arabaları falan olunca direk yol vereceksin zaten.Ankarada polis,ambulans ve itfaiyeden önce bunların geçiş üstünlüğü var

• Istanbulda araba süren her yerde sürer derler, vuruklu çizik sürtük dolu boyasiz yeri kalmamış araçlarını satarken de "istanbul arabasi normaldir" derler. Siz carpisan araba oynar gibi takilmaya devam edin. O igrenc trafiğe kimse arabasini sokmaya merakli değil zaten.

• garipbirdost kullanıcısına yanıt
    Ahahhahaha yok hocam hepsi öyle değil, sadece trafikte bazı herkesin uyduğu hatalar var onları Istanbul'da yapınca direkt göze batıyor.

Mesela abuk subuk korna çalma( o adam bir tek bana denk geldi galba, bir tane daha görmedim), çift şeritli yolda ortadan gitme( herkes yapıyor selektör yapınca çok şaşkın bir suratla bir şey mi oldu kapım mı açık diye bakıyorlar.( 1 2 kişiye söyledim hocam neden 2 şeridi ortalıyosunuz diye , burada böyle gidiliyor abi herkes bu şekilde diyip gitti çok normalmiş gibi ), kırmızı ışıkta geçme( kamera yoksa asla ışığa bakmıyorlar ). Işıka eğer yan tarafınızda boşluk varsa illa o boşluğa girilecek( neden yapıyorlar bilmiyorum sonra yol vermeyince sıkışıp kalıyorlar )

Bu arada ben de 06 plakalı bir araç kullanıyorum Istanbul'da olur da denk gelirsek kaçmayın benden üzülürüm Ankara'lı değilim 😂😂😂

• Ulus cebeci çankaya kardeş deriz kankaya bize her yol paris değil la bize heryer ankara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 6 Mart 2020; 20:12:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.