Şimdi Ara

Aralarından hangisi alınmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Aralarından, km ve model olarak Corolla öne çıkıyor. Boş gibi görünse de güvenlik donanımı olarak en üst donanım ile aynı. Oyuncak isterseniz, piyasada multimedya double din alıp navigasyon, geri görüş kamerası, bluetooth vb donanımlara kavuşuyorsunuz. Ayrıca hız sabitleyici de sonradan bir oto elektrikçide takılabiliyor.
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Evet ama corolla çok hantal diyen var kullanmadan bilemeyiz ama kafam çok karışık ilk ilan hakkında ne diyorsunuz öyle km takıntım pek yok
  • Corolla en mantıklı görünüyordu ancak ilanı açana kadar. Adamlar nerdeyse direksiyonu opsiyonel yapacaklarmış o nasıl boş bir paket öyle. Az km yapıyorsan Astra da işini görür. En azından Cruise control Bluetooth falan var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focustan vazgeçme hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GarbageCollector

Corolla en mantıklı görünüyordu ancak ilanı açana kadar. Adamlar nerdeyse direksiyonu opsiyonel yapacaklarmış o nasıl boş bir paket öyle. Az km yapıyorsan Astra da işini görür. En azından Cruise control Bluetooth falan var.
    Corollanın bu serisini kimse beğenmiyor hem boş diyorlar hem hantal sahiplerinin çoğu bile bu fikirde ayrıca araç zonguldak da olacağı için dağ bayır çok zorlanır diye biraz geri de tutuyorum.
    Astra da güzel duruyor yakıt üzer mi diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Throvision

Focustan vazgeçme hocam
    Şuan önceliğim benzinli focus ilk araç ama atmosferik canımı sıkar mı bilemiyorum pek bg gücü yüksek ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi güçlü
    geçen yıl açıldı
    Hangisi Alınır
    8 ay önce açıldı
    Bunlardan hangisini almalıyım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer sürekli kullanılcak bir araçsa 1.6 dizel öneririm

• Throvision kullanıcısına yanıt
    1.6 dizel bulamıyorum alacağım 95 lik filan ama trend paket bile çok zor buluyorum
    Genelde şirket aracı olarak kullanılıyor onlar hocam temiz bulmak zor

• Throvision kullanıcısına yanıt
    sedanlar daha çok kullanılıyor bir de dizel olanları. 2 gün önce dizel trend x paket buldum araca gittim baktım sadece sol çamurluk boyalı+4 enjektör hatası verdi genetikmiş sigortacı bir tanıdık var araç kayıtlarına baktı 2015 yılına kadar flo aracı olarak kullanılmış şirket üzerine kayıtlıymış
    Dağ bayır çoksa Astra ile en az 8 litre benzin yakarsın diye düşünüyorum.

• GarbageCollector kullanıcısına yanıt
    Citroën C5 1.6 HDi SX PK için ne düşünüyorsun hocam ?
    Hiç kullanmadım. C4 leri bir zamanlar araştırmıştım az yaktığı biliyorum. C5 yakıt konusunda nasıldır bilmeyecegim. Binenler konfor yönünden C5 leri hep över ama bir bakmak lazım. 1.3 Chevrolet Aveo kullandım ltz paket. 5.5 litre civarında yakıyordu. Bagajıda baya büyük 500 litre civarında bir bagajı vardı. Düşük km de bulursan almanı tavsiye ederim. Sadece ltz paketi 95 beygir. Üzerinde Multijet motor var. 30 civarına iyi bir seçenekti 2015 te. Şimdi nasıldır fiyatları bilemiyorum.

• Coralla daha iyi olur bence focus düşünürsen değişen parçası olanı ele bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.