Şimdi Ara

Aragami 2 {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe} (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torkema61

    Oyunlarda en nefret ettiğim olay bu. Hele ki toplaman bir işe yaramıyorsa daha da saçma bir durum oluşuyor. Oyun süresini uzatmaktan başka bir işe yaramıyorlar genelde. Bu oyunda bir işlevi var mı bilmiyorum.

    Topladığımız altınları kampta demirci gibi bir yer var orada harcayabiliyoruz hocam. İksir, ninja yıldızı gibi ıvır zıvır alabiliyoruz, zırhlı kıyafet filan seçebiliyoruz.


    Bahsini ettiğim diğer gizli malzemelerin ne işe yaradığını bilmiyorum çünkü 1 tanesini bulamadım bile.

  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    İşe yarıyorsa ne mutlu. Ki ona da bazen uyuz oluyorum. Oyunda karış karış gezme amacı nedir Allah aşkına ya. Dün CoD MW2 oynuyodum mesela. Savaşın orta yerinde havada mermi trafiği varken hiç girilmeyecek bir odada "Intel" denen toplama şeyi buldum o da mermiden kaçarken denk geldim. Yani onu oraya koymak kadar saçma bir şey yok. Normal bir oyuncu o odaya girmez bile.

  • Gizlilik olayı güzel fakat 2 saatten fazla dayanamadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    ben adamların dibine kadar giriyorum ama alevli daire gibi bir şey göremedim. sadece dövüşünce sonunda bayılt ya da öldür diye seçenek çıkıyor. bug filan mı oldu acaba anlamadım. tekrar bir bakacağım. olmadı silip yeniden yüklerim. teşekkürler bilgi için.

  • İncelemeler ana mesaja eklendi. Açıkçası oyuna baya hype'lıydım yazık etmişler. Çok tekdüze bir oyun olmuş halbuki ilk oyun hem tema hem de hikaye anlamında çok iyiydi...

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.