Şimdi Ara

Arama motoru testi 'Hangi arama motorunda nasıl aramalı?' inceleme videosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • keşke daha fazla yarışmacı olsaydı, duckduckgo yahoo gibi

• Mobil tarayıcı konusundan beri Yandex kullanıyorum. Şaşırtıyor gerçekten. Arama motorunuda deneyelim bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • özellikle tükçe makale arama konusunda ve pdf ppt arama konusunda google çok daha üstün.tıbbi konularda da google daha üstün diğer arama motorları kel alaka veya akademik veri olmayan şeyleri daha çok ön plana alıp sunuyor. En kötüsü bing bence.

• hocam hep eften puften seyleri arastırdınız keske e devlet sifresi alma veya biraz ornek sayayım acık ogretim sınavı kayıt,sigorta sorgulama,adobe cc indir, veyada ingilzice dersleri felan arastırsaydınız biraz daha iyi olurdu mesela internette en cok arastırılan program araması gibi seyler oluyor bunlar aratmakta cok öneli diye dusunuyorum

• millet alışmış artık google la kötü olsada millet kullanmaya devam etcek
  • tabiiki FenerbahçeYandex
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

yahu şu adamın videolarını ara paylaşıp durmayın.. 1 saattir youtube dayım....

• ben makale aratma da veya Türkçe pdf formatında düzenlenen makale bulmada google ın açık ara önde olmasından dolayı google bağımlıyım.
    özellikle akademik konularda google açık ara önde bing ise en berbat arama motoru bence bing yerine herhangi bir üniversitenin arama motoru bile daha iyi yanıt verir.

• Google'da Scholar gibi müthiş bir kaynak varken Yandex'i çok nadir kullanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yandex'de arama yapıp adam gibi içerik bulmak ölüm :D

• Gündelik aramalarda Yandex daha önde gözüküyor. Ancak araştırma(tez hazırlama, proje hazırlama vb.) yapmak istediğimiz zaman Google çok daha fazla seçenek sunuyor. Fenerbahçeli olarak doğal olarak Yandex kullanıyorum ve herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: urughai

Mesut bey size bir bilgi
    Kişi adı ve unvanlarından oluşan yer adları bitişik yazılır. Sultanahmet semt ismi olarak birleşik yazılması doğru olanıdır.

Merhaba,

Videoda da açıkça görülebileceği gibi Semt değil Sultan Ahmet Camii'ni aratıyoruz. Sultan Ahmet Camii'nin ismi Sultanahmet'de olduğu için değil Ahmet isimli bir Sultan tarafından yaptırıldığı için Sultan Ahmet Camii'dir ve ayrı yazılır.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

ooooo manyak laf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesutçum bunlar bildiğimiz motorlar bence, yerli arama motorları arasında bir kıyaslama yapsaydın daha iyi olurdu hem yerli motorları tanırdı millet hemde bilgi sahibi olurduk syg.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.