Bildirim
Aralarında adam da varmış
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ertelenmesin bu saatten sonra.yapacak bir sey yok virus hayatimizin bir parcasi artik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bay fabricioquote:
Orijinalden alıntı: fabricioramirez
ertelenmesin bu saatten sonra.yapacak bir sey yok virus hayatimizin bir parcasi artik
Hocam sinavdan sonra "zaten ertelenecekti" dersiniz. takmayin kafaya :)
umarım kronik hastalar bulaşmaz
ich bin harman
such die ticker in der stadt den ganzen tag lang -
Profesörler istedikleri kadar konuşsunlar, ertelemeyi yapacak tek kişi başkomutan Erdoğandır
Hocam yalnız bildiğim kadarıyla Bengi Başer Hanım bilim kurulu üyesi değil ama bunun bir önemi yok doğruları söylemesi önemli
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
He he hayatımızın parçası.Bi bulaşsında gör dünyanın kaç bucak olduğunu.Ancak boş yapıyorsunuz.
ya abi yeter mk giriyorsak girelim öleceksek ölelim -
virus 2 sene boyunca gecmezse 2 sene sinava girmeden evde beklemeye var misin?
bu kadar sığ bir yorum görmemiştim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Virüs bitince mi yapılsın dedim ben.Adam akıllı yapılsın her okul kullanılsın, gerekirse velilerle gitme yasaklansın.Kronik hastalığı olanlar otobüse binmeye mecbur kalmasın.Durumu kolaylaştırıcak çok önlem alınabilir ama kimsenin umrunda değil.Bu düzende yapılması normal mi sence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

He he hayatımızın parçası.Bi bulaşsında gör dünyanın kaç bucak olduğunu.Ancak boş yapıyorsunuz.
|
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X