Şimdi Ara

Aram çok kötü olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş böyle saçma bi değişiklik olmaz . Arama giriyoruz artık 40 dk sürüyor maçlar. Bu nedir ?
    Eskiden ne güzel kartopuna baglardık hemen biterdi. Şimdi imkanı yok bitmiyor.
    Eski aram daha iyiydi daha eğlenceliydi
    Acilen değiştirmeleri lazım yoksa aram oynayan kalmaz

• Ne değişti ki, yeni starting itemlar geldi ve spell cd leri azaldı diye biliyorum sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az once direk dk 5 te köprü open yazdilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kill'ler artık daha az exp daha fazla gold veriyor diye biliyorum. Takımların Level'ini dengelemek için yapılan yenilikler var. Karşısı tamamen 6 lvl'iken sizin takım 4 lvl'de sürünmemesi için. Hala şampiyona bağlı çoğu oyun. İyi kadro gelirse oyun 10dk'da bitiyor. Sizin oyuna Olaf, mao, xin, udyr, malp gelmiş herhalde ölmemişler
  • I Stand Resolute kullanıcısına yanıt
    Geri mi geldiniz bayağıdır görmedim sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: I Stand Resolute

Kill'ler artık daha az exp daha fazla gold veriyor diye biliyorum. Takımların Level'ini dengelemek için yapılan yenilikler var. Karşısı tamamen 6 lvl'iken sizin takım 4 lvl'de sürünmemesi için. Hala şampiyona bağlı çoğu oyun. İyi kadro gelirse oyun 10dk'da bitiyor. Sizin oyuna Olaf, mao, xin, udyr, malp gelmiş herhalde ölmemişler

Baseden çıkarken hızlanma gelmiş bide. İlk kuleler artık daha geç düşmeye basladı bence.
    Kesinlikle eski aram daha iyiydi
  • bi arama el atmadıkları kaldıydı..
  • 3 oyun attım 3üde 20 dakkada bitti.
  • aramda artık geriye düşen takımın kazanma ihtimali artmış önceden inhibitörü açılan takım kazanamazdı o oyunu ama şimdi kazanma şansları daha fazla artmış
  • Yeni hali güzel bence

• Rekabet her zaman zevklidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.